65

Анонимен

преди 2 години

Още един министър на външните работи каза, че Румъния няма да се намеси, ако конфликтът ескалира. Хърватският президент повлече крак и всички натовци се строиха зад него.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66......."...Ще видят какво е е война на 21 век не само в Снн.".......Но ти няма да я видиш, защото ще си в молекулярно състояние! И ти, и децата ти, ако случайно си сътворил такива! Ето това не можете да разберете - САЩ и пуделчетата им си мислят, че ние и румънците ще послужим за Хирошима и Нагасаки, а те ще останат живички и невредими! Излети ли една ракета от наша тери/акватория към Великая, ще бъдем ударени! Шабла, Безмер, Граф Игнатиево, Айтос, Созопол... Не ми се мисли!

63

Анонимен

преди 2 години

ахам... и понеже не иска война с Украйна, струпва 100 хил войници и тежка техника на границата, нарушава въздушното пространство на балтийските държави от НАТО и дебне да е.не остров Готланд - явна провокация, към напълно неутралната Швеция. Изобщо не искат война!

62

Анонимен

преди 2 години

Одеса е тракийско селище, елините са дошли няколко века по-късно

61

Анонимен

преди 2 години

РФ изнася суровини през територията на вражески държави: Финландия, Литва, Латвия, Евстония, Полша и Украйна. Войната осначава този износ да бъде прекратен

60

Миии всъщност

преди 2 години

КРИМ= ЛУГАНСК= ДОНЕЦК= БЕЛАРУС = БЪЛГАРИЯ.

59

До62

преди 2 години

Неграмотно *** Одеса е хилядолетен град създаден от гърците и в момента 80% от населението се самоопределя като украинци!

58

Анонимен

преди 2 години

Влизат в асансьор баба и млад мъж. Бабата по едно време вика : и какво сега ще се изнасилваме значи Ама няма такова нещо откъде ви хрумна-заоправдавал се мъжът. Вади бабата един голям пистолет насочва го мъжа и му казва Ще ме изнасилиш ти ще *** изнасилиш. Че и Русията -иска война тя иска

57

Врътката е

преди 2 години

...че Руската дума вече Признава Донецк и Леганск за Независими републики. И ако Украйна тръгне да Си ги защитава - това ще бъде обявено за нападение срещу тях. / по подобие ако това се слечи на Беларус/. Така ЕС и Сащ са ИЗИГРАНИ. УТРЕ ЩЕ ИМА И КАМЧИЙСКА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА.

56

Анонимен

преди 2 години

Колко струва да се държат три месеца 100 хил бойци и 5 хил единици бойна техника на границата с Украйна?

55

Анонимен

преди 2 години

Лаврушката изтрезнял най накрая

54

Защо са там?

преди 2 години

До Анонимен 73: "затуй слагат 100 000 войници по границата с Украйна? Конфликт ще има ако Киев започне масирана военна операция срещу Донбас и Луганск. Руските войски затова са до границата, за да им попречат това да се случи. А САЩ и ЕС ако искат да има мир трябва да спрат да поощряват и въоръжават Украйна за да търси военно решение на конфликта със сепаратистите в Донбас и Луганск. Ако изобщо има война, ще бъде ограничена. Русия ще присъедини Донбас и Луганск и с това ще се приключи.

53

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 67: "със същите аргументи:крадяли им нефта,който бил иракски,земята била тяхна...". И къде ги видя същите аргументи в отношенията Русия-Украйна? Стига г'лупости.

52

Анонимен

преди 2 години

Лавров - "ние не искаме война" затуй слагат 100 000 войници по границата с Украйна. Щото не искат да нападат...

51

Дядо Иван

преди 2 години

До 2025г Украйна ще се е свила до там, че Киев ще е граничен град. И Лвов ще и е столица.

50

Анонимен

преди 2 години

Хора със свободно време пишат коментари и седят по форумите и тролват срещу всичко и всеки им е виновен

49

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да има война това не е икономически к диполоматически за никоя страна. америка като победител след ВСВ бяха във икономическа криза повече от 35г както и съветския зъюз

48

Guantanamo

преди 2 години

Настоящото кубинско правителство смята присъствието на американците в Гуантанамо за нелегална окупация на този регион и се опитва да докаже, че Кубинско-американският договор, подписан през 1903 г., нарушава член 52 от Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г.

47

Анонимен

преди 2 години

Конфликтът се подклажда от други абсолютно умишлено.

46

Анонимен

преди 2 години

През 1991 Ирак нападна и окупира Кувейт със същите аргументи:крадяли им нефта,който бил иракски,земята била тяхна,ама британците им я взвли и дали на шейховете.Изобщо Русия напомня оня Ирак на Садам Хюсеин.Нападне ли Украйна ще има межд.коалиция под егидата на Оон, водена от Сащ.Пустинна буря 2.Ще видят какво е е война на 21 век не само в Снн.