103

Хм?

преди 2 години

Явно баща му отсега се мъчи да го лансира за политик. Оказва се, че г-н Златко Желев не е просто журналист, а е главен редактор na Dnes.bg. Като такъв, той много добре знае, че с една правилна медийна пропаганда + още нещо, дори и магаре може да стане депутат.

102

Анонимен

преди 2 години

Веднага амбиция за шеф. Сериозните неща стават постепенно. В политиката също. Не е като да е "аз видях един филм/шоу по ТВ и ми хареса и аз искам". Но сега явно времената са други. Калфа и чирак отдавна не съществуват като амбиция да кариерно развитие.

101

(-_-)

преди 2 години

Това дете нещо не е наред. Интересно кой му вменява разни необикновенни мечти? Въобще защо трябва да се използват деца за творене на безполезни блуткави 'новини'??

100

Анонимен

преди 2 години

На неговите години преди 50 години исках да стана тракторист комбайнер миньор доктор за да съм полезен за народа и държавата. А този направо иска да скочи на най високото място за да лежи и краде. Този незнаели че ще трябва първо да излъже овцете да гласуват за него за да влезе в парламата а след това трябва да излъже и всички или поне половината в парламата за да го изберат за председател на народното сбрание. Трябва да е перфектен лъжец за да успее.

99

Анонимен

преди 2 години

ако научи турски може и да управлява

98

Анонимен

преди 2 години

що Какво ни занимавате с глупости. Дете повтарящо какво казват у тях техните. Детска работа. Като почнат родителите да възхваляват децата си, да ги издигат.

97

IQ -32 celsius

преди 2 години

това в парламента ,ако си мисли,че е политика, си е точно за там хаха

96

Анонимен

преди 2 години

И аз, след като видях новия палат на младия гербер Георг, искам да вляза в политиката... Или поне да имам честта да смуча на Мутрата макарите.

95

от село

преди 2 години

Сегашните мечтатели които ни управляват да ремонтират някое запустяло училище в селата и да открият паралелка за обучение на депутати заедно с ,,опитно поле,,и ферма за да видят как се работи и труди обикновения човек ,пък тогава да стават депутати председатели ако щът и космонавти .Да е живо и здраво детето ,но родителските амбиции понякога надхвърлят сянката им.

94

Леша

преди 2 години

Психопатите винаги се стремят към властта.

93

До замислен :

преди 2 години

".....Едно време като деца искахме като порастнем да имаме героична професия - полицай, пожарникар..." - Доста си назад с матриала. ШЕФ на НС е доста опасна и рискова професия - приеми, журналисти, полети до чужбина, личен служебен автомобил със "секретарка" в него, пък ако станеш ПРЕЗИДЕНТ може и някоя героично яйце или шамар да отнесеш ))

92

Той е малък,

преди 2 години

но вече знае къде е далаверата :D

91

Румен

преди 2 години

Ле ле каква илюзия. Панелките до десетина години ще са необитаеми. След като излезем от "ЧАКАЛНАТА" в джоба ще имаме ? - то. Хората ще заживеят по къщите си на село. Машините за рециклиране на панелките след десетина години ще пристигнат от ЕС. ЗЕМЯТА ПОД ТЯ ЩЕ СЕ ОБРАБОТВА. За всеки българин да ли в България или ЕС ще му все едно. Осигуряване, здравеоп. трудова заетост ще се изравнят. Законите ще се почти изравнят. Политиците ще са с практически опит в съответ професия по стандарт на ЕС

90

Анонимен

преди 2 години

това е доста тъжно.... тоя на 22 трябва да се е самоубил !

89

замислен

преди 2 години

Едно време като деца искахме като порастнем да имаме героична професия - полицай, пожарникар ...

88

Значи ...

преди 2 години

По закон и конституция тези сфери са поставени наравно, обаче 14 години ги дискриминирате и мачкате като маловажни - изкуствата, спорта , природните науки. И където те са равнопоставени и теоретически и по закон и практически образованието е на най-качествено място в света. Готие бил това, Готие бил онова, обаче и най-големите мачовци и мъжкари си купуват на жените и любовниците дрехи от Готие. Това се опитвам да кажа и докажа - не харесваш човека, твоя работа, но не унижавай труда му!

87

Анонимен

преди 2 години

'живота е курав, не квото дават по филмите и игрите на Плейстейшъна' ---- то днешните игри за тая конзола са буквално филми, вървиш и слушаш как някой ти говори отвреме на време натиснаш някое копче героят да направи сам нещо вместо ти

86

Диоген

преди 2 години

Младо момче! Това не е мечта,а наказание!Мечтата на всички пораснали е да се върнат в детството!

85

боко тиквата

преди 2 години

Да гледа агънца на село. Знаете ли колко се търсят агънца сега ? Наще братя от Катар искат да купят .Аз им ги обещах само че няма агънца и искат да плащат с фурми :)

84

Анонимен

преди 2 години

да поработи 20 години преди това. само шефове искат да са младите