93

Sw

преди 2 години

А, добре. Вече съм спокоен, утре като ида в магазина и си купя сиренето за 15, а не за 10 лв., колкото беше преди 3-4 месеца, ще си казвам че инфлацията е внесена, а не на местно ниво. А нищо че приходите ми са замразени от 10 год. Това че са замразени от местното ниво ли е или привнесено??? Лошото е че математиката е безмилостна и накрая минавам в отрицателната зона.

92

Анонимен

преди 2 години

Абе вчера Асан не беше ли болен от ковид.

91

ха-ха

преди 2 години

Защо ги обвинявате хорицата,те не казаха каква ще е Промяната само,че ще има промяна.Това,че е към много по-зле си е за наша сметка

90

Пешо

преди 2 години

Лъжа,лъжа и пак лъжа.Измамници.

89

Ангел

преди 2 години

Оставка, харвардски *** !

88

п.п.

преди 2 години

тия превратаджии ни докараха инфлация и кризи защо сега ги няма наркоманите да крещят по паветата?

87

Луд

преди 2 години

Митниците съобщиха вчера-рекордна събираемост. Теглят се кредити, всички инфраструктурни проекти са спрени и парите ги няма. Рекорден ръст на БВП, Коремното каза, че при негово управление не се краде и корупцията е нулева. Е защо пак няма кинти?

86

иво

преди 2 години

ТОА ОЩЕ ДИША ЛИ ?

85

Анонимен

преди 2 години

да *** други икономисти за на друго мнение -факти за еврозоната , които елитът не държи да знаем , ако се гледа това интервю на Сарийски ще се види за кога са ползите

84

Влака с критиката

преди 2 години

Имаше едно твърдение ,че предишните крадяли между 8-12 милярда ,е от 1 г .не са на власт ,къде са тия 8 милярда ,че теглим кредит пак (7 милярда за 2022)

83

Анонимен

преди 2 години

Не е жабок а е окок.Бил е хипопотам в предишния си живот.На много хора им остава ген и после им личи я в сората,я в тялото какви са били.

82

Анонимен

преди 2 години

При една война какъв бюджет?Всичко е ден за ден вече.Обстановката се промени и за съвсем други неща ще трябват пари.

81

нормален

преди 2 години

празните приказки - обещания , предложения и намерения , продължават . е за тази промяна гласува стадото . цените растът инфлацията също , протести няма щото сега не се плаща . важното беше Борисов да не е на власт , фигуранта втори мандат и Гешев да се смени с наш човек . разбрахте ли вие от стадото , за какво бяхте употребени ? ето ви я промяната .

80

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Асенчо, Кирчо ти изневерява с други мъже през Grindr

79

Анонимен

преди 2 години

30 години слушаме всякакви *** да ни обясняват как ще оправят нещата. И какво оправиха?

78

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези помощи от ЕС. Прибират си ги в джоба и искат още от нас. Със данъци и такси за какво ли не. Хванете се и работа, а не само да ни обирате.

77

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тоя ми прилича на нещо средно между пиле,носорог и npасе.

76

ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ

преди 2 години

Цялата клика около Румен Радев..... От 7 години са подготвяли преврата-и Слави Трифонов е един от основните участници.. Но господ го възмездие.... Всички по реда си..

75

Анонимен

преди 2 години

Не те разбирам какво казваш? .. Критиката е за мен .. Критиката е за мен .. Роза щастие мехлемРозата цъфти през май Само теб обичам знай ..Големият Тодор Колев за вас другари и другарки/ дами и господа https://youtube/watch?v=WCmnpmLpUPY

74

Анонимен

преди 2 години

Критиката е за мен ... Роза щастие мехлем Розата цъфти през май Само теб обичам знай / ха ха ха/Големият Тодор Колев за вас другари и другарки / дами и господа .. Веселие ви липсва и отминалите години като ви продават измислени пандемии и ви отнемат живота който е земно училищеhttps://youtube/watch?v=WCmnpmLpUPY