99

Анонимен

преди 2 години

Ало бизнеса....Какво стана с безплатните укранински бачкатори? :)

98

Дедо Либен

преди 2 години

Че те и сега украинските бежанци почиват безплатно по нашите СПА хотели !!

97

До 103

преди 2 години

Пак ти казвам, ако тези изисквания още съществуват те ще са за всички работещи.И без войната ако сезонът се очертава да е натоварен щяха да викнат украинци и молдовци

96

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорим по добре руси синеоки украинки отколкото да дойдат афганистанци или африканци.Красивите украинки идват в България защото езика е почти един и същ с българския а те масово незнаят английски например.Освен това климата е хубав за това избират България.

95

До 86

преди 2 години

Кьорав карти не играе. Навсякъде има правила. Ако имаш дупе и не се примиряваш можеш да ги потърсиш.По-умните бързо се ориентират и започват да си търсят сами работа на място.А това с "пращането" се извършва от бг фирми. На които местните плащат за да им свършат работата. Но пак, въпреки всичко лошо 2 млн българи избраха да живеят на запад.Не във Воронеж и Самара.Много българи работят в Шкода в бившата комунистическа но дръпнала изключително много Чехия. Но колко българи работят в Камаз?

94

Анонимен

преди 2 години

ами какви... ако нямаш пълна ваксинация... всеке ден тест. по МОЛове и т.н. имаше изнесени лаборатории и пълниха гушата. Сега ми е интересно ще им има ли към тях същите изисквания

93

До 100

преди 2 години

Каквито изисквания има за работа в сектора то те важат за всички.То украинци работиха и преди това по морето

92

До 96

преди 2 години

Защо да не разчитат на българи? Колкото са били преди толкова ще са и сега. Но освен руснаци има германци и англичани.Аз се ядосвам, че покрай санкциите руснаците по-трудно могат да си продадат имотите.

91

Абе,

преди 2 години

Нашите деца ,кой ги гледа,като работим на по три смени,за мижави пари?Тия да не реват толкова,ние взимаме по 800лв заплати и плащаме същите разходи за ток и храна.Фазан с кестени ли ги гощават?

90

Анонимен

преди 2 години

Е те за какво си предлагаха хотелчетата "загрижените" хотелиери? Хем пълни хотели в междинния слаб сезон, хем по 40лв. от човек (пример: баба и майка с две деца в двойна стая - 160лв. на ден). В таблата като ударим две шестици му викаме дюшеш, ама сега като ги назначат да им работят в хотелите за без пари, шестиците стават 3бр. На това не знам как му се вика. Може би "Тарикат съм мамо, бизнесмен!"

89

Пич

преди 2 години

Я дай 1000лв отиди в Гърция или Турция за седмица или повече с тия ваучери, и да те гледат като писано яйце. Не коментираме храната и отношение и чистотата на какво ниво са. Ще ходят аз на бг при чалгарите, фасовете по плажа, и да ми се крещи на главата или да слушам чалга. Малко по сериозно!

88

Анонимен

преди 2 години

93 рускоговорящи са и украинците. Много от по-възрастните не знаят и дума на украински, но мразят руснаците което е уникум. Но да ви е честит сезона. Явно на българи няма да разчитате. На руснаци с тия спрени полети също. Да са ви честити богините украинки с малките си богчета и англичаните дето ще опавръщат улиците.

87

До 94

преди 2 години

Сидеров е хитрец. През 90те беше демократ. Списваше в.Двмокрация. Сетне го игра крайно десен. А като получи пари от посолството смени плочата. А повечето,които плюят по украинците тук са гласували за него.

86

До 91

преди 2 години

Наистина ли искаш да ги питаме точно в момента? Щото определено това, което предават там за "денацификацията" няма да ти хареса

85

Анонимен

преди 2 години

92 Сидеров е *** и да нацист е. Освен това не е никакъв русофил, правеше се на такъв че му бяха заели дясното пространство.

84

Георги

преди 2 години

Тежък сезон ?! Вчера бяха в Слънчев бряг - кипи от живот. Пълно е с рускоговорящи, даже повечето заведения отварят от днеска.

83

До 85

преди 2 години

И между другото, преди да обърне палачинката Сидеров си беше почти нацист. Просто призивите за насилие липсваха.

82

Анонимен

преди 2 години

89 питай ВВС.

81

Анонимен

преди 2 години

81 супер, да спретнете конкурс Мис Украйна в изгнание във Варна, още тая година. Грозните българки с грозните си деца няма да ви пречат. Разполагате се, цяла Варна и областта ще са ваши. Българките ще ходятв Гърция при дебелите гъркини. Хайде, приятен сезон, да ви е хаирлия!

80

До 85

преди 2 години

Ще бъдат смазани...В Харков бандеровци ли са? Или в Суми?Това са градове на самата граница. Където са открито рускоезични. И дори се смяташе че са с руско съзнание.Но тези градове бомбардирани.Но пък и местните се защитават активно и побеждават. Това прави ли ги нацисти?До каква степен украинското общество толерира стан ясно на изборите.Когато тези групи получиха около 1% от гласовете.Толкова им е влиянието.А иначе е нормално при големи трусове като през 2013 да изплуват подобни групи моментно