42

Анонимен

преди 1 година

Така е, Митева - стигнахте дотук, заради ежедневните ви лъжи! Сега вече ИТН = Их Там Нет!

41

MaйMyнaтa

преди 1 година

Абе ще дирите Баце, ама той се пенсионира май

40

Анонимен

преди 1 година

Много коментари в защита на ПП. Направо да се чудиш, че има толкова лош материал. И *** за зеле не става от вас. Както и от премиерите.

39

Мен

преди 1 година

До 6Всички деца са били в същата ситуация, и то по време на управлението на друг кабинет. След като всички са били при равни условия, защо се оплаквате, че на някой шанса за университет ще намалее? Той се сравнява с деца учили по същия начин. И ако не успее да се класира - коя е причината липса на капацитет или правителството е виновно. Айде малко по-сериозно.

38

Щерю

преди 1 година

- Някой учуден? ПП са креатури на САЩ - а ИТН слуги на Русия...

37

ЕЛЕКТОРАТ

преди 1 година

В ЕДНА ДЪРЖАВА В КОЯТО СЕКРЕТАРКИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ЛЮБОВНИЦИТЕ НА БОГАТАШИТЕ СТАВАТ ДЕПУТАТКИ ЧЕ ДОРИ И ШЕФОВЕ НА ПАРЛАМЕНТА.КОИТО ОЩЕ НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ ДА ГОВОРЯТ ПРАВИЛНО.Е МЪКА МИ Е ЗА ТАЗ ДЪРЖАВИЦА И ТОЗ НАРОД.ЕГА ТИ СКАПАНИЯ НАРОД..ЖАЛКО ЧЕ ОСМАНЛИИТЕ СА ГО ЗАПАЗИЛИ,А НЕ СА ГО ИЗТРИЛИ ОТ ТАЗ ЗЕМЯ...

36

Анонимен

преди 1 година

Иве, хайде да се прибираш на село, че мaйка ти те чака да доите кравите.

35

ЕЛЕКТОРАТ

преди 1 година

ГЕРБ.ПОБЕДА 135 ДЕПУТАТА.САМО ТОГАЗ ЩЕ ВИДИТЕ БЯЛ ДЕН.

34

Анонимен

преди 1 година

"Мажоритарни избори на личности, които да са независими от партиите". Чалгаря подкара стадото си овце навън.

33

Анонимен

преди 1 година

Явно,целта ви е била да доведете отново на власт ГЕРБ и ДПС плюс Възраждане.Колко ви платиха от сараите и от Банкя?Наддаваха ли или са се разбрали помежду си?Така ли ще издържате кабеларката?

32

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 1 година

ЖАЛКИ СТЕ.ВИЕ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА.ВИЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ.

31

Анонимен

преди 1 година

Добре,че в следващия парламент няма да влезете.Досега спъвахте всички инициативи и се опитвахте да налагате свои,както и свои хора на ключови позиции.На какво отгоре?

30

дедо

преди 1 година

Никога повече ИТН.Никога повече чалгари!

29

Пфффф

преди 1 година

Тези се оплетоха,като патки в калчища,с глупави обяснения.Правят се на политици а ги водят на къса каишка.Само такива ни натрисат мамка му.Ако се появи някой читав,го смазва пропагандната машина.Овцете само това чакат и се започва.Айде сега си избирайте някой стар месия и да продължим копаенето в тинята.Смеех се на лафа за 80% ***,но явно съм бил прекалено голям оптимист.

28

Реалист

преди 1 година

Че то Ивче, и вие самите дойдохте с лъжи на власт, още откакто Превратаджията Радев размаха юмрук, и ви пробута с машинките на Мадуро! Ако не беше пандемията, парите на Черепа и електронният вот, нямаше изобщо да сте там! Колкото до това , как някой нарушавал Конституцията, ти сега ли го откри ? Че той Радев я газеше всеки ден! А и като те гледам,освен скъпите тоалети, само злоба е изписано на лицето ти! Не си за тази работа!

27

Анонимен

преди 1 година

Какво е туй...мрън мрън мрън "Ам аз така пък те така" ..Какво е туй по по най.." по цял ден с години - за каква сте там - да напишите едни читави ясни закони.. правила ..да изберете и назначите кадърни образовани и можещи хора в ръководните органи и администрация..да изчистите това блато,да подредите малко тая *** в която живеем ..Защо е все е едно и също.."Аз да се уредя..после родата и приятели,съученици.."На какво прилича това ..да няма 121 читави хора в тоя батак

26

Отвраат блааа

преди 1 година

Колко отвратителна жена..изобщо всички от ИТН се оказаха едни доста отвратителни и долни създания, точно както лидера си в бункера

25

Анонимен

преди 1 година

Излъгахте хиляди хора да гласуват за вас.Сега те са безкрайно разочаровани и повече няма да ви погледнат.Протестирахме,искахме да премахнем модела Борисов+ДПС,а вие ни се из..хте на физиономиите.Няма да ви го простим!

24

Искам...

преди 1 година

...да споделя, в 7/8 имаше по-квалитетни личности за партия с авторитет. Росен опита, стана депутат, но не можа да направи висок %.Там с акъл са Маестрото и Кулеков. Сегашните И-та са като Хазарта, фукльовци, вижте ни, среден пръст и т.н. ОК, но правят нова криза. ПП са ясни, насаден гюбюр. Затова всички в канала, партийната секретарка тоже, и почваме "харашо Наташа, давай сначала".

23

...

преди 1 година

Присмехулниците на ИТН не могат да създават,те могат само да критикуват и да рушат...