77

Анонимен

преди 2 години

От славяните не се страхуваме, а от предателите маронетки в България и Европа! Оставка! Оставка на Зеленски и на Киро! Между другото, показаха, че и Зеленски го тъпчат с някакви вещества, самите украински управители са притиснати от външни сили и Англия, те не са свободни хора и ги принуждават насила да водят тази война, въпреки, че не искат да воюват с руснаците!

76

Анонимен

преди 2 години

Сеърши се китай украйна нато канада русия иран сащ идват тройките ще ви окупират за да ди седнете на гггг

75

Анонимен

преди 2 години

До noneТази война е срещу украинци и руснаци, геноцид срещу славяните, украинците не искат да воюват срещу руснаците, насилват ги да воюват и ги тъпчат с разни вещества, показаха и веществата! Да се махнат всички, които не са славяни от Украйна, оставете земята на славяните и престанете да извършвате геноцид над тях!

74

Анонимен

преди 2 години

Аз като гражданин на България мога ли да кажа, че не желая да се изпраща въоръжение към Украйна! И ще гласувам на следващите избори за тази политическа сила, която ясно заяви, че след преврата 2014-та година, Украйна се управлява от неонацисти, които трябва да бъдат спрени! Болната от нацизъм Украйна не може да се оправи без операция. Болезнена, тежка, но необходима. Който е с мен, палец нагоре!

73

АТАКИСТ

преди 2 години

Ще има победител - Путин!

72

Анонимен

преди 2 години

Лъжете, хората са заснели с камера как пращате военни колони към Украйна, това е една братоубийствена война за всички славяни, която англосаксите водят срещу Европа , срещу Украйна и срещу Русия, убиват украинци, които са пожелали мир с Русия, украинците са притискани и заплашвани да водят тази война срещу руснаците, въпреки, че не искат, спрете тази война! Махнете чуждите войски от Украйна, спрете тази война, това е фашиски геноцид върху славяните!

71

none

преди 2 години

По един или друг начин Украйна ще победи ! Може и цената да е висока но те ще победят. Учете се се драги какво е родолюбие от Украйнците.

70

До 101

преди 2 години

Те и с украинците бяха братски народи. Обаче това не попречи на Адолф Путев да ги нападне и да избива наред. Който подкрепя Адолф Путев е не просто антибългарин - той е античовек

69

До 101

преди 2 години

Те и с украинците бяха братски народи. Обаче това не попречи на *** да ги нападне и да избива наред. Който подкрепя *** е не просто антибългарин - той е античовек

68

Аз

преди 2 години

Не знам дали изобщо ще има победител в тази война, но едно е сигурно - че какъвто и да е изходът, Русия ще загуби ! Тя вече губи !

67

Анонимен

преди 2 години

За мен НАТО е терористична организация и се чувствам oтвpaтитeлнo да сме част от това зло! Силно се надявам да доживеем, да видим силен и независим ЕС! Но за да се случи трябва да изолираме сащ и англия и да започнем да мислим за себе си!

66

Един от многото

преди 2 години

Ще има победител и още как. Губещи също ще има, но никой не губи повече от обикновения украински гражданин. Зеленски не се знае дали изобщо е в Украйна. Хубаво клъвнаха шараните, че политическият им елит ще стои в Киев до последно. Вилата на Зеленски е 3 милиона евро. Как се печелят такива пари с честна политика в държава като Украйна - сещайте се сами. Човекът ще си живее живота в изгнание. Да му мислят тези, които сляпо му вярват.

65

Анонимен

преди 2 години

Абе, Закова ли си, къв си не те знам. Никой не те знае кой си. Нищо няма да пращате. Нито муниции, нито ракети, нито самолети. Ние един сандък да пратим и ще ни налазят танковете. Къде се репчиш, бе? С 3 МИГ -а,5 танка и метлата на жена ти ли ще защитиш хората? Един бункер няма. Седи си на Д-то, налягай си паrцалите и си трай, че положението е сейбъл Мейбъл.

64

Анонимен

преди 2 години

Как ще ни защитят,те себе си не могат вече.Страх,объркване и глупост има само на запад.Това не са великите мореплаватели и кръстоносци,а псевдо хора. Кой и как ще ни защити.Байдън ли ,като ни обърка с поляците,или Блинен,който отива да иска от Полша миг 29 ,но не дава един ф 16.Тия са тотално загубили.Ще водят войната с Русия със санкции и словестни сръдни срещу танкове и ракети!

63

Анонимен

преди 2 години

НАТО пратиха поздравителни картички на Украйна, ще пратят и на България. Това е подкрепата им. А вие зорлем се намирате между шамарите на войната.

62

Анонимен

преди 2 години

Кого бе, джанъм, имаш впредвид? За 2-3 дена, България ще е защитена. Щатите не могат да стигнат толкова бързо до нас, нито германците. Гърците им трябва 2 дена да се двоумят, дали да ни помагат, румънците - е ние разполагаме с малки възможности. А-а сещам се, това могат да го направят турците, обаче направят ли го, те ще си останат във вилаететот, както в Кипър. Е, мед ти капе от устата.

61

Анонимен

преди 2 години

Заради този ли вдигнаха Фалкона да ни го стоварят за министър на отбраната?

60

Анонимен

преди 2 години

Победител ще бъде Путин. Путин ще иска война с някоя малка натовска страна, за да отмени Запада санкциите.

59

Щирлиц

преди 2 години

Другари експерти,прекаляването с весели прахчета и хапчета,е вредно за здравето.

58

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Наистина пидо-рашката "армия" по-скоро предизвиква съжаление отколкото омраза... Милите те - сбирщина от маломерни дребосъци и видимо повечето умствено и физически непълноценни от татари, буряти, удмурти - гладни, жадни и окъсани се маят като улави из храсталаците, надявайки се да ги пленят и нахранят...