46

Анонимен

преди 2 години

До Боби Не знам за "фейкове", но ме забавлява как са те подковали където трябва за да се правиш на лууд (знаем, че това е само роля, както на безброй други като теб, с подобни ролички). Иначе съм възхитен от противоречията, които драскаш без да го осъзнаваш: хем била украинска ракета, пък хем точно както искало руското командване уцелила там, където се събирали "доброволци". Обаче, изкушението да изкараш хем украинците ***, хем руските терористи велики е много голямо, та не донагласи опорката.

45

Анонимен

преди 2 години

след загубата в Кримската война Русия се принуди да продаде Аляска за да избегне държавен фалит. след Украйна китайците се чудят какво ли ще има на тезгяха този път.

44

Мариуполь

преди 2 години

2/3 от града не е превзет. Само си дрънкате глупости.

43

Putin=MotherTeresa

преди 2 години

Вовата пак са го излъгали. Горкият человечец. Той си мислеше да прави парад пабедъй, но не получилось.

42

До Боби

преди 2 години

Абре много си сведущ! Да не си от американското разузнаване! Не за друго ми те казаха, че путин ще нападне украйна, месеци преди путин да нашадне украйна и путин нападна украйна! Инак не знам защо казваш, че азовзи са разрушили града след като именно руската армия стреляше с ракети по тоз град! Даже пак те не допуснаха хуманитарни коридори! Но едно ме гложди, не знам дали знаеш но се денацифицира! И защо ако е така не се пускат и американски войски! И те ще денацифицират!? Та?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "А какво става в Мариупол, някой знае ли?" Как "какво"? Нали руснаците го "превзеха" .... за 8ми път?

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Само отчаяните руски слуги в България бръщолевят такива глупости. Наясно са какви глууупости дрънкат, но какво друго да направят, че да "помогнат" на руските терористи? Няма да отидат да се бият за тях, защото ги е страх, нямат пари, че да ги подкрепят финансово, не искат да си развалят рахатлъка, в "лошия" ЕС. Остава им само да драскат проруски фантасмагории!!! Най-перверзното е, че се самозалъгват како го правят от някакво "родолюбие", нищо, че Русия е техен най-голям враг.

39

ДА БОБИ....

преди 2 години

....така мислеше и генерала , който атакуваше Сталинград с танковете си ....АМА ОСТАНА ДА БЕРЕ ДУША У СИБИР... а немсите танкове отидоха за скрап , СЪЩО КАТО ДНЕШНИТЕ РУСКИ ТАНКОВЕ В УКРАЙНА...!...ЧАТ ЛИ СИ .......?

38

Анонимен

преди 2 години

Ооооо сега разбирам, защо се отказаха да превземат Киев. То било щото са милосърдни, майки-терези руслямистанците та да няма излишни жертви сред населението......та затова минаха през Буча на връщане с цветя и рози. Пък за Мариупул да не говорим - само с "високоточкови" аружия...по оная блядкка от ***.

37

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Ако не улучваха руските ракети щеше да има кратери в полята удобно осветявани от ВСУ," Видяхме ги ВЪВ ВИДЕА "високоточните" руски ракети. Тази, която уж трябваше да удари сериозно сградата на областната администрация в Харков се взриви ДО нея. На ВИДЕО. И сега можеш да си го пуснеш да гледаш.

36

Victoria

преди 2 години

Търся любовник за 1-2 нощи, моят телефонен номер и снимки в профила в сайта - kuza.me/victoria

35

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ц, ц, такъв оръжеен експерт като теб да не знае, че украинците направиха от руските танкове консерви с изтекъл срок на годност. Какви 4 танка бълнуваш, като руснаците вече 4 здрави танка не могат да съберат на разстояние 2 километра?

34

Наш руский Ванка ...

преди 2 години

...не хочет уже горить в танка и спасать денги Путинских дочери у Швейцарии....ха,ха,хаааааааааа.... НАШ ВАНКА --НЕ ХОЧЕТ УМЕРЕТЬ...

33

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е боян чук и геков? Липсва ми с прозренията си за " макс. 3 дневната военна операция", "превземането на Одеса" и други ....приказки от 1001 нощ.

32

Анонимен

преди 2 години

Само да се откачим от бензиностанцията с ракети и ще видим как продава територии. Но за жалост ще пострадат руски хора.

31

Добре де ...

преди 2 години

..ама тия безпилотни летателни машини отдавна са на украинска територия и думкат руските танкове , като консервни кутии , от високо---защото най-слабото защитено място на танка е купола с люковете....ха,ха,хааааааа....СЪЩОТО БЕШЕ И В АРМЕНИЯ , ТАВАРИЩ....БЕЗ РАЗЛИКА!!!

30

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Та той има имунитед и имунитеда може да му го вземат ако направи наистина накой икономически или углавен зулум." Ти Български език не знаеш, но като гледам за сметка на това си научил как работи "демократичната" машина на Путин. Дето се вика, ще "направи" някой "зулум", по поръчение на другаря Владимир Владимирович.

29

Анонимен

преди 2 години

ИмунитеТ е на български. А на ваш език е...их-там-нет.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Останаха само ппоздите бандери за пушечно месо." Искаш да кажеш, че някакви "бандери" направиха "великата" червена армия за смях ли?

27

Анонимен

преди 2 години

До Бавно и полека - хванал си посоката! Все на изток и на изток. Поне до ростов!