109

Анонимен

преди 1 година

Немците скоро ще се върнат в каменната ера. Германия няма атомни централи заради зеленото лоби. Нямат природен газ. Отиват към каменната ера немчугите. Ама каквото сам си направиш... И Господ не може.

108

хм?!

преди 1 година

Демек, "Онова, което е позволено на Юпитер, не е позволено на Бика". Дойчо може да мине на въглища, а на нас ни спряха "Южен поток", че дори и нефта от Рф се опитаха да забранят. Та дори и за ТЕЦовете ни нещо намекнаха, но нали са американски срамежливо затвориха очички!

107

Караджата

преди 1 година

Фак да ЕУ! Фак да Центъра за изследване на демокрацитичните процеси! Закриваи ***.ните евроатлантици

106

Чичо

преди 1 година

Охоо какво става братя немци ,къде са идеите за зелена сделка и разни други извратени работи. Лесно се живее на гърба на бедните нации използвайки природните им ресурси.

105

Анонимен

преди 1 година

До a-men "Скоро и самолети им на германците ще преминат на въглища:)))" --- какви самолети??? Ти май не си чел мемо-то? До 2030 90% от гражданския въздушен транспорт ще бъде забранен! Това беше.. няма да има повече въздушен транспорт за простосмъртните. Няма да има и личен наземен. Ето това е ЕС!

104

Анонимен

преди 1 година

До И ся квоо "зелената Зделка отече в канала лЕ?!?" -- ами не, не е оттекла. Като с газа - големите батковци ще правят каквото си искат, е периферните участници ( като нас ) ще изпълняват зелени, пембени и т.н. Зделки, че и ушите ни ще плющят! Но това е отредената роля за нас - източник на евтина работна ръка, потребител на техните бооооклуци и тяхно сметище! А когато спрем да бъдем източник на работници, на тази територия ще заселят тарамбуки.

103

cekyko

преди 1 година

До a-men - Щото на руските и въглищата няма да помогнат. Lol

102

Реалист

преди 1 година

Голяма радост в коментарите, че се връщат на въглища. Айде малко по-сериозно и стига с измръзванията и апокалиптичните прогнози, на децата им е ясно, че това няма да се случи. Вземете започнете редовна работа, вместо да си губите времето, има достатъчно за всички, стига да сте квалифицирани де...

101

долу ЕС

преди 1 година

зеленият пакет да си го на врат! долу скапния лицемерен ес! значи си пускат както искат въглищ, а тука ни закриха 2 блока, белене, юп и три теца..

100

Анонимен

преди 1 година

До a-men Какви самолети ще летят на дирижабли.

99

a-men

преди 1 година

Скоро и самолети им на германците ще преминат на въглища:)))

98

Анонимен

преди 1 година

Като нещете газ на ви въглища.

97

Анонимен

преди 1 година

Бетер турски сериал.

96

Тя каква стана

преди 1 година

всеки си прави каквото си поиска когато му опре ножа до гърлото. Само Кирчо остана да продава здравословни торти.

95

АНОНИМЕН

преди 1 година

И атомни централи затвориха ...

94

Анонимен

преди 1 година

НАЛИ има зелена енергия и цяла Европа се поболя за намаляване на вредни емиси и как зелената енергия е по добра ... пълни глупости света не може без петрол и въглища във близките 20-30 години

93

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаа, погребахте ли Германия? Пичуе, живеете в най-бедната и безпереспективна държава в ЕС и даже цяла Европа. Помислете за себе си първо. Западна Европа ще се оправи. Ние сме се запътили към канала.

92

Зелена сделка

преди 1 година

Ще горят въглища за да могат да карат електрически коли. Просто гениално!

91

Анонимен

преди 1 година

Предлагам, ние българите да си горим гуми с чиста съвест! Нашата "зелена сделка"!

90

До 123

преди 1 година

Няма нищо по-постоянно от временните неща! Та така и уточнението за 6 месеца. Ай със здраве!