43

Анонимен

преди 1 година

Олаф Шолц обяви референдумите в Херсон, Донбас и Запорожието за фалшиви!

42

Анонимен

преди 1 година

Да чета ли коментарите или направо да предположа, че на българина пак някой друг му е виновен?

41

педагог

преди 1 година

Има общини в България в които местното население не знае български език. Знае турски, *** , но не и български. Но това население по документи се води българско. От там идва изкривяването на статистиките.

40

НЕ Е ДРАМА

преди 1 година

Дори в МЕДИИТЕ и ЖУРНАЛИСТИКАТА има неграмотни хора и с дефекти в речта и правописа и ПАК СЕ ОПРАВЯТ и на НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ за сложни АБСТРАКТНИ ХУДОЖЕСТВЕНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ --- НЕ СА НУЖНИ на МАСАТА ОТ ХОРАТА. Живота на обикновеният работещ българин е ходене на работя, пушене, пиене по кръчма, после вкъщи при семейството си ядене пиене, до тоалетната и до кревата и ХОП колелото се завърта и другия ден същото.

39

Ми то за какво им е?

преди 1 година

Супер върховно ниво на литература да се изучава ЗА КАКВО Е? Важното да могат да четат и да пишат и нищо повече от това. После децата ще стават шофьори, продавачи по магазини, куриери, хамали също така ДОРИ за Професия Политик и ДУПЕТАТ НЕ СЕ НУЖНИ НИКАКВИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ Способности. Разни РАПЪРИ, ЧАЛГА ПЕВЦИ стават собственици на фирми и ДОРИ ДУПЕТАТИ. ЗАЩО ДА НАСИЛВАТ ДЕЦАТА С ЛИТЕРАТУРНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ които дори и възрастните не всички ги разбират ?

38

Анонимен

преди 1 година

Браво на Симеоновград. Там кметицата им е по диплома с вишуу, а по образованост трети клас.

37

Анонимен

преди 1 година

Какво чудно има в общините Макреш и Чупрене, етническите българчета едва ли са повече от 10тина %.

36

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 "Цитираше наизуст стихове на Виктор Юго, Александър Дюма." По принцип Виктор Юго и Александър Дюма писаха преимуществено проза. Не знам какви стихове е цитирал, може би свои...

35

ala-bala

преди 1 година

Много знаете тука, ала не сте погледнали вариантите за явяване на матура, т.е. става дума за профилите ( а не може без профил, вече няма общообразователни паралелка никъде). Така ученикът държи матура по някой от профилите , избира този който не му е нужен и 3 му стига за да вземе диплома (матурата е върху профила от 11, 12 клас на академично ниво) после се явява на кандидат - студентски изпит който е върху материала от 8,9,10 клас ... да знаете , да не лаете...

34

Анонимен

преди 1 година

Те сигурно се вдъхновяват от оня в Банкя. Неграмотен, ама с милиони. И тия така мислят да са.

33

Анонимен

преди 1 година

Увеличете заплатите на учителите.На тях просто не им пука за резултатите от години.По-зле ще става....

32

Анонимен

преди 1 година

Няма изненада. Погленете парламента, радиа, телевизия, по вестниците се изявяват неграмотни. 25ти говориш за матрурите, но не са по всички предмети, а само 3 (които можеп да си избереш), както и някои са само устни.

31

Анонимен

преди 1 година

опа айде вдигайте заплатите още, че не стигат за 4-ка

30

Хмммм

преди 1 година

Чета коментари какави са децата..... а коментарите са пълни с правописни грешки :) Много заблудени има тук! Дънинг-Крюгер яко ви тресе :)

29

Анонимен

преди 1 година

Не обвиняваме децата На първо място виновни са родителите на второ учителите чак на трето място са виновни децата

28

Джорджина

преди 1 година

Ами какво да говорим! Учителите, колкото им вдигаш заплатите, толкова повече се отпускат. Баща ми беше учител и директор на гимназия, но сериозно ги стягаше както учениците, така и учителите.

27

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 20, не знам какъв ти е успеха... но си неграмотен! Виж си граматиката, правописа и пунктуацията! Трагедия! Явно не са ти наместили знанията по български език!

26

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, в 69 общини българчетата са малцинство или изобщо не се раждат!

25

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

Браво мамини златни. Аз се погрижих за грамотните да ги вкараме в затвора. Така че не се безпокойте , аз отмъщавам за вас . Запомнете аз съм от град Левски.

24

Моят учител по

преди 1 година

математика ми викаше - айде, ша ти пиша една четворка, оти па с ваш татко сме втори братовчеди, иначе си за пълна двойка!