35

Анонимен

преди 2 години

Полицейски началник от Годеч си използва служебната кола като лична и горивото кой го плаща? И навсякъде по един тарикат и кметове и общини и кой плаща всичко, което крадат, но пък и заплатите големи....Всички ние плащаме. Е, няма да е така повече.

34

Анонимен

преди 2 години

Гербавите крадливи кметове ще реват с пълно гърло, пък после ще свикнат, че ще има ред и законност...На който не му харесва границите са отворени.Но там правилата се спазват.

33

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Все е било ,но такова чудо не е било ,проверки ,чегъртане ,*** виновни без доказателства за вина ,едни пенсии увеличиха така ,че ти идва да гушнеш чемшира без време ,съжалявам ,че толкова години съм работил внасял дължимото на държавата ,а сега не знам каква пенсия имам /икономист съм/ ,а за бюджета не ми се мисли ....Превърнаха държавата като вечни длъжници от бърз кредит за сватба и сеир.

32

Анонимен

преди 2 години

Абе ще започваме да се оправяме....много общини и други няма да са доволни, че в годините са свикнали парите напред и после не се знае кой пил кой плащал.....

31

34

преди 2 години

А защо не направиш това с всички магазини и фирми, които спекулативно вдигат цените и ни докараха до тук? Ако не знаеш, ще ти кажа-защото аптечната и търговската мафия са по силни от вас и не искате и не можете да я надвиете. Това е истината.

30

Гласоподавател

преди 2 години

Е за това ли гласувахте в България? Това ли е промяната? Тълпа некадърници да замазват издънките си с посредствени трагикомични сюжети.... То и Бойко не чинеше 5 пари, ама с тия и зелето си не можеш да затиснеш

29

Пурко

преди 2 години

Загледах се в снимката и най-накрая установих на какво ми прилича просто Киро, с тази уста прилича на гладна амеба.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Явно никога не си виждал счетоводна ведомост, ако беше щеше да знаеш, че от парите за ел. енергия и други режийни разходи не може да се купуват нито автомобили, нито ***. Ама, нали паричките за тролене вървят, без значение каква глупост си написал....

27

Анонимен

преди 2 години

На снимката виждате Бен Стилър - американски комик...

26

Dinosaurus

преди 2 години

Тази 'проверка" зловещо напомня за вчерашния случай с агонизиращата пациентка.Феновете на Радев, Кирчо и кокорчо да вземат да прогледнат, щото потърпевщите вече грабваме яката сопа. Няма да са домати и яйца и няма да сме десет ту*у*а, които се търкалят половин година по паветата !!!

25

Анонимен

преди 2 години

Така и трябва. Защото примерно кметът искал от общински съвет и те му позволили да си купи мерцедес, а сега реват, че нямат пари да си платят тока.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз, пък очаквах Киро да анализира.... А, до тогава всички българи имащи нещастието да живеят в общини, с кметове неудобни или не симпатични на просто Киро, ще стоят на тъмно и студено....без значение, че имат граждански права и са платили всички задължения към държавата и общините. Такава отчайваща некадърност, като кировата куролация, не съм виждала през живота си, а съм живяла през соца, знам какво е терор на ДС, преживях Лукановата и Виденовата зими, мафия, приватизация.. Бог да пази България

23

Анонимен

преди 2 години

Глупост след глупост , работни групи, проверки, само и само да не се върши нищо по същество!Ще ги гонят с камъни май!

22

Анонимен

преди 2 години

Браво Кире! Удряй здраво по гербавите кметове крадци! Пълни са с пари. Всичките са крали поне три мандата. Могат да си предплатят тока до края на мандатите след година и половина. Само гърч за гербавите. Давай ги на Рашков, той ще им извади и парите и душиците на тия крадци!

21

анонимен

преди 2 години

Явно на общините с кметове от ГЕРБ, няма да има помощи! Хората ще страдат, но простоватият Киро нищо ново не показва!

20

Анонимен

преди 2 години

Кире след като повече от 70% от електроенергията произведена в България е от Държавни мощности,къде отива тая свръх печалба която реализират те в последните месеци?

19

АБе тъпандур

преди 2 години

С 20 проверяващи колко години ще проверявате ?На хората им трябва подкрепа сега, а не догодина.Ама вие само това си можете да анализирате, да проверявате, а работа никаква.Дано *** гласували за вас поне да са доволни, а дано, ама надали.

18

Анонимен

преди 2 години

Болниците ти искат помощ, Киро им праща бухалки... хехехе. Про100 Кире...

17

ГРОБАР

преди 2 години

Тоя като го видя и ме избиват съдестични наклонности идими да го изко...я

16

Анонимен

преди 2 години

После да проверят домакинствата що немогат си платят тока. От такива управници , толкова.