23

Клиент

преди 1 година

Или нормализирате цените и спирате със спекулата, или удряте резачката и си заминавате. Природата бързо се възстановява...

22

Ликьор

преди 1 година

Правете черешова ракия. Не изкоренявайте.Тази ракия се търси на външният пазар. Питайте и мислете, преди да вършите унищожаване на дървета.

21

Анонимен

преди 1 година

Миналата година изхвърлихме смачкано домати в гората след купон. Тази година виждам станало цяла горичка цъфти и има завръз. салатата ще я берем на място.

20

Анонимен

преди 1 година

Боли ме фара за земеделци, овощари , кравари .Мраза ги

19

...

преди 1 година

Като цяло парите за земеделие в БГ отиват само и единствено в ДПС и ахмед доган! на 100 и нагоре % е така! Дори еврофондовете отиват там! Виж в Гърция се крадът да речем 20% от парите за земедели, че и от еврофондовете! Затова там един обикновен земеделски работник от БГ получава по 25-30 евро на ден + храна и вода! Тука я получиш 7 - 8 евро я не! Ако получиш 10 евро на ден значи не трябва да казваш на никой щото може да те утрепят за мястото ти! Та така!

18

Анонимен

преди 1 година

На пазара нямаше череши. Имаше вносни и после изчезнаха , а мислех да си правя компоти . Къде отидоха нашите череши? Догодина си купувам дръвчета и ги садя . Ще си ги отглеждам сам. Всеки може да го направи . Земя много гора много.

17

Анонимен

преди 1 година

До 16 макИ защо държавата трябва да помага на определени ? Земеделието е бизнес както всеки друг и ако помага на него трябва и на всички други бизнеси да помага. От нашите данъци им дават безвъзмезни субсидии без да имаме полза от това а те станаха милионери и реват за още.

16

Анонимен

преди 1 година

Изкоренете си и лозята . Европа дава париии.

15

Анонимен

преди 1 година

Като нямат акъл да продават продукцията си директно на крайния потребител, така ще е. Но функционалната неграмотност е навсякъде. Коне с капаци. Изкоренете всичко и ринете дъното от мизерия. Никой не ви е виновен.

14

мак

преди 1 година

До Анонимен14. По-добре държавата да помага на земеделци, отколкото на кръчмари, все ревящи с пълни гърла. А земеделието е съсипано не от вчера.

13

ББ

преди 1 година

Държавата да му направи преработвателно предприятие хайде марш режи дърветата и бягай в Англия да береш ягоди

12

Анонимен

преди 1 година

Така работи света, на никой не му се ядат череши, няма интерес и съответно не искат да ви купуват продукцията, правете други неща. Защо държавата да е длъжна да изкупува продукция? Компоти ли ще прави?

11

Анонимен

преди 1 година

Гн Каскета си назначава свой опълченци във ВСС.Осигорява спокойствие на Пеевски Доган ББорисов Цацаров на всички грабители помощници и на себеси.Спете Българи,милиярдите искат тишина,това е най лесно.ППромяната се бори срещу тях,борисе за нас а ние как я подкрепяме,със дълбок сън.После щее много късно.Приятни дълбоки сънища.

10

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 5 След 12 г. управление на ГЕРБ ,никой не очакваше че президента ще срути държавата , но ето че се случи.При ГЕРБ не са изкоренявани овощни градини , а се строеше и парите имаха стойност.

9

Анонимен

преди 1 година

Българите не са предприемачи, всеки гледа да седне на вратъ на някой по веригата и да цоца на готово, когато дори италианската мафия знае че ако искаш мляко трябва да се грижиш за кравата. В България на всеки бизнес план се залепят толкова кърлежи,че идва момент в който хората теглят една родителница и отиват да си търсят късмета другаде

8

Анонимен

преди 1 година

Асен и Киро за от няма и година. А това, което се е случи в земеделието и животновъдството е резултат на дългогодишното им съсипване. Видяхме на КПП-то как са допускани с години наред пълни с пестициди и евтини плодове и зеленчуци. И още много други схеми и игри, както например ни избиха здравите прасета преди години. Така, че ако някой от тия трябва да се обвинява е много повече Баце, отколкото Асен и Киро.

7

Анонимен

преди 1 година

Кажете тенкю на Киро и Асен!

6

ww

преди 1 година

Напротив. За от две години Асен и Киро е резултата!

5

Тоя па смешник

преди 1 година

До Анонимен 5. Ти или си природни обратното на острото или родителите ти са брат и сестра. Човека изкоренява сега една година след като ГЕРБ не управляват. Преди цената е била по-висока , а сега въпреки , че всичко поскъпва цената даже е почти наполовина по-ниска. Прочети написаното бавно, за да го разбереш. Ако нещо не ти е ясно питай.

4

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление на ГЕРБ, какво друго може да се очаква...