46

до ваксърите ....

преди 2 години

господа ... , усещате ли се, че не а важно дали си ваксиниран, А ЧЕ ТРЯБВА постоянно да се ваксинираш ..говора като тенденция ... тук има страшно много големи пари !! даже и не подозираме колко ... така че .. моля помислете трезво .. отговорете на самите себе си .... "колко броя ваксини ще допусна да ми сложат ??" не е ли време да се замислите и след 3, 4 ... 5,6 да кажете ааа хайде стига вече ... или ви доставя удоволствие или вече не можете да се откажете ??? !!!

45

Анонимен

преди 2 години

50 с какво се друсаш? Ние също живеем в България, не го забравяй.

44

Анонимен

преди 2 години

Случаят с доцент Кунчев доказа на всички "ваксинирани ", че тези препарати не са ефективни и не може да им се има доверие. Колко хиляди подобни случаи има... никой за момента не желае да бъдат проследени и анализирани. Ежедневно статистиката в България отчита около 13% "ваксинирани" сред починалите...

43

Анонимен

преди 2 години

52 защо евреите? Това го каза кака ти Урсула, която дава заповеди като есесовец на плацдарм.

42

Анонимен

преди 2 години

А с какво да свързваме зеления сертификат? Аз преболедувах ковид преди почти 2 години. Нямам право на сертификат като преболедувал. Но не се разболявам. Нито един от другите варианти не успя да ме хване. Не желая да се ваксинирам защото очевидно имунитета ми е много добър. Единственият начин да имам сертификат е като се ваксинирам или хвана омикрон. Ще разчитам на омикрона. Да видим дали ще го хвана след като делтата не ме пожела. Ваксинацията в моя случай е изнудване. А като мен са много.

41

до 40

преди 2 години

Само да обясним на бедния антиваксър, като теб, че програмистите не ходим в офис, а работим от луксозни имоти в полите на планините или от морето. Никакви тестове не си правим, масово сме ваксинирани и никой за нищо няма да ни иска тестове. Бъди здрав!

40

Върбан

преди 2 години

Както и да го усуквате сте престъпници или съочастници, разплата ще има. Справедливост и правосъдие за вас, но няма да е от Гешев, от народа ще е

39

Анонимен

преди 2 години

До 41: И как точно те спасява ваксината шмульо? Ти ако вече така и така си пътник с наднормено тегло , холестерол и заседяване, ще те спаси в някой друг живот. Няма против да си биеш и морфин и хероин, не само ваксини, но не раздавай акъл, че имаш акъ колкото едно птиче.

38

Анонимен

преди 2 години

Като е демокрация защо се връзваш със сертификат и значи ли че като е демокрация ще обиждаш и ще се радваш ,твой че някой е изгонен ,твой колега и съгражданин.ТОВА ЛИ В ДЕМОКРАЦИЯТА ???! ЗА ТОВА ЛИ ТЕ ИЗУЧИХА ВАШИТЕ ? ТИ СИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ !!!

37

до ментеПрограмиста

преди 2 години

Твоето IQ определено не е над средното за хората в България..

36

Към великия

преди 2 години

Приграмист: ще поживеем и ще видим кой крив кой прав.Нали знаеш, който се смее последен...

35

ИмуноЛОГИЧНО

преди 2 години

по време на пандемия не се прави ваксинация

34

Работодател

преди 2 години

Не ми трябват серикфикати. Трябват ми работещи хора. Щом държавата иска сертификати, да са за нейна сметка. Не за моя.

33

До програмистчето

преди 2 години

Скоро сертификатът дори няма да те спаси.При следващата вълна ще правиш тест всеки ден за работа както и всички останали! Само почакай да се ваксинират 80 процента и ще кажат че не достъчно,че вълната е голяма и всички ще ходите на тест редом с другите.Ето така задължиха в другите държави ,така щестане и у нас ,хем ще боцкаш ,хем ще се тестваш всеки ден.Много грозно изявление между другото ,да говориш така за някой загубил работата си и до скоро твой колега.Препрограмирай се малко към по добро

32

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е абсолютна безсмислица и дискриминация и осигурява на "ваксинираните " право безпрепятствено да разнасят заразата навсякъде... Факт. Затова тази година има много повече заразени и умрели.

31

Анонимен

преди 2 години

ИМА ДИКСРИМИНАЦИЯ,ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО ГО ПРЕНАСЯТ ,ТЕСА ОСВОБОДЕНИ ОТ ТЕСТВАНЕ И НЯМА КАК ИНАЧЕ СЕ ОБЕЗМИСЛЯ ВАКСИНИРАНЕТО ИМ НА ПРАКТИКА.ДРУГОТО Е ,ЧЕ ТОВА Е ВРЕМЕННО.ПРИ ПОКАЧВАНЕ НА СЛУЧАИТЕ И ВАКСИНИРАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ОРАВЯТ ТЕСТОВЕ ВСЕКИ ДЕН ! ТОВА СТАВА СЕГА В ЗАПАДНА ЕВРОПА БЕ ХОРА КЪДЕТО И НИЕ СМЕ ЧЛЕН! НЯМА МЪРДАНЕ НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ А СЕ ОБЕДИНЕТЕ ! ТОВА Е ЛУДОСТ!

30

Анонимен

преди 2 години

Кога на чугунените глави ще им направи впечатление, че ваксините и сертификатите никъде не спряха разпространението на вируса. Нито върнаха за постоянно нормалният живот отпреди пандемията. Надявах се ,че с подновяване на истерията с нов щам (дори няма жертви) най- накрая ще си спомним, че" свободата е само на върха на копието". Уви!

29

Анонимен

преди 2 години

Ако сертификатът е само след отрицателен тест, тогава няма дискриминация - гадно е, ама е за всички еднакво. Сега обаче ваксинираните са с привилегия да не се тестват. А те си пренасят вируса без проблем. Значи идеята не е просто да се ограничи вируса, а да се дадат привилегии на ваксинираните за да искат хората да се ваксинират.

28

Анонимен

преди 2 години

Работодателя може да го надиграете само ако всички заедно откажете да ходите на работа - ПОВТАРЯМ ЗАЕДНО ! ТОВА Е НАЧИНА ДА ГИ ПРИНУДИТЕ ДА НЕ УЧАСТВАТ В ТОВ ЦИРК ! ЗАЕДНО ! ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ПИШЕ ГОРЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ???? ЗАЕДНО !

27

Анонимен

преди 2 години

В една парламентарна република трябва парламента да решава подобни въпроси, а не едно министърче да нарежда с незаконни заповеди кой какво може да прави.