17

Анонимен

преди 1 година

Путин пак ще ви изкарва пари, ама от книги.

16

ааа

преди 1 година

ааауууу разследване, Путин ауууу, *** така *** онака *** тоя *** оня *** оная - *** тъпатия страшна СТРАШНА. Ние сме отиваме на майната си , умнокраситета се занимава с Путин. След 1-2 години ще има лустрация на умнокрасиви ако не са в затвора ще им бъде забранено да припарят до държавна служба примерно, бе ръководни длъжности. Само търпение още малко остана

15

АнонимеН

преди 1 година

ГОЛЕМИ РАЗКРИТИЯ НЯМА ЩО! ТАКА Е ВЪВ ВСЕКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ :D

14

МММ

преди 1 година

До До Ммм - страшното е не това, а факта, че в БГ не се противодейства на руската корупция. В момента тече активен про-руски преврат, който "се правим", че не виждаме. Начело с почти целия ни "Политически елит".

13

Обективно

преди 1 година

Само Не си въобразявайте , че Западните г.ов.еда са по- добри от Източните им събратя!!! НЕ СА! ВЪОБЩЕ НЕ СА!

12

МММ

преди 1 година

До Bp - затова пък, предварително "навитите" машинки на Мадуро са връх на демократичния избор. Та, защо казваш всички без изключение западни демокрации са се отказали от машинките? Защото са лъжци или пък, не разбират?

11

Ами

преди 1 година

Виктория Нюланд на 9 март призна пред Конгреса на Сащ, че В УКРАЙНА ИМА БИОЛАБОРАТОРИИ ЗА БИО ЕКСПЕРИМЕНТИ. ПО ДОКУМЕНТИ САЩ СА ФИНАНСИРАЛИ 46 БРОЙКИ ТАКИВА ЛАБОРАТОРИИ. ЧЕСТНО КАЗАНО - ДОСЕГА НЕ ГО ВЯРВАХ!!! У.Ж.А.С.!!! ТИЯ НИ СМЯТАТ ЗА ***!!!

10

До Ммм

преди 1 година

В БГ се вихри руската корупция. Създават се партии, които се купуват от Русия. Ами ДПС, ами Възраждане??

9

МММ

преди 1 година

До Анонимен 1 - е, за подобни "приказки" Политковская изгни в земята, Ходурковски в затвора, а Навални ще го последва. Както и още много руснаци дръзнали да кажат дума срещу Самодържеца. Така. А мисля, че авторката не е дооценила Путин - сутринта гледах негови излеяния в които той се сравнява вече с Петър I и неговата война с шведите - нещо което дори и Сталин не е дръзнал.

8

МММ

преди 1 година

До Бау - т.е., разбилам от казаното от теб, че Борисов е "хората на Путин" само и единствено. А Нинова - част от "новото правителство" какво е? А Кръстника на "новото правителство" Радев, какво е? А гласящия се да яхне вълната Янев, какво е?

7

Анонимен

преди 1 година

от руснак никой хубаво не е видял-даже и собствения им мизерен народ

6

Анонимен

преди 1 година

"мечтанията на ***" - страшна книга! 7 пъти по 700 страници и продължават да я пишат!

5

Анонимен

преди 1 година

ЗапаДно,Европейска пропаганда срещу Русия!Никога не бих си купил подобни книга!-:))

4

Анонимен

преди 1 година

В Русия, всеки обикновен човечец със опити за собствен бизнес плаща на някоя мутра процент, която пък плаща на по-голяма мутра и така до някой, който носи гърнето за акане на Путин.Там няма никаква свобода и корупцията е брутална. Обикновенните руснаци дори и в големите градове взимат по-малко от нас, а в тия степите са кой каквото си хване това яде. Ако искате такова бъдеще за България.

3

баба мара

преди 1 година

празни приказки от нас се очаква да плащаме за 700 стр ами ние това си го знаемот 30 години ние сме го преживели изстрадали пари не давам

2

Бау

преди 1 година

Хората на Путин в БГ по същия начин заграбиха властта с главния си прокурор и 14 години мародерстват, крадят, свалят новото правителство, защото ги е страх от възмездие.

1

Анонимен

преди 1 година

приказки