114

Анонимен

преди 1 година

До 118: Няма такава дума "кумунис".Казва се "комунист" и не е бил такъв.Хитлерист е и по заповед на Хитлер отива в Скопие.Да носи български културен дом име на него е позор.В България е осъден за убийство.

113

Куре Фгъзовски

преди 1 година

Ламбето живял в Америка но се прибрал осранИопикан и решил да го дава патреот. Не че ще му направят нещо, след седмица две ще напълни стадиона с такива като него и ще пеят доНасиране.

112

Анонимен

преди 1 година

До Maке84 Братоубйствена война както Украйна с Русия. Не е първата. Напр. и Румъния и България са били една държава а после Румъния напада бг. Или Сърбия и бг.

111

Maке84

преди 1 година

Лоша работа едно зло ражда друго, брат на брат око си искарва накаде вървим, какво ще оставим след нас?

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 По-скоро Михайлов е бг националис и кумунис. Кумунис е защото ВМРО е революционна вкл. и срещу монархията на Югославия и България които са жертвали много българи във войните. Националист е защото се бори за свобдота на българите както Левски и Ботев.

109

Лойко

преди 1 година

Прекаляваме с провокациите спрямо Македониа, и няма какво да се чудим защо ни мразят.Нахалство е от наша страна да кръщаваме клуба на името на човек определен като враг на Македониа.Какъв в за нас Иван Михайлов не е толкова важно.

108

Значи

преди 1 година

Добре е инструктиран, преди да тръгне насам !

107

Иван Михайлов

преди 1 година

Ако е при война може да се убива. Сърбия водят война срещу българите в Македония. За мене цар Борис е повече фашис от Иван Михайлов, защото убива и политически противници, а Иван Маихайлов няма как да спаси евреите в Македония но е спасил македоните особено когато бг армията се бие срещу Хитлер. Защото бг армията можеше и да се истегли от Македония и Хитлер щеше да очисти всички в Македония.

106

Алабаловски

преди 1 година

За какво са го задържали, за да му връчат награда ли ?

105

Чук и Гек

преди 1 година

До Анонимен 111 Ето, такива типове от ВМРО са използвали и българските фашисти за саморазправа с прогресивните хора и между себе си! Идеолог на тези убийства е Двореца и правителството на Цанков, главен изпълнител - Ванчо Михайлов! Тодор Алескандров, генерал Протогеров, д-р Никола Генадиев, Стамболийски, Петко Д. Петков са все техни жертви и колко още .....

104

гоце

преди 1 година

сега да изпее една песен - кога запалиф вра'таа на ванчее

103

ламбе

преди 1 година

ламбе на дедо си хараламби явно му се пее в затвора под душа но като се има в предвид нивото на тази държава може и съд да нямат ами да се хокат на пазара под коня на македонеца александър

102

Анонимен

преди 1 година

Всички български журналисти,които подкрепят Ванче Михайлов всъщност подкрепят убиец на техен колега.Отварянето на център с такова име разпали още повече омразата и вместо да се потуши вие говорите как Русия и някакви комунисти били виновни,което не е вярно.Русофобите,които всъщност не са никакви русофоби,а хитлеристи пречат на диалога между Македония и България.

101

Анонимен

преди 1 година

Факт е,че е пратен 1944 г. от самия Хитлер в Скопие.Не е нацист като Бандера.Чиста проба фашист е,а в България е имал присъда за убийство на журналист.

100

Анонимен

преди 1 година

До Българин Зависи как се стълкува. В България се тълкува че е герой а в Македония или Турция че е терорис, нищо че Сърбия и Турция окупират България и Македония.

99

Българин

преди 1 година

През 19 век думата тероризъм не съществува,така че няма как Левски да е съден за това.А заклано е единствено прасето с което са те откърмили,Мюмюне!

98

Този

преди 1 година

Ламбе е типичен сръбски коминтерновец!

97

Анонимен

преди 1 година

До bin Ladden II И Левски е обесен за тероризъм че прави друго подобно на вмро срещу турците. Ами Ботев заклан че е с банда срещу падишаха.

96

Анонимен

преди 1 година

До Kamenco Маке съд го регистрира значи всичко си е по правилата.

95

Един Българин

преди 1 година

Сега ще се окаже че е и българин като мнозинството :))) а може би и малко луд? Ще се окаже че е много известен и трябва да не влиза в затвора за да го слушат хората, а никой не се запитва чия е поръчката и кой насъсква всички против България защото ще загуби властта си "евентуално".... , което е леко виртуално, но не им се рискува.