268

Ани

преди 2 години

ОСТАВКА! Недопустимо е председателя на парламента да говори глупости в национален ефир! Поне да беше прочел историята, преди да се излага! Жалко подобие и на човек, и на политик!!!!!!

267

Тервел

преди 2 години

Няма да работим за русофилските олигарси около ОФ-РАДЕВ.........САНКЦИИ и ОСТАВКА на. ОФ-РАДЕВ и ДС/БКП.. ЩАБА

266

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

265

Анонимен

преди 2 години

самуиле украйна прави чуждестранен легион айде сега там отивайте

264

САМУИЛ

преди 2 години

Предпочитам да живея с бесарабски украинци, вместо с бг-русофили и партизани....

263

Анонимен

преди 2 години

Причината за агресията на Русия youtube/watch?v=If61baWF4GE

262

Хм,

преди 2 години

"Ако Русия спре доставките имаме запаси, които ще ни позволят да компенсираме енергийните дефицити, докато намерим подходяща алтернатива, каза Минчев." / Остава да кажете и на каква цена? Това е мноооого по важно от нищоприказването ви г-н Минчев. Нали сте на ясно, че празни приказки не отопляват жилище и не пълнят резервоар. Така както дойдохте с фанфари, така може да си заминете с освирквания и то много бързо.

261

Ние

преди 2 години

Преди една седмица се сдърпахте, кой да прибира парите от Булгаргаз.

260

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

259

#даситъп

преди 2 години

Единственото което трябваше да направите в парламента , е да си мълчите !!! Русия била бензиностанция , ама да ..такава е , ама цяла Европа зависи от нея !!! И какво точно видяхме от запада че да сме с тях ?! Ако е имало нещо което да видим ние обикновените хора , то вие го откраднахте и реално нищо не видяхме !!!

258

Анонимен

преди 2 години

Махнете историята като предмет в училище. Щом ще махаме 3 март.

257

Анонимен

преди 2 години

Никой не ни е питал за ЕС и Нато , за да сме солидарни със запада. Направете референдум да видим какво ще покаже

256

Анонимен

преди 2 години

ПП ще подменат населението с украинци. Измориха и изгониха българите и сега ще заселват украинци.

255

НАРОДЕЕЕ..????

преди 2 години

Русия предаде Левски на Турция... граф Игнатиев-.. 1872...

254

ПродължавамеИЗМАМАТА

преди 2 години

Нещо промени ли се в говоренето на политиците? Само имената на позициите . Вчера СССР БЕШЕ СОЛИДАРНА ,ДНЕС Европейския съюз(който все повече и повече копира съветският съюз в политики,действия срещу гражданите на континента Европа). Този е наркоман, личи му че се друса в парламентарен контрол ,постоянно гледа тавана с часове и прави странни мимики в тези моменти.

253

Анонимен

преди 2 години

Кой запад по точно?Щото нашите соро НПО слуги са на директно командване от ингилизки и САЩ. И то по скоро от грабливите им птици.И държавите втори сорт, известни като Б9, се тикат напред.Като обърне поглед Кремъл към нас с конкретика, тогава ще стане ясно, че нито на този запад, нито на народа си ще може да разчитате.По добре си мълчете. Няма време да се учите за държавници в движение.

252

Анонимен

преди 2 години

Абе Минчев нали сме западняци ,искам да те питам нещо как терориста срещу Ахмед Доган има фирми за милиони?И в запада ДПС няма .Мисли какво говориш

251

Анонимен

преди 2 години

На запад са парите - интереса клати феса. Но исторически от запад никога не са ни помагали. Ние искаме да сме със Запада, но те не ни искат

250

Възмутен

преди 2 години

Няма по- неадекватна държава, политици и журналисти от нашите. Хората от Европа се спускат да помагат на украинците, ние само плещим глупости и ехидничем. Гледахте ли тая куха лейка Цънцарова какви глупости ръсеше цяла сутрин по БТВ. Тя освен да гони ББ май за нищо друго не става.Един и същ въпрос се зададе на украинския посланник сто пъти и зор да научи точно какви оръжия ще изпраща страната в Украина.Не , че някой се е засилил да изпраща нещо.До тук цялата реакция на държавата ни е срамна.

249

Анонимен

преди 2 години

Глупаво момче и председател на нар. събрание в едно - Израел защо пази неутралитет, а ние да слугуваме на сащ. И да подкрепиш сащ от тях нищо няма да получиш, те нямат приятели, а само глупави слуги.