129

Lina

преди 1 година

този сайт на шиша ли е, че не се допускат критики към.1.Грух.2.чалгасарай партия.3.депесе. Знам , че съм аутопсично режеща, но и ситуацията е такава. Хайде - един кючек за сайта.

128

Анонимен

преди 1 година

В момента ИТН и ПП акат върху вентилатори, а народа се чуди погнусен къде да се скрие от хвърчащите л...а

127

Анонимен

преди 1 година

Не можели Слави просто да се оттегли, защото Асен фалира държавата.

126

северозапад

преди 1 година

Да бе, може и да се страхуват тези от ИТН като виждат кого гласят да разследва корупцията ,специалист с 12 *** докато ги напълни зор ще види. Промените и чалгарите са либовници от турски сапунки ,единият лъже другият краде.

125

Офф..

преди 1 година

Да идва вече Кени, че да ви натегне гайките ... че не се трае!

124

Избори

преди 1 година

1 ПП 2 ГЕРБ 3 ДБ 4 ДПС 5 БСП 6 ВЪЗРАЖДАНЕ

123

Анонимен

преди 1 година

Какви зависимости, какви имоти? Нали партиите на промяната сте с нов морал?

122

:)

преди 1 година

ДБ ще са 3-та политическа сила, след ГЕРБ.

121

Спокойно

преди 1 година

Той Кени ще ви оправи...

120

Диоген

преди 1 година

Младата и красива Промяна се оказа злобна и заядлива клюкарка, която одумва довчерашната си приятелка - позалязлата стара чалгаджийка.За пореден път се доказа, че Народа ни е наивен и го лъжат на абонамент всякакви шарлатани.Нашето мъжко дупе го "***" предизборно всеки път,и това все повече му харесва! Колкото по-често, толкова повече оргазми,но и повече джобове празни..

119

Червен флаг

преди 1 година

На много хора им светна червения флаг още в началото, когато ИТН спечели изборите, а Славуца резко и мистериозно се "разболя" от Кови Дивитнайси, само и само да не излиза пред камери и да се покрие.

118

не разбирам те,Слави

преди 1 година

Значи казваш че "се оттегляш" от коалицията, че "министрите ти" ще подадат оставка... но ти не си нито народен представител, нито си министър... ти си само едно малко председателче на политическа партия. Нямаш никакво право да казваш кой министър какво ще прави или кой депутат как ще гласува. Каyн

117

Аз промяната

преди 1 година

ДО 141 БОРИСОВ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УПРАВЛЯВА И ОТ 2 ГОДИНИ НЕ Е НА ВЛАСТ А ШАЙКАТА ПЪПЪ И ПАТЕРИЦИТЕ И ОКРАДОХА САБОТИРАХА ФАЛИРАХА ВСИЧКО ТУК А РУСКИ ГАЗ ПОЛУЧАВАМЕ САМО ЧЕ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ТЕХНИ А РАШКОВ Е ПЕНСИОНИРАН КОМУНИСТ С 22 ИМОТА И НЕСМЕТНИ ПАРИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ НЕГО КОЙ ДА ГО РАЗСЛЕДВА А КИРО НАРУШИТЕЛЯТ НА КОНСТИТУЦИЯТА А ОГРОМНАТА НЕЧУВАНА ИНФЛАЦИЯ

116

Анонимен

преди 1 година

от ПП вместо да пускат подобни фишеци, да отговорят ясно и точно, къде са 9 млрд., за какво е искания нов дълг от 10 млрд. и какво става с пшеницата и отделените за целта 1,2 млрд. лева още март месец, щото вече сме юни

115

Бек

преди 1 година

Бяха им предложени на ПП едни пари ..да се продължи по схемите.. да се надгради ...като ги предупредиха - парите...или война..И стана тя каквато стана..."НЯКОЙ" взема парата и войната почна..Това е накратко какво става - всичко друто е ала бала...

114

Анонимен

преди 1 година

Рашков да отива в КПКОНПИ и да ги почва тия мафиоти. За гьол на границата 5 бона на час, Лукойл от 2004-та не е плащал стотинка данък и това са само малка част от хранилките. После защо сме най-бедни, еми как да е.

113

Анонимен

преди 1 година

Казвах им навремето на някои хора, че ИТН са си подводница на ДПС, те не ми вярваха. Даже гласуваха за тях. Отрезвяването след вчера е огромно.

112

Анонимен

преди 1 година

Българските партии са бегачи на къса писта. Мернат се и изчезнат. Буквално - земи парите и бягай. Изглежда това е национална особеност.

111

Анонимен

преди 1 година

Славчо навремето като го гледах как се мазни на Доган, ми стана ясно как е направил парите си в тая продадена държава. Жалко, че това шоу го няма никъде из нета.

110

бабаВангерлия

преди 1 година

Боко ке се завърне на куц Славуц!