10

ъъъ

преди 1 година

Трябва такъв като Рейгън решителен

9

Анонимен

преди 1 година

До Еее Да го поканят в телевизия 7/8 да води шоу там! Веднага ще утрепят конкуренцията!

8

Еее

преди 1 година

Най големия клоун който са имали за президент

7

Анонимен

преди 1 година

Президент Тръмп има много предимства пред престарелия склери Байдън: по-млад, с търговски нюх, а не деменционално войнствен като Джо, действа за икономическата стабилност на САЩ, а не обявява война на целия свят. По отношение обиска от ФБР: има всички предпоставки М-р Тръмп да се върне на власт и тогава всички началници на ФБР от неговия шеф до този на групата, извършила обиска, да подадат оставка.Заслужили са го.

6

Анонимен

преди 1 година

Дали е снесъл на *** кодовете тоя папуняк?

5

Ром"с

преди 1 година

Даа,Фашингтон все повече и повече се дискретитира в очите на света и ценостти които забиваше главите на милиарди хора..свобода на словтото,демократия,върховенство а закона....все повече и повече избледняват ...и видимо САЩ е вече на "пистата" към распадането си... .А и света вече не вярва на Фашингтон ...с изключение на фанатиците ,русофобите и дендерите.

4

@

преди 1 година

Доналд Тръмп е велик американски президент.....най-великият след Кенеди..........но е неудобен на глобалистите и на мафията,която командва САЩ...............затова те искат да го елиминират!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Да пробват в ЦЕРН.

2

Обява:

преди 1 година

Търся работа за жена си. Или в ЦРУ, ФБР, КГБ или нещо подобно... Трябва да е секретна служба, че да няма право да ми разправя, как и е минал работния ден!

1

Републиканец

преди 1 година

Фашизъм в действие!