25

Анонимен

преди 2 години

НЕМА САМО ДА ГИ ВОЗИТЕ БЕЗПЛАТНО Я. САЩИСАНИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ СТАНЦИЯ "ЕДВА ЛИ МОГАТ" И ДА СИ ОДАТ ТАМ "АКО МОГАТ" АМА НЕ МОГАТ.ХОЛИВУД ША ГИ ВЪЗПЕЕ ПАК.

24

Киро

преди 2 години

Много експерти тук.Отказването на виза за космонавт е прецедент. Факт.Притеснително е че отношенията между САЩ и Русия деградират с безумни темпове.Нищо добро няма да излезе от това.Кой е по-виновен не знам, няма значение. Регионална или глобална конфронтация е неизбежна ако продължават в същия дух.Поредната война. Която може и да е последната.

23

ктт

преди 2 години

До индианецПреди "Мир"имат Салют 1 и Салют 2 - Мир е третата , а сегашната е изцяло по руски проект.

22

Анонимен

преди 2 години

"В един филм космонавти гледаха Земята от орбита и единия каза " Ако политиците от ООН можеха да видят това, то нямаше да има повече войни ""----------------------------------Вуйчо, филмът вероятно е холивудска продукция и тамошните идеолози пак са успяли да заблудят сума ти народ. В ООН, с малки изключения, седят не политици, а пиндостански слуги, които до ден-днешен не са попречили на нито една започната от Пиндостан война, да се реализира по пиндостански сценарии.

21

Анонимен

преди 2 години

През пролетта на следващата година на Николай Чуб едва ли ще му се наложи да лети до МКС. Той е в състава на резервния екипаж, а не е член на основния, излъчен да осъществи дадения полет.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно руснака е член на мафиотската организация КГБ.

19

Анонимен

преди 2 години

Станцията ще бъде свалена с руска ракета против спътници. Евакуация.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата статия е представяне единствено на руската интерпретация за това какво е станало.

17

Забелязвате ли?

преди 2 години

Заглавието: "Руски космонавт допуска край", съдържанието - "стана известно, че САЩ са отказали входна виза" ! Забелязвате ли под-съзнателната манипулация? СТИГА СТЕ НИ РАБОТИЛИ БЕ ЕЙ!

16

Star wars

преди 2 години

Започват нови междузвездни войни.

15

Стоянчо

преди 2 години

Не пускайте никъде руснаците. Те са като вируси. Или като бълхи.

14

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Да не стане така алкашитеДа няма до къде да летят след 2025 година? И без това американците плащат 90 процента от издръжката на МКС така че ще им дойде добре ако алкашитеНапуснат прокта.

13

До Факт

преди 2 години

Китайците отдавна имат станция до която руснаците не могат да долетят заради неудобната за тях орбита. Енергетиката на Съюз не издържа толкоз. А на руснаците последния модул дето го качиха бе започнат 1994 г. Докато не направят Ангара нищо смислено не могат да качат.

12

Уточнение

преди 2 години

Ако (когато) руснаците се откажат от МКС ще мине много време преди да могат да пуснат тяхна станция. Ако изобщо го направят. Изследването на космоса с космическа станция и хора е скъпо и все по-малко ефективно. Но се прави отчасти и за да не се губи технологичния потенциал. Затова сега борбата е космоса да стане производствена среда за производство на материали в безтегловност, което да изплати инвестициите. А там рашките са много назад. Отделно нямат и достатъчно голяма

11

Анонимен

преди 2 години

То и без друго руският модул е целият на шупли и дупки които руснаците не успяват да запушат вече 2 години. Така че правилно не са дали виза на руския наглец.

10

Gogo

преди 2 години

Силата на наса и американската космонавтика се крие в холивуд :) преди можеха да заснемат, че са кацнали само на луната, сега след толкова годи развитие могат да заснемат, че са кацнали и на марс, децата ни ще гледат сигурно "кацане" и на слунцето, ще забият американското знаме и това на кока кола на слънцето

9

Анонимен

преди 2 години

Какво има да учат американски астронавти в Раша!

8

НИЩО ЧУДНО!

преди 2 години

КОСМИЧЕСКА АМЕРИКА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ ЗА КОСМОСА ОТ ФЕОДАЛНА РУСИЯ. НАСА И БОЙНАТА ЕДИНИЦА НА ПЕНТАГОНА "АМЕРИКАНСКИ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ" ЖИВЕЯТ В 25-ТИ ВЕК, 400 ГОДИНИ ПРЕДИ ЧОВЕЧЕСТВОТО...

7

Анонимен

преди 2 години

В космоса няма да има хора изобщо понятието човек става безпредметно извън Земята основната характеристика размножаването при бозайниците се обезсмисля извън Земята деца тамнне са необходими.

6

Казали са, че

преди 2 години

В Америка може да има само един Супемен.