11

АнанасАнанасов

преди 2 години

Дайте ги на мен...и промени там ще има...обещавам всеки ден по 2-*** руски шпиони да гоня от България!Когото посочи ХероМустакатата него ще изгоня!!!!

10

ГНОМизправиСЕизцвили

преди 2 години

Искам промени в службите за сигурност . Според него сега те не дават надеждна, проверена и вярна информация.Друго си е ГНОМ да ги ръководи...

9

е ле па тоя...ГНОМ

преди 2 години

Пак се пеняви да ръководи службите...

8

тоя

преди 2 години

друга тема няма - то да беше поне компетентна, умна позициятка му - ами то само злоба. на ристьо иванов пък темата само гешев. брех какви хора ни управляват, пази боже, голямо ни е наказанието. от къде се пръкнаха, боже ?!

7

Анонимен

преди 2 години

Старото ченге пак служби са му в главата. Да се чуди човек защо има 4000 хрантутника в ДАНС като за работата им се чува 1-2 пъти годишно.

6

Анонимен

преди 2 години

Как ще не дават надеждна информация,нали подписали смъртната присъда на Коцето като казали на укрофашиягите че е руски агент?Затова и Васил Левски още не може да прости на поп Кръстю.

5

Дед Мороз

преди 2 години

В МВР е още по зле....... в град Бобов дол дори изтезават хора за развлечение!

4

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Надеждната информация си я взимат направо от гугъл, за какво им са служби.

3

77

преди 2 години

Абе гнom, нали сменихте всички шефове на служби като влезнахте във властта миналата година под опеката на резидента. Значи е време да чегъртате своите некадърници. :)

2

Биг Брадър

преди 2 години

Службите се занимават с Синтетична Телепатия - масово воайорство! Моля не закачайте 4 000 служители от ДАНС!

1

Анонимен

преди 2 години

То пък едни служби имаме. Добре, че е Гешев, който от време на време поотупва завесата спусната над тях и изпада по някой дето шпионира в полза на Кремъл.