120

Анонимен

преди 1 година

Малии голем смех. Я моето проучване кажува, че Възръждънито ша има 109 %, герберите 98 %, ДПС към 78 , а ПП минус 32%

119

Анонимен

преди 1 година

Много русоробски народ у нас.

118

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ще гласувам за Възраждане напук на кукловодите от Козяк>>>ДБ не са цвете, но вие правите всичко напук,а не по убеждение. Жалко, че съм се родил в държавата на отрицанието.

117

Особено

преди 1 година

До Инженер..Яко работи Русия - да краде,убива и разрушава жилищата на мирни граждани!

116

По същество

преди 1 година

Може би да, може би не. Но със сигурност ще са над 10%

115

Анонимен

преди 1 година

Заради такива политически номади сме последни в ЕС - те са пречка пред европейското ни развитие.

114

Не разбирам

преди 1 година

защо българите са в подкрепа винаги на крадците и измамниците от ГЕРБ, ДПС и Възраждане, толкова ли сме глупава нация, че не можем да разберем кой ни препъва за да излезем от беднотията ? Тиквата ни обра по най-бруталният начин, Доган бил човекът разпределял порциите, Копейкин започна с прибиране на субсидиите за лична изгода веднага след като ги получи, а до къде ще стигне оставям на неговите овце да предположат ! СРАМ !

113

Анонимен

преди 1 година

От Ваксинирани -антиваксъри...през рубладжии ,но със спестявания от закуски в евро и долари..управляващи НЕ руски коли но с държавен бензин и режийни - всичко може да се очаква - зависи КОЙ плаща..- ТОЙ (Банкя)поръчва..ще управляват ми(усвояват)..Ко толкоз му е трудно..продуктово позициониране..%..чекмеджета имат и те за пълнене,рода,приятели и съученици за уреждане - кво толкоз да му е трудното

112

032

преди 1 година

Тоя има няколко залепнали релета.

111

Братчед

преди 1 година

До Инженер.Айде и ние да сме "Инженери"!И да си спомним онзи крилат израз на СозиализЪма - "как да отида на доктор,като знам какъв ИНЖЕНЕР съм".Айде със здраве и си гледай професията,с политика се занимават тези,дето нямат такава!

110

ГЛАДНА КОКОШКА

преди 1 година

просо сънува. Няма да се докопате до еврофондовете, не разбрахте ли????

109

И тоя си помисли

преди 1 година

Че е наместникът на Бог на Земята и по-специално в България!Да нямаш собствена самооценка и трезва мисъл е пагубно за политик,за какъвто се смяташ!

108

Анонимен

преди 1 година

Боже, и този популист, самообявил се за русофил, го хвана жегата Иначе е заедно с ГЕРБ (100 %-ви евроатлантици) и с агите против ИТН и БСП-Нинова - тази председателка на БСП (КН), ,която редовно изпращаше оръжие и боеприпаси на ВСУ да убива руснаци.

107

Samo minavam,

преди 1 година

У наше село и обувките, не могат да си връзват, Възрожденците

106

анонимен

преди 1 година

Само като чета изказите на един "инженер" тук и започвам да се срамувам, че съм българин и висшист ! Срамно е да сме в ЕС, да сме и в Европа географски и да подкрепяме един родоотстъпник Копейкин, който иска да ни хвърли в НИЩОТО защото използва национализма на българите, така както използва ваксините за да влезе в НС, а самият той е ваксиниран както и всички негови слугинчета днес депутати ! Голям "патриот" но само в сараите си на брега на езерото !

105

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, Костя ще е първи, ама отзад напред :))))))))))))))))))))))))))))))

104

Анонимен

преди 1 година

Трети може и да бъде. Преди ДБ и ИТН, но се съмнявам че може да задмине БСП.

103

Рико

преди 1 година

Този на коя планета живее.....*** първи бил хахахахах. Никога няма да си дори и 3-ти. Най-големия лаладжия и продажник!!!!!!!! Ще те бият някъде като сидерката!!!!!

102

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ще гласувам за Възраждане напук на кукловодите от Козяк

101

Анонимен

преди 1 година

До Инженерруската подводница ще отипри флагм