171

Анонимен

преди 1 година

Киролените са перфектен мираж- те са идеализиран образ само в главите на тия от стъклените офиси с раничките с маковете вътре дето киснат в ондите и работят дистанционно. Тези младежи са самите те продукт на социален инженеринг и освен да се джендеросват, да не се къпят и да спят на палатки света за тях е добрите киролени срещу лошите гербери. Безкритично маалоумие!

170

Анонимен

преди 1 година

Илияна Йотова спомена "вина" в качеството на метафора, но къде вие, представителите на почти 90% дебилни индивиди, да разбирате от метафори? Това не се учи във студиата за татуировки, нито по кръчмите, в мутро-фитнесите и чалга-дискотеките. Едно от миналите служебни правителства на Радев, назначи тези двамата за министри и там се представиха отлично.След това думата имаха избирателите и Парламента. Те определиха Петков за Премиер, а не - Радев. Някой да е гласувал вместо вас?

169

Не!

преди 1 година

Не, нагла, червена и в червата национална предателка, слугиня на кремълското чудовище, измамница и лъжкиня! Няма да успееш да заблудиш българския народ! Началникът ти - рецитаторът от село Славяново, който пет години рецитира едно и също стихотворение, успя с коварство, лицемерие и измами да допълзи до втори мандат, но няма да успее да продадете на чудовището България! Ясно ли ти е, Чурвенушке! Абе, я си грабвайте чемоданите и - вокзал - поезд - Москва! С еднопосочен билет и двамцата

168

Пламен Иванов

преди 1 година

Докато в България комунизма не бъде изкоренен из основи ще е така!Вие, Радев и Корнелия сте срам за България!

167

Силва

преди 1 година

И Радев и ти и съветниците ви (ДС и избелени мутри) сте един дол дренки.Превърнахте България в опитно поле на всякакви улични мошеници.И сега се чудите как да се избелите и парюмирате.Не ви е срам!

166

Анонимен

преди 1 година

Докато българите позволяват на Русия да се намесва директно в изборите и политиката на страната, ще избираме винаги по-малкото зло! Това е положението. Скоро Европа ще ни обърне гръб заради този руски слугинаж!

165

Анонимен

преди 1 година

И каква беше "вината" на Петков и Василев?! Че се опитаха да откъснат страната от унищожителното влияние на руските кукловоди на местната власт?!Защо Йотова не го казва директно?

164

Анонимен

преди 1 година

Радев е човек на Решетников,а тази е червена комунистка ,която пълзеше пред руския патриарх,но не и пред българския!

163

Анонимен

преди 1 година

Машини на Мадуро избраха РАДЕВ! Машинации на РАДЕВ ДОКАРАХА КОКОРЧОВЦИ! РАДЕВ СЕ КЛАНЯ ТУ НА ИЗТОК , ТУ ТА ЗАПАД! ИСТИНАТА Е ЧЕ Е НЕКАДЪРНИК! ИНТРИГАНТСТВАНЕТО МУЖДУ ПАРТИИТЕ Е НЕГОВО ДЕЛО

162

Анонимен

преди 1 година

До 170 Абсолютно вярно! Кирил и Асен застрашиха руското влияние в България и станаха неудобни! Властта на Радев обслужва руските интереси! Не е лъжа,че Митрофанова свали правителството на ПП.

161

Анонимен

преди 1 година

Абе признай си че с Радев ос*ахте положението и хвърлихте държавата в поредица от кризи. Да сте на 20 години да вярвате на мошенници. Ама за дъртаци като вас е непростимо.

160

Просто Киро

преди 1 година

Ей нема да ме нападате щото ще се оплача на татко хо хо хо

159

Анонимен

преди 1 година

До 163 В случая Радев излезе по- голямото зло! Герджиков е ректор на Софийския университет,изключително интелигентен човек! Или просто защото е от ГЕРБ? И ГЕРБ е по- малкото зло от това,което става в момента и колко се влоши живота след него.

158

Анонимен

преди 1 година

До До 163169 "и те избраха по-малкото зло в този случай." Радев е най-голямото зло, спохождало България в последните 33 години (откакто неговите идейни и фактически шефове, командваха България под името БКП). Той систематично и целенасочено руши демокрацията, единството на нацията, работи срещу националния ни интерес, и ни тика в прегръдките на режим, който Историята ще постави редом до Хитлеризма и Сталинизма.

157

Анонимен

преди 1 година

Кире и Асен застрашиха руското влияние в България.Затова всички Президент,Вице,Герб,Слави,ДПС,БСП и др. скочиха да ги изчегъртват.

156

До 163

преди 1 година

Хората нямаха много избор, трябваше да избират м/у Радев и Герджиков(разбирай ГЕРБ) и те избраха по-малкото зло в този случай. Нали се сещаш, ако беше избран другия, сега кой щеше да организира изборите. Обикновено на избори отиваш и избираш по-малкото зло. Никой не харесва политиците, защото читавите хора не искат да се занимават с това. Читавите хора могат да забогатеят и без да са в политиката.

155

Анонимен

преди 1 година

То Киро ако тръгнат да го разследват за нещо ще пледира за невменяем какъвто е той всъщност, реално обаче се прави на луд и му е платено да саботира всичко в държавата, от инфраструктурата до енергетиката и той успя, честито на наивниците които се подведоха по поредния който си беше ясен преди изборите още.

154

Анонимен

преди 1 година

Долни червени предатели. Вината на Радев е, че слугува на руснаците от деня, в който е влязъл в Армията, а сега вече с помощта на политическите си партии пионки, упорито саботира парламентаризма и създава нарочно криза след криза. Целта е ясна: бламиране на България като Парламентарна република, за да окупира властта. Затова е важно Пуитн да бъде смазан. Докато господаря му е на власт и тоя ще продължава да унищожава България.

153

МЛАД РАБОТНИК

преди 1 година

Докато в България се гледа подигравателно и ехидно на образованите хора доникъде няма да стигнем.Мафията ще ни мачка-едни умират,други се раждат,но все в киочината ще сме.Радев е виновен за свалянето на правителството и това е видно за всеки,гледащ обективно на нещата.Защо той след избора си повече не повдигна проблемите с мутрите и Гешев?Но мисирките (както ББ ги нарече) не задават въпроси.Те само държат микрофони.Българите-млади,умни,способни трябва да гласуват за ПП-иначе оставаме в блатото.

152

Анонимен

преди 1 година

Постът Вицепрезидент е напълно излишен в нашата държава! Огромна заплата се взема,с кой знае колко персонал.Какво прави вицепрезидента,какво е свършила Йотова досега?