11

Пора

преди 2 години

В България все още няма държава, а имитация на държавност.

10

Край

преди 2 години

Зеланата сделка приключи. Ел. колите приключиха. Идеята за екология приключи. При започналата трета световна война никой няма да си жертва икономиката /демек и отбраната/ за да пазел въздуха. ТЕЦ ще си пушат. ДВГ колите също. Страните вече дават даже субсидии за гориво - Франция дава 15 евроцента на литър.Грета Тумберг не знам дали беше права но я приключиха.

9

Анонимен

преди 2 години

А *** вие си мислите че комунизмът свършва след разпада на СССР ли ?ХахахахТой Евро комунизмът е по страшен слава ЕССР

8

Анонимен

преди 2 години

В Словения няма нагли бачкатори със заплати в плик. Тука именно протестиращите срещи цените до един в сивия сектор. Уж взимат минимална, а под масата петорно. За подобни наглеци- само скъпо гориво.

7

Корчо

преди 2 години

А в България кога?

6

Анонимен

преди 2 години

така не се прави,това не е пазарна икономика а комунистическа

5

Анонимен

преди 2 години

Американците режисираха Украйнската епопея 2014 Сега дойде времето да се направи ремейк само че в България.Повечето ще гледат филма от първия ред.

4

aa1830

преди 2 години

А ние с цената на олиото не може да се справим, въпреки "цялата мощ на държавната машина"..... Корнелио, корнелио....

3

Анонимен

преди 2 години

В България няма да се случи защото бензиностанциите са на децата им, на кумове и баджанаци, на роднини и приятели. Не се надявайте на таван на цените! Сега Продължаваме Поскъпването бързат да станат милионери докато народа не са ги пречукали с камъни скоро......Очаквайте скоро бой с павета и празни тенджери по Кокорчо и Кирчо Джон Три Волта. Има картел в България. Трябва да се разбие първо картела.

2

Когато

преди 2 години

се вдигнаха стойностите на петрола, тук вдигнаха цените по бензиностанциите на минутата. От вчера те са под 100 долара на барел. Тук обаче никой не сваля! Къде е в случая държавата? Ако има такава де?

1

Анонимен

преди 2 години

Докато не скочи цената на барела и тавана ще мине в над таванското помещение.