113

Равнопосавеност

преди 1 година

И сега старите номерца - като не могат да постигнат нещата демократично и хоп овцете на Майдана. В Украйна, в Венецуела, в Беларус, в Казахстан, в България все един модел. Как пък поне не измислихте нещо малко по-умно? Ми поне да не бяха с адреси в Торонто тия дето във фейса са организатори. Сега ще насъскват пенсионерите, че няма да си получат повишението на пенсиите заради свалянето на марионетките Кики и Коки. То понеже всички останали получиха жалката компенсация от 20ст. за горивата.

112

да

преди 1 година

глупав младок си ти кирчо, обаче алчен за власт! ако беше премиер стефан янев нямаше да е така...

111

Дякона

преди 1 година

"Нищо не може да ни спре, защото сме заедно" - А по-полека, че ми изкърти мивката :D

110

Равнопосавеност

преди 1 година

Довиждане американски марионетки и не се връщайте защото тук е България! Достатъчно я съсипахте! За половин година направихте така, че газа ни да поскъпне, като развалихте отношенията ни с една от водещите световни сили и имахте наглостта да кажете, че това едва ли не е от полза за България! И докато Кики *** провеждаше задкулисно консултации как да заобиколят ветото за РСМ твърдеше, че се бори срещу задкулисието! Накрая председателя на НС направи така, че да потули случая!

109

Гражданин

преди 1 година

Абе стига с тия ефтини Радеви номера - видяла жабата ,че подковават вола и тя протегна ла юмруче ?! Ха-ха-ха !Само копираш оттук-от там и затова всички ти се смеят ! Слава бо ***, че вече слизаш най-безславно от политическата сцена на страната ни!

108

Ура!

преди 1 година

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!

107

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от реформи, дано имате мнозинство да ги направите. Никой не иска да свърши мръсната работа.

106

Анонимен

преди 1 година

И сега кой ще дава на Лена по 15 000 лв заплата от държавния бюджет?Де тая сладка работа отсега нататък?

105

До 99

преди 1 година

Пич, Киро не е нужно да идва по селата да вижда недоимъка на хората. В София 80% от хората живеят в недоимък и работят за смешни заплати 1500 лв като бели роби в офисите за престижни западни фирми. Вярно, не е чак такава трагедия като селата, които вече си отидоха, но съществуването в София е жалко предвид гигантските разходи и цени и всеки ден става по-тежко. Поне за тези от нас необръзани със схемите на Петков, семейство Лорер и обързаните им кръгове.

104

ся

преди 1 година

ся ми е интересно събориха го повод Македония а дали няма да направят същото с Македония което и той смяташе нищо неразбирам къде е точно проблема кво е туй френско предложение и що днес пише ДПС одобрява френското предложение

103

Анонимен

преди 1 година

Айде и тоя как не спря с клишетата.

102

ама

преди 1 година

ама Кире бе глупчо бе! ти немом разберем как си повярва че без тея стари хиени Сокола и компания ше се оправиш ей слаб ти е интелекта значи и как помисли че стари зависимости в енергетиката ей така с усмивка полет до САЩ газ ше донесеш бе Киро глуповат ли си бе човече отвори един Атлас виж разстоянията виж ресурсите газ има най-близо Русия получавали сме транзитирали сме печелили сме няма как друго яче да стане дупиш се на САЩ и после на газпром и готово пилучаваме газ САЩ мрънкат

101

77

преди 1 година

Това момче спешно има нужда от психиатър, самото му излъчване е не здрав психически човек. Такъв човек не трябва да управлява държавата ни, той лъжата я няма за нищо, а управленски характер и почтеността са непознати неща за него. Много добре да си помислят хората които го подкрепят!

100

Браво тъпак

преди 1 година

Другите страни казаха ДА на Газпром, но вие малко умници решихте да лижете зад Ника на американците. Ами ще си ходите.,.

99

ФАКТ

преди 1 година

Кирy ш. Фeстepа е y лиryфpeH

98

Мутрофанова

преди 1 година

+ гроб+дпс+итн+*** - гадост! Голяма!

97

Анонимен

преди 1 година

за Канада нали?

96

Лоена топка

преди 1 година

Шиши да

95

Русия обмисля да

преди 1 година

пренасочи петролния и търговския си бизнес към други страни... България няма да прокопса без руския газ, благодарение на тоя ухиления българите плащат 4 лева за един литър бензин и 2.50 лева за хляб от 700 грама. Че инфлацията е завзела целия свят и това влияе и в България, е пределно ясно, но да обявиш и подкрепиш санкциите срещу Русия е безумие, при положение, че българският бизнес 100% е зависим от руските горива. Кирил Петков да не се усмихва, че направи бели, а да си ходи с мир в Канада.

94

Реалист

преди 1 година

До проклинам. А с това правителство бял ли ти беше денят? Айде свали розовите очила и по-кротко с клетвите, че всичко се връща.