567

Истукан

преди 1 година

Все се учат да управляват на гърба на бедния народ. Като не знаят как се управлява, да не се хващат хич. Няма място за такива дето се учат да управляват.

566

уаууу

преди 1 година

Кире,вече няма как да управлявате ! Нали знаеш ?

565

GFG

преди 1 година

Здравейте,Не ми пука кой е на чело, и аз като вас искам да живея нормално в тази държава.Като гледам колко много разибрачи има под статиите в тоя сайт, си мисля "Защо хора, знаещи всичо като вас не са в парламента?" Ако сте там тая държава я оправяте буквално за няколко месеца.Направете партия, ще гласувам за вас!Не се шегувам.

564

Анонимен

преди 1 година

пича точен взема парите каза ще видим

563

Щирлиц

преди 1 година

Дано са намалели аллтавите,които да гласуват за вас.Не,че в България резултатите не се съгласуват с американското посолство,ама шоу да става,време да минава.

562

Анонимен

преди 1 година

Само наивни хора ще гласуват за тези

561

Истукан

преди 1 година

Повече да не се връщат на власт. Не ни трябва такава промяна. По-добре без тях.

560

Зоро

преди 1 година

Още в началото разбрах, че тези щр ни закопат дълбоко. Нарекох ги двамата измамници от Новите дрехи на царя. Сега те уж се правят че ще участват в избори, а не искат ДБ. Това значи, че ДБ не влиза и те губят 4%. Но то това е целта, да нямат 121 гласа и да не управляват. Целта им е да стоят в опозиция и да имат имунитет, сыед тпва леко шпстешенно да се измъкнат и да идат да си ползват заработеното от комисионни и озпълнени поръчки (като изгонването на 70 руснака и вкарването на македония в ЕС).

559

Z3

преди 1 година

До Анонимен "гласувах за ИТН , после за ПП и ме е срам сега ще гласувам за Възраждане...". ТИ, ЧОВЕЧЕ, СИ СГРЕШИЛ С ИТН, ПОВТОРИЛ СИ ГРЕШКАТА СИ С ПП И ПРЕЗ ОКТОМВРИ СЕ КАНИШ Я ПОТРЕТИШ. ПОМИСЛИ ОТНОВО, ПРЕДИ ДА НАСТЪПИШ МОТИКАТА ЗА ТРЕТИ ПЪТ.

558

Парашут

преди 1 година

Парашутист. Скачааай. Прави грешки (ако можеш).

557

Анонимен

преди 1 година

Този товариршч нема да вземе и 3%

556

хайде, хайде

преди 1 година

Оди некъде другаде да се учиш как се управлява.

555

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда от вас, камо ли да управлявате.

554

Митко USA

преди 1 година

Киро - Киро Канадеца / Киро Лъжеца и т.н.:Верваме ти ! Да !Много то верваме ! - Имаше един лъжец на времето дето казваше - ще се оправим като му дойде времето ! Ама това време никога не дойде!Кире,твоето време на популистки изказвания лъжи изтече !

553

Анонимен

преди 1 година

ПП ПП няма такава регистрирана партия. Вероятно са секта или НПО. По закон НПО не могат да се явяват на избори.

552

нормален българиян

преди 1 година

Драги ми Кирчо, не съм сигурен, че и селска бакалия можеш да управляваш...с тая харвардска диплома. По-некадърен, арогантен, безочлив проводник на чужди интереси не сме имали. Лъжец на дребно за всичко. Лъжец, лъжец, ама всички ние ще плащаме сметките за безумните ти изпълнения. Я по-добре си ходи в Канада...да си допишеш дисертацията.

551

Бай Шано

преди 1 година

Ем добър е преметна ни всички ...Лобира за руски нефт ,а плащаме като за Емиратски.Сложи частни комисионери в Булгаргаз и продаде резервите с газ от Чирен още първата минута като взе власта на румънците на смешни цени ,сега Чирен е празен заради Киро и Асен.Сложиха вече и трети на снимките- Никола да им вдигне малко имиджа нале е светеца от парламента свален от черните зли сили дето им пречат на маркетинга.

550

???

преди 1 година

До До 558 Щом според теб Киро е единствения вариант,здраво сме го закъсали,няма да се отлепим скоро от дъното!

549

Анонимен

преди 1 година

тоя докато обясняваше как Борисов бил мафия обра парите каза ще видим и си бега и сега се прави на участник в изборите за да не влезе в затвора и после към Канада с парите

548

Dancho

преди 1 година

Nie pak napravihme greshkata che ne ti svetihme masloto oshte v nachaloto pri parvata ti greshka