100

До 102

преди 1 година

Горивата са по-скъпи, заради превалутирането в рубли и долари. Двете валути са около 21-22% по-скъпи всяка и от курса го ядем на 35%+ по-скъпо гориво. Като и бензинаджиите си вземат %-та и го ядем още повече.

99

Анонимен

преди 1 година

Игрите на глада ги играе скапания гейзапад, дето си мисли че всички трябва да му стоят мирно. Да , ама не . Свърши тая.

98

О

преди 1 година

Опа какви игри?Игри на санкции и въоръжаване на зеленчука.Събрали се рошави и диви да оправят света.

97

Анонимен

преди 1 година

А кризата с чиповете за автомобили и за това ли са виновни руснаците? Жалка пропаганда.

96

Анонимен

преди 1 година

Кризата с храните ако въобще може да се нарече криза е планирана от преди нахлуването. Първо опитаха с други стоки, блокираха кораби на пристанища, всичко е замислено отдавна. Използва се случая да обвиняват Русия за всичко каквото се сетят.

95

Анонимен

преди 1 година

Кой е виновен на целия свят, че се гавриха с Русия и тя отказа да е пионка...

94

Някой

преди 1 година

Никой не е виновен,че Америка нареди Украйна да минира цялото североизточно крайбрежие на Черно Море.И сега да обвинявате Русия и да миете мозъците на хората.Номерата ви вече не минават.Все едно сестра ти да е топ мендила на града и да я възхваляаш,същата работа вашата с Америка и Зеленски.

93

SS

преди 1 година

Който не вземе мерки овреме зимата ще гладува и ще стои на студено ! Но по страшно е ,ако тръгне бежанска вълна от Африка !

92

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дрън, дрън - ярина ! Украйна е едва на 23-то място по производство на пшеница и слънчоглед в света!

91

Веско

преди 1 година

Чак се чудя вече на кое викат "криза". Няма никакъв недостиг, нито на храни, нито на петрол, нито на газ, електроценнтрали също бол. Просто трябва да си платите и плюскайте. Даже точно Русия прави всички възможно да продава повече. Строи разни потоци, ядрени реактори.. Ама НЕ! Искаме всичко, ама по наши тръби с комисионна, с наши кораби и по възможност парите да си останат в нашата банка!?

90

Издънването

преди 1 година

Сексимвола на римските жени Император Комод Аврелий го допълнително очернили изчиствайки реномето на Веспасиан да отмъстят на Лукиан та Роман инмпайър били юдеоеврейските ционисти...........личи си и по избитите от римляните Християнин до 311 г..

89

Таня

преди 1 година

На кой му дреме, че няколко десетки милиона африканци ще изпукат от глад? На мен не. На Путин също.

88

Анонимен

преди 1 година

Обективен ли си къв си, китай и индия имат потенциала да изплюс кат не само собственото си производство, а двойно. Русия е под ембсрго. Фащ и канада по-добре да ме им ядеш ГМО гов ната напомпани и с химикали. Кпо останаха и мпгат ли да изхранват държави, в които се роят като мухи?

87

смех

преди 1 година

Значи на седемте най-богати им е виновна една бедна бензиностанция с ракети за глада. Срам и резил за тия богаташи.

86

Анонимен

преди 1 година

Глупости за найвници с 20 мил. тона какво толкова щяха да наоравят, все Русия им е виновна

85

Издънването

преди 1 година

Император Комод Аврелий бил мускулест психопат спортист и сексимвола суперзвезда на древните римляни абсолютно ненужно преписали му греховете национална Всасиан за да спретнат късна вендета на писателчето Лукиан

84

Статистик

преди 1 година

10млн гладни африканци през съсипаната Либия към Италия, и от Мароко към Испания ще ви покажат как действа "дългосрочно" санкциите.

83

Анонимен

преди 1 година

Американските игри в украйнините на Русия са виновни, а не Путин. Той просто си прочиства териториите от американски и европейски влияние на ялови политици, като фундърлойнената, рошавия, оня с бабичката и другите пегераси!

82

ВЕНДЕТАТА

преди 1 година

Йосиф Мътеняху бил назначен за Хари Потър на юдеоримската армия със задача с тогавашна фантаписалка да изтребва юдеоевреин после да ги възкресява и съживява от гробището изпращайки ги да преследват и избиват Гад Християните..........това крият

81

НЯКОЙ

преди 1 година

И защо трябва да вярваме на някакъв си Шарл Мишел, то сигурно Путин повиши цената на бензина и на ел.енергията. Понеже в управата на ЕС са едни неграмотни хора, та винаги търсят някакво оправдание за своята неграмотност. ЕС трябва да бъде само икономическа организация, а всяка държава сама да определя своята политика. Сега едни анонимни европолитици, които никой не е избирал определят европейската политика.