11

Анонимен

преди 1 година

Е ми за да ги изгонят, първо трябва да отидат там, а за да отидат, трябва да са ги поканили. Та затова така са ги поканили. Иначе нямаше да може да си направят кефа да ги изгонят.

10

Анонимен

преди 1 година

Не може да се откажеш от ангажиментите си за Бъкингам и после да очакваш да си наравно с тези които не са. Хари най-добре знае за всичко това, жена му реши че тя ще променя правилата хахаха, това не е филм.

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Децата си играят , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

8

Меган

преди 1 година

Хари е единственият здраво стъпил на земята и осъзнат в действията си, член в това семейство. Колко по настрани от другите, толкова по-близо до човешкото.

7

Щерю

преди 1 година

Вероятно Хари не е син на Чарлз и Даяна наистина е кръшнала...

6

aa1830

преди 1 година

Крал кон Чарлз и кралица Камила кобила.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези лицемери ще празнуват ли, или ще скърбят.

4

Нов

преди 1 година

Тези нямат титли нито кръвна връзка. Къде се бутат в А група е въпроса. Хариту щеше да печели от хеликоптерни турове и книги със спомени как си е намокрял памперса в двореца. А жена му - може би от голи снимки в плейбой. Сега, като не им провървя начинанието, търсят пак да засучат на вимето на империята, но е твърде късно след интервютата и книгите, публикувани за простолюдието да се информира от кирливите ризи на кралското семейство.

3

Бай Илийчо

преди 1 година

Не я ли заровия тая бабичка най после ? Ко ни занимаат тука ....?

2

Анонимен

преди 1 година

Хич не ме интересуват! Кой с кого спи или си бъркат по дупките! Едно знам че британците са изродени и подли е не всички де! Само тези британци с по 50 слънчеви бани по рождение не са подли и изродени!

1

Анонимен

преди 1 година

Толкова съм скандализиран, че тази вечер няма да мога да заспя.