41

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен49 късно е за каквото и да било. изпущихме духа от бутилката още кога ал бънди дигна юмруче и запали плевен. оттам насетне всичко е damage control. заради спутник и изборите убиха образно казано населението на Димитровград. сега кой се е предпазил - предпазил. кой е хитрец или е попаднал под влиянието на дезинформация и пропаганда - здраве и късмет. пак се прочухме, като най умните, нация техническа

40

555

преди 2 години

Сблъсъкът на мнения с публикуване на неоспорими доказателства е начина да се взима информирано решение(разбира се от хора,които могат да анализират) Това ,което се публикува в "THE BULGARIAN TIMES " не е зле да се публикува и обсъжда в национални медии , колкото и еретично ще е това за някои. В края на краищата всеки нормален българин иска да живее сред здрави , информирани ,умни съотечественици и да се радва заедно с тях на живота.

39

чичко милиционер

преди 2 години

няма стаден имунитет. тва беше едно от измислените от телевизионерите понятия, като инфекционист, например. стадото боледува, докато не измре. или забравихме, че протестирахме на баба гина за козичката? а, тва пак беше биг фарма.

38

антимаскър

преди 2 години

Аз маска не нося видя ли ги с тия маски и ме напушва на смях

37

Анонимен

преди 2 години

Данните са добри понеже ако омикрон варианта се разпространява така лесно това означава че бързо ще обвхаване незасегнатите хора и това ще доведе до стаден имунитет и до край на ковид.

36

Пътешественически

преди 2 години

Както отбелязах мразя цялото това ограничаване, но в същото време най-осъзнато зная, че единственият начин да не се влошат рестрикциите и ограниченията е ако се пазим едни други и най-съвестно нося чисти FFP2-ки, пръскам се с дезинфектант, спазвам дистанция и всичко. Местните хора в целия този регион - посетих доста места вече - тотално нехаят, което е ужасно !И - f*ck your mRNA !

35

Пътешественически

преди 2 години

Лично наблюдение: пътувам из страната, защото пътешествията в рамките на Родината са по-улеснени от трансграничните рестрикции, намирам се в Благоевградска област, и впечатлението ми е, че тук хората са най-нехайни. Не подкрепям рестрикциите, но в същото време съм съвестен и нося маска навсякъде, където е наложително, но често съм единственият с маска в автобуса, единственият с маска в магазинчето и т.н. Местните дори на моменти се понадсмиват "махай тая маска!", но се вижда, че май не са прави!

34

Чичо

преди 2 години

Абе, крайно време е за локдаун. Пълен Провал са за съд! Това тяхното е престъпна безотговорност.

33

ха

преди 2 години

От моите ваксинирани приятели почти всички го изкараха по 2-3 пъти. Не познавам някой да е ваксиниран и да не го е застигнало вирусчето. Веднага измислиха оправдание, че имало нов щам. Като се отвори coronavirus.bg най-видими и удебелени са числата за общ брой от както е целия цирк, а не моментни заболели. Как изведнъж всички със сърдечни и други заболявания влизат само в тази статистика. После ще ми налагат мерки. Някакви *** където се гврят в хората. Продават ни, грабят ни и обричат.

32

Анонимен

преди 2 години

Избирателите на Радев, т н, българи в чужбина, а всъщнист клошари и миячи на чинии са постоянно толерирани от него!

31

Анонимен

преди 2 години

В момента България е на първо место в света по смъртност от Ковид с над 250 починали на ден. За сравнение в Западна Европа при 40 000 на ден заразени починали са по 20-30.

30

11

преди 2 години

До 12% антиваксъри 29 ---- Аве тебе да не тъй сайдисвал Путин?

29

11

преди 2 години

Леле, ако не бях отворил тоя вестник, нямаше и да и разбера.

28

до 23

преди 2 години

Не само за Кърджали, но и за другите области с наличие на турско население, са с изкривена статистика - Шумен, Разград... - видно от картата. Водят се по адресна и изборна регистрация стотици хиляди, които не живеят тук.

27

До 2

преди 2 години

Стига глупости - изкарах го 2 пъти - 2020 и сега. Нямам никакви дългосрочни последици, камо ли доживотни. Да хората които като цяло си имах хронични проблеми, могат да имат и по дългосрочни последици, но при тях това важи за всяка болест. Тая теза за "дългия ковид" дето едва ли не после си *** физически и психически беше част от пропагандата "шок и ужас". Ако си си нестабилен псхически и те вкарат във филма - това няма общо със самия ковид

26

Darth shadow

преди 2 години

кирил лудото се пъне да докара 70% вакснати и 500000 като бройки,дори да си разчекне *** от напъни няма да постигне целта:)))

25

12% антиваксъри

преди 2 години

Путин ви изпи мозъците!

24

Анонимен

преди 2 години

И да мине вирусът през всички едновременно, освен многото жертви и липса на здравна помощ, друго няма да се постигне. След 3 месеца пак отначало. Имунитетът е кратък. Затова пък последствията от инфекцията са доживот.

23

Без име

преди 2 години

Фалшиви сертификати за ваксини си казват думата. Или се ваксинираш или не. Не е срамно да откажеш ваксина срамно е да лъжеш. Лъжете себе си .

22

Анонимен

преди 2 години

Бройките и цвета не са важни вече. Според поредният план само леглата да важни!