11

нямаш лев за WC?

преди 1 година

стой си на село

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

всичко поскъпва това е капитализъм при капитализъм няма СОЦИЯЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ

9

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко години един се самозапали на протестите във Варна, защото вдигнали цените с десетина процента. Сега ги вдигат всеки месец с по 60% и всички блеят и му се радват на лъжите на кирето, че така трябвало, да накажем лошия путин, като плащаме двойно и тройно.

8

Анонимен

преди 1 година

До Albi . . . Да, токът също ще поскъпне много скоро и Кирчо не го крие. Беше казал, че имало изискване от ЕС за да получим парите за възстановяване, битовите потребители също да минели на свободния пазар на ток, където киловата не е 20 ст , а 60. Тоест съвсем скоро и тока ще го вдигнат с 300%

7

33

преди 1 година

Не се оплаквайте, снощи Киро Истината каза, че оставя държавата стабилна. След 2 месеца, пак за него, нали знаете, тогава да затворят държавата на цяло.

6

Rr

преди 1 година

Споко, сега изчакват всички да минат на климатици и ще ни "зарадват" и с новите цени на тока. В Корумпестан оттърване няма.

5

Albi

преди 1 година

Те и тока ще вдигнат. Няма да оставят евтин вариант. Само чакат хората да си сложат климатици. Иначе излиза изгодно

4

Анонимен

преди 1 година

Как е промяната. Октомври да не забравите пак да гласувате за Продължаваме Поскъпването

3

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Промяната... все по-крупни успехи, огромно благоденствие за народа.

2

СЕЛЯНИН

преди 1 година

Като не ти стигат парите, търсиш допълнително работа, вместо да се оплакваш. Били на минимална, ами бачкайте. Хората работят всеки ден и по осем часа..

1

Зозо

преди 1 година

Един кубик дърва 180лв.?!? Корнииииии, Корни..... Евтините дърва къде са? Само дето разтурихте горските стопанства, назначихте си калинките.