60

да знаете

преди 2 години

И чехите ще хапнат дръвцето, нищо, че сега са вирнали гребенЯ........

59

Я, па Я

преди 2 години

До само да питам: Колоната се разпръсна ... на части, ... по околните поляни.

58

Анонимен

преди 2 години

Донбас ще има да работи 10 години напред на вторични суровини

57

българина

преди 2 години

само да напомня че сащ казах че няма да се намесват, а вече цялото нато е в кюпа. Тази операция ще прерасне във война, но ше е кратка, 2.5 г като йраят й ще бъде с множество гъби и радиация.

56

да не стане

преди 2 години

пак някоя пражка пролет...и пак да ревем...

55

Анонимен

преди 2 години

Европа праща старата си техника в Украйна за да се тупат по рамото, докато украински момчета на по 20г продължават да умират на фронта, защото Европа и САЩ не позволяват на Украйна да се предаде. Има снимки. Трупове един върху друг. Егоизъма на Европа няма дъно.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем! Разменяхме маски за фурми! Преди 10 минути излезе снимков материал как вече тайно от народа товарят самолетите, за което вашите баби и дядовци плащат. Хем гладни, хем надупени, хем с чужди знаменца по профилните снимки - евроатлантици, сър

53

Реалист

преди 2 години

Сега е моментът! Както Кремъл лъжат че се оттеглят и се прегрупират за да ударят източна и Южна Украйна, украинците да ги ударят в гръб и да ги изпратят по живо по здраво! Много има да се крие Путин из бункерите, докато стигне до Деня на победата ...9 май! Сега също ще има победа над агресора, само че този път нашествениците са ...Русия!

52

само да питам

преди 2 години

Преди двадесетина дни медиите разпространиха смразяващата новина, че 67 километрова колона военна техника се насочила към Киев, имаше и снимки и понеже 67 километра си е голяяямо разстояние и явно машините са били много, та чудя се там ли са още тежките танкове, БТР-и, цистерни с гориво? По безсмислена и хаотична война от тази светът не познава. Война на безумието срещу нормалния свободен свят. Документи на убити руски курсанти от висши училища сочат, че са ги изпратили в командировка в Украина

51

Професор Димитров

преди 2 години

На Гномчо няма да му останат танкове за парада ... Хахаха

50

Я, па Я

преди 2 години

До Боби: Про руската медия ДНЕС не ти казва всичко. Цялата тази техника е реновирана и модернизирана в Германия. На практика от оригинала са останали само железата. Техниката само се казва Т72 и БМП1. Селед преработката са бъкани с електроника. Двигателите са сменени с МТУ (Мерцедес). Така, че Украинците ще имат техника на по високо ниво от руската. То за това от Масква ревът на умряло, пръскат слюнки и заплашват всички наред. Никой обаче, вече не им се връзва.

49

София

преди 2 години

Чехия изпраща танкове срещу фашистите от Руслямска държава

48

Я, па Я

преди 2 години

До Танкист до#9: Оказва се, че петото поколение безаналогова техника на РФ гори като суха трева и полетата на Украйна са осеяни със руска техника за скраб. РФ вече се опитва да ремонтира танкове от съветско време, че новите свършват. Танковите заводи спряха работа, защото безаналоговите са със западна електроника а такава вече няма. Със самолетите и ракетите пак така. Ще правят нова техника със старо съветско оборудване. Само русоробите крякат по форумите Zа Русия, ама на умряло ...

47

Анонимен

преди 2 години

. . . . с изключение на Унгария. . . . защото майките с 4 деца в Унгария са освободени от данък общ доход, защото много от лекарствата са без ДДС, защото за 3-то дете Орбан дава почти 33000 евро и много други! Ба лъ ци!

46

Анонимен

преди 2 години

Стари танкове от съветско време хахахах че тоя танк може ли да запали хахахах

45

Анонимен

преди 2 години

Победа за Русия! СЛАВА РУСИЯ!

44

До 58

преди 2 години

Провалил се в живота? Брат, честно?! На втори отговор остана без аргументи и реши да си емоционална примадона! То верно евроантлантиците все ви боли (дупето), ама дай сериозно с факти. А фактите са - надупихте се на Краваристан, Краваристан продава оръжия като невидели, за да си закърпят бюджета. Грам не им пука за европейците и кой ще спи на студено, кой ще загине от оръжия. Те да са добре. А вие сте лакеи. Ама псевдоинтелектуалците винаги сте били така.

43

Див Петел

преди 2 години

Браво на Чехите. Дано и нашите страхливци вземат решение най-накрая и да подсигурим пехотата на украинците с патрони, гранати и гранатомети поне. Руските фашисти вече са уплашени, бягащи от фронтовата линия мародери, но ако украинците загубят инерцията на контранастъплението, могат да се окопитят и да се проточи освободителната война за украинците.

42

Анонимен

преди 2 години

Браво на чехите!

41

Анонимен

преди 2 години

Къде е Шуйгуто? За един приятел питам :D