38

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТ ЧЕ ЕВРОСАЮЗА СИ ОТИВА

37

Анонимен

преди 1 година

Гледах преди време клип как ром празнува освобождаване от затвора и как един от дпс криминално проявен му е радваше ,абе жалка картинка

36

Дрът Седесар

преди 1 година

Аз мразя Русия защото съм дрът седесар брадясал. Измиха ми мозъка отдавна и гледах по телевизията как в БГ дойдоха сините каски на кравария. И Бил клинтон дойде навремето ех какви велики времена. Голяма мощ големо чудо. Аз съм фен на кравария и поддържам покрайна.Няма нужда да знам нищо за покрайна щом запада казва значи трябва да слушаме.Кланям се на всичко западно, дори няма да се къпя и няма да се отоплявам за да спазвам режима. Аз съм миничко човече аз съм дрът брадясал седесар.

35

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ВОЙНАТА ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ И НАСАМ, ИЛИ ЩЕ Е САМО ПО ТЕЛЕВИЗОРА?

34

Българин

преди 1 година

Просто не мога да повярвам, че едно русначе което пееше на златния Орфей песента на Емил Димитров "Арлекино" днес успя да свали кървавия режим на диктатора Путин. Бившият депутат от Петербург Максим Резник заяви "Въстанието на Пугачова ще доведе до падане на режима на Путин"! Американския канал ABC нарече Алла Пугачова "икона"!

33

Анонимен

преди 1 година

Вижте се, вижте къде е Макрон, къде е Франция, ***/SolovievLive/128061 , а сега си представете къде сте вие! Вижте къде ви е мястото в стария свят, и там ще си останете и ще изгниете в мизерия.

32

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

31

ВитаноФФФ

преди 1 година

Според моите математически формули сме добре и няма никаква инфлация. Искам да ме назначите за министър на Алабализмите....

30

Христо Христов

преди 1 година

До Асен Василев/33"... сега целта ми е да фалирам цяла държава, гласувайте за мене и моят любовник простУ Киро" - ако това ще е цената да измрат европеидните про'стаци, защо да не гласувам за Киро и Асен?

29

Анонимен

преди 1 година

На срещата в Самарканд присъстваха истинските лидери на света. Лидерите на държавите, които притежават основният процент от богатствата на планетата, без които ЕС не може да съществува.

28

Анонимен

преди 1 година

До до 24/29"Нали уж капитализма и демокрацията беше това-свободно придвижване на хора и капитали, пазарна икономика, свобода на словото..." - те затуй Академик Борисов ви каза на европеидите, че сте про'с'ти!

27

Асен Василев

преди 1 година

След като фалирах фирма за милиони в Англия, сега целта ми е да фалирам цяла държава, гласувайте за мене и моят любовник простУ Киро...

26

Христо Христов

преди 1 година

E, 95% гласуват за евроинтеграция, а както каза Академик Борисов на про'стия матрял: Малко сте мачкани, още много трябва да ви мачкат, че да ви узреят главите!

25

Мачкаме наред

преди 1 година

Най-ниските заплати и най-скъпите стоки са в България. Оня ден в Бургас някакви англичани се оплакват на магазинерката от скъпотията. Идват с паунди и пак им е скъпо. Това е то ние сме "върхът".

24

до 24

преди 1 година

Не поучавай хората и не говори от името на всички. Никой не ти говори за дружби, а за взаимоизгодни икономически отношения. Нали уж капитализма и демокрацията беше това-свободно придвижване на хора и капитали, пазарна икономика, свобода на словото....къде са? Или за теб ние си дружим с ЕС и САЩ и те са много ревниви, да не вземем нещо да им нараним крехката чувствителност като направим нещо в наш интерес.

23

Европеец

преди 1 година

"Путин ще се провали, а Европа ще надделее". Фон дер Лайен очерта стабилен и зелен път на ЕС без Русия. Откъсване от руските енергийни зависимости, противопоставяне на зловредното влияние на автокрациите, инвестиции в устойчиво развитие, дигитален преход и зелени технологии, както и борба с корупцията. Това бяха част от ключовите задачи, стоящи пред ЕС, които председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен изложи в годишната си реч за състоянието на Съюза.

22

българин

преди 1 година

До: номер 2 (славянин) Украинците са славяни, руснаците не! В Русия живеят чеченци, дагестанци, тувинци, чукчи, калмики, алтайци, адигейци, буряти и още куп други кавказки, тюрко-монголски и какви ли не племена, изповядващи ислям или практикуващи шаманизъм! Украинците са православни християни!Слава Украине! Героем Слава!!!

21

Ние сме номер 1

преди 1 година

Значи бях в Германия и стоките там са в пъти по евтини от тука. Едно десертче Киндер Пингуи тука гледам 1,70 лв, там е 50 цента. Един душ гел Нивеа 1.50 евро, тука 7,80 лева.Потник 2 евро същият тука в Ню Йоркер 6 лева......

20

Българин

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

19

Леле мале

преди 1 година

Явно хората още не се замислят, че ( ако не се лъжа) от 2024 или 2025 година и гражданите трябва да бъдат на свободен пазар. Тогава ще станат големите батаци и докато се свикне, сигурно ще минат години. Всеки може да си погледне фактурата за ток на битов абонат и да види на някой небитов абонат компонента за снабдяване с ел.енергия. Тя дори и при еднаква цена на тока е няколко пъти по-висока и дори да не харчиш нищо, от нея печелят яко.