9

Анонимен

преди 2 години

Още не били обсъждали. Докато се наканите да обсъждате вече ще е късно.Ситуацията изисква бързи действия особено в столицата, където гъстотата на населението е огромна. Учениците са присъствено, а тестовете от 0.80 стотинки правени проформа от неспециалисти не засичат нищо. Единственат полза от тях е за вносителите продали ги на МЗ на петорна цена. Ще има подаръци омикронки за цялото семейство и пътуващите в градският транспорт.

8

до 5

преди 2 години

Така е, но това се отнася за всички без значение дали си ваксиниран или не и може да те лепне по всяко време, ако ще да имаш и десет сертификата.

7

Ох

преди 2 години

И понеже, за да ме опазите да не умра от Ковид, затваряте отново болниците за планов прием и операции, ще си умра заради нелекуваното бъбречно заболяване. При предното затваряне пропуснах прием и показателите естествено се влошиха. Подозирам, че това ще се случи и сега, но нищо, нали ме пазите за мое здраве... Време е бюрократите и математиците да бъдат наритани в ъгъла и със здравеопазването да се заемат истински лекари с истински дипломи,

6

555

преди 2 години

Д-р Стоян Алексов(шев на патоанатоми) участвувал на семинар в Европа с други западни патолози ,заяви,че мнението на всички е,че няма нито един починал от коронавирус.За да се установи такъв случай,трябва да се установи възпалителна реакция довела до смъртта без да има други несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.Няма никаква разлика на аутопсия на починал от коронавирус и такъв починал от сезонна грипна инфекция.Има го ютуб---Напишете:- Хората умират с, а не от коронавирус.

5

Анонимен

преди 2 години

Тези не знам дали вече не го играят двойни агенти и се опитват да подсилят протеста. Или готвят яко бой от полицията в опит да смачкат съпротивата наведнъж.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - смисълът е, че тестът може да е извършен прекалено рано и след 2-3 дни да се развие вирусно тегло и да започне да заразява без да знае.

3

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисъла от карантина при три дози и отрицателен тест?

2

Анонимен

преди 2 години

РЗИ са могъщи вече от тях зависи кой ще управлява нищо, че след като бях болен изобщо не си направиха труда да проверят дали пазя къщата.

1

Майстора

преди 2 години

Въвеждайте, но мислете за търпението. Търпението ни свърши отдавна. Единствено на безучастността си към измислените "мерки" се крепите. Заради ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКАТА НАСТИНКА няма да можете да ни заключите пак.