120

анализатор

преди 1 година

До: номер 140 "Светът е прекрасен , животът е мил на всеки без значение къде се намира и дали симпатизира на едните или на другите" Айде бе??? Откъде си толкова сигурен??? И на Путин ли му е мил животът, как мислиш?След неговите коментари, че ако стане ядрена война той лично ще попадне в Рая, "а другие просто вздохнут"? Още ли мислиш, че му пука на Путин дали ще остане жив?Както и неговата любовница, Алина Кабаева, която като папагал повтаряше думите му?Не е тайна - има ги в youtube!

119

Анонимен

преди 1 година

Светът е прекрасен , животът е мил на всеки без значение къде се намира и дали симпатизира на едните или на другите ( това е лично мнение и е един от ФУНДАМЕНТИТЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА ) , ако ще се придържаме към цивилизацията ! Тези обаче които си въобразяват че ако стане ядрен конфликт Русия ще изчезне , а Американците ще отидат на ресторант и МакДоналдс след това , МНОГО СА СЕ ЗАБЛУДИЛИ - Така че всеки спор кой е по-силен е излишен ! МОЛЕТЕ се НИКОЙ да НЕ види това което са видели в Хирошима !

118

П.К.

преди 1 година

Големи заплахи. Голямо нещо. И всички се надпреварват да заплашват??? Ами тези, които заплашват дали няма да се изпарят с тези, които те заплащват? Проба - грешка???

117

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 135: Нахрани си мозъка. Серийно я ръсиш тая г'лупост.

116

Пропагандна акция

преди 1 година

И Русия заплаши с отговор ако НАТО използва атомно оръжие. Едно на едно.

115

Неутрален

преди 1 година

Хора , не спорете за глупости - НИКОЙ от Вас НЕ знае нито с какво разполага Русия , нито Америка , нито Китай ! Ядрено оръжие никой няма да пипне , защото всички знаят , че няма гаранции кой ще оцелее и ко не , и никой няма да поеме този риск , колкото и да се ежат ! При толкова ядрено оръжие по света , дали ще стигне до Америка или не не е толкова важно - Катаклизмите в света ще унищожат всичко и които оцелее ще се моли да е умрял , защото животът след подобен сблъсък ще е КОШМАР !

114

Анонимен

преди 1 година

Путин нахрани червеите ! Край на джуджето !

113

Вече

преди 1 година

Ясно е, че Америка би участвала във военни действия само при евентуално използване на ядрени оръжия, а за референдумите санкции. Т. е. ще пращат оръжия, но Зелнечко сам да се оправя. Въпреки че те досега не са признали участието си дори и за контраофанзивата.

112

Анонимен

преди 1 година

До Martin BormannА защо всички Американски сателите са над Русия. Ловим ли бас, че ако Русия полчва тактическо ядрено оръжие в Украйна САЩ ще се възползват от този уникален шанс да унищожат Русия. Това ще има даде пълното извинение да направят, каквото решат. А нека ти напомня, че САЩ е единствената страна изпълнила заплахата си за мигновен и унищожителен удар. Правила го е в Япония, ще го направи и в Русия, ако може и ако потрябва. А руските ядрени оръжия даже яма да стигнат до САЩ - ще падат

111

спомен Челябинск

преди 1 година

Не се грижете за Америка мислете какво ще падне от небето и Путин дълбоко под мазето.

110

До 130

преди 1 година

Тези които дърпат конците в Америка никога няма да рискуват да си загубят златната кокошка заради дупка като Украйна. В една ядрена размяна между Русия и Америка, Русия ще оцелее защото е необятна а Америка не или това което остане от Америка няма да струва и копейка. Руснаците са корави (особено в Сибир) и могат да оцеляват без ток, газ и тн. Американските плондири могат ли? Отговора е не..... лек ден ти желая ;)

109

Анонимен

преди 1 година

Доказателство, че войната е САЩ-Русия. Украйна е просто поле на действие, да не си цапат собствените държави.

108

Анонимен

преди 1 година

САЩ нали не бяха страна в конфликта?

107

Martin Bormann

преди 1 година

Няма значение какво казват Янките, за Украйна няма да рискуват ядрена война - имат много повече да губят от Русия от такава. Един съветник на Хенри Кисинджър го каза най-добре. Украйна не е много важна за Америка, но е МНОГО важна за Русия. Руснаците биха рискували а Американците не..... точка. За Русия е важно какво казват Китай и Индия, най-силните й съюзници. Ако те дадат зелена светлина официално или не, то тогава Янките са безгласна буква и нищо повече.....

106

аз

преди 1 година

До Така е ..ей колко си ***

105

силно объркАна

преди 1 година

Този Бял дом в Украйна ли се намира?!

104

Така е ..

преди 1 година

Путин натисне ли ядреното копче , Русия изчезва. Никой не може да се еб-ва със САЩ.Най могъщата страна в света.Лицето на човечеството.

103

toti

преди 1 година

Стана ясно,че Путин е изгубил ,,ядреното куфарче'' и сега си копуфа ОБИКНОВЕНИ КУФАРИ за да напусне ЧАС ПО СКОРО Москва и се скрие в некоя Авганистанска дупка/където му е мястото/!!!!

102

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 115 Не знам дали японците са благодарни на САЩ, но двете бомби ги отрезвиха и сложиха край на ВСВ.

101

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 106 Щатите са много далеч от Русия. Цели 80 километра.