19

Анонимен

преди 1 година

Отцепниците трябва да ги изхвърлят незабавно от НС, нямат място там.

18

Анонимен

преди 1 година

До 8. Кога ще се научите, че герб не е управлявал 12 години, а 10? Много лесно забравихте за година и три месеца управление на БСП при Орешарски и три служебни кабинета.

17

Тогава...

преди 1 година

Ако се окаже, че не са купени отцепилите се от продажната и сглобена от сарайско-банкянската шайка чалгарска сбирщина на Сакатия, тогава пРезидентът на Решетников да бъде разследван и съден за лъжа! Българи, ужасяващата политическа, парламентарна, институционална и икономическа криза, непозната досега не само в новата ни история, е инспирирана от националния предател - пРезидента на Решетников, спечели втори мандат с грозни лъжи, с измама, с потресаващо коварство и отвратително двуличие!

16

?

преди 1 година

Възраждане са се изродили от ДПС. Те са една метастаза на рака ДПС убиваш България и обричаш нашите деца на бедност.

15

Истина

преди 1 година

Отцепниците от ИТН май са единствените достойни морални политици от тази партия, затова клеветени лъжливо от останалите,които следват заради изгода своя диктаторски лидер,управляващ недемократично мутренски като лидерите на Герб,ДПС,Възраждане и др. съучастнически партии,обслужващи чужди интереси,предаващи избирателите си и моралните принципи,само за да могат да останат в управлението по-дълго,да крадат повече безнаказано бг народ и затова пречат на борбата с корупцията на законното правителство

14

Гледна точка

преди 1 година

А бе какво ни баламосвате? Не е казано, че са ви платили. Може ПОСЛЕ да ви уредят с постове или избираеми места в листи за депутати и разни други облаги, които не могат да се докажат. Тарикати селски.

13

Анонимен

преди 1 година

Знаеме, то посредника е Руди, нали:)

12

:(

преди 1 година

Ако се отцепиш.от Корумпирана партиен, това корумпиран ли те прави или обратното!Прокуратурата трябва да разследва как една лаборатория на най-натоврената външна Европейска граница е работила с стотици милиони частен интерес и с държавна благословия. Как това КПП от държавно е станало частно. От там минава и трафика на дрога, и това стряска Мафията. Ако държавата си вземе контрола над КПП то.

11

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да се премахне с уж "независимите" депутати. Всеки народен представител, ако иска да напусне партията която го е издигнала да напуска и Парламента и на негово място влиза следващият в листите. Зад всеки депутат стоят по около 10 000 гласа, в случая 60 000 гласа отиват в ПП. Аз не искам гласът ми да отива в ПП при условие, че съм гласувал за ИТН

10

купени сте

преди 1 година

Тия първитеса взели по 2-3 млн, тоя последния взел 5 млн., хайде стига сте се правили, големи бохеми станахте, само давате, а не взимате а? Смешки големи

9

П.К.

преди 1 година

Пре-дателите, по-длеците, мръсни-ците с нищо, абсолютно с нищо не мога да оправдаят долната си и мерзка постъпка . Те ще си останат преда-тели и *** да края.

8

Анонимен

преди 1 година

Знаеме че Киро не ти е дал, засега само ти е обещал :) ама понеже сте много умни си мислите че ще вземете нещо, ся да ви светна Кирето и Асен само взимат, не дават

7

Анонимен

преди 1 година

може верно да не ги е купил! просто ги е взел под наем, докато мине вота...

6

Анонимен

преди 1 година

Тези подли душички, станали депутати чрез Слави, сега Разголват подлите си душички и предават итн, чрез к са влезли. Ако се считат са честни хора би трябвало да излезат доброволно от НС, и да освободят мястото на следващите в лустите на итн.

5

Анонимен

преди 1 година

То не е нужно да сте взели пари,може да са ви обещали сладки сладки постове.Като се събудите след някой и друг ден и ги видите тези по министерските кресла...

4

Ай чао

преди 1 година

Борисов купуваш масово хора и партии, но никога не го раследваха, нито гея Цацаров нито Пед.офила Гешев искат да разследват чичака Буци!

3

АнонимеН

преди 1 година

ВЕЧЕ ВИ ХВАНАХА, ЧЕ СТЕ СЕ ПРОДАЛИ И ЗАПИС ИМА ТЪЙ, ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА АКО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА МОЖЕ И В ЗАТВОРА ДА ЗАМИНЕТЕ!

2

Анонимен

преди 1 година

Двете Македонии уСрайнаа и българската такава му изядоха гл-вата на Кирето,затова тая вечер си отива..

1

Анонимен

преди 1 година

Хаха, чакайте вие Гешев да разкрие нещо. Поне него да бяха успели да махнат ПП - щях да ги подкрепя сега.