66

Анонимен

преди 1 година

Гаранция Франция.

65

Ром"с

преди 1 година

Суровикин е наричаН между между военните в Русия генерал Армагедон и видимо и американците и британците се развълнуваха от генарал Армагедон щом започнаха "атака" срещу него в медии,той действително е добър и ще се справи със задачата която е му въложена ...и това притеснява Фашингтон и Лондон.Кадиров не ми се вярва да тръгне срещу Путин ,а Пригожин не е фактор голям в Русия та да "прави революции" ! Глупава статия.

64

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не му е това задачата на Путин.Колкото по-бързо спре белото за Наркомана и извади зъбите на нацистите, толкова по-добре за всички в Европа. При този *** Шолц , САЩ си правят каквото си искат. И народите плащат за дяволиите им.

63

Анонимен

преди 1 година

Може би колкото спаси Кипър, когато Турция окупира половината остров---Кипър не е в НАТО :)

62

До 63

преди 1 година

Има да..... Споко джесика, - по търпеливи не познавате :) а и видимо много малко знаеш за украинците.те са търпеливи а и нямат избор, но дали вие ще устискате е въпроса

61

Ей

преди 1 година

Какво ли щеше да е сега ако Украйна имаше поне 50%от ресурса на Русия. Малиии. Голям смехххх щеше да падне ааа русопилчета:) и дали тпият ви вожд вместо да хвърля милярди с които да убива и да навлича гнева на целия(почти) свят, с половината на тези милярди можеше.да купи 90% от украинската икономика и сега да си върти синджира ама то акъл треба, а понеже при вас той липсва сега ще върти вожда ви дядовъ:))

60

Анонимен

преди 1 година

До Чакаме да падне Има да чакате, докато ви се свърши чакалото...

59

Анонимен

преди 1 година

Държат се само един друг за дръжкитеи се качват в тик ток ... рашистки лгбт++

58

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Оссрайна има нужда от повече и по-големи руски ракети.Колкото по-рано ,толкова по-добре за целия Свят.Въпрос на време е Русия да си вземе своите подарени от Брежнев земи.А Полша ,Румъния и Унгария да продължават да издържат пияните хохли и развратните им жени.

57

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да ги държи? Нека се развихрят малко в Украйна, стига само безпочвени заплахи от некадърните Песков и Конашенков!!!

56

Чакаме да падне

преди 1 година

И той и моста

55

Юда

преди 1 година

А дано м'ааа н' а дали:)

54

Анонимен

преди 1 година

Това е моделът на разпада на Русия така мечтан от с.росоидите - честито вече имат три нови по-кръвожадни путина, които ако изчезне главния путин ще си поделят и ядрените ракети. Така че пичове на запад и в САЩ - стягайте се и вразумете вашия главаняк Зеленски да сдава малорусия докато е време, че после жална ни майка на всички!

53

Jas

преди 1 година

"Сергей Суровикин вече е ръководил мисията на руските въздушно-космически сили". Ха ха ха, космически сили на Русия. Путин май е попрекалил с гледане на Star Wars и явно се смята за император Палпатин а овцете, които праща на фронта, за стормтрупери...ще очакваме появяване на звезден деструктор над Киев със съпроводен от ескадрила тайфайтери. Sci-fi по руски. Аркадий а Борис Стругацки ряпа да ядат

52

Анонимен

преди 1 година

Собствените си екскpeменти не може да държи под контрол, че какво остава за трима садисти и военнопрестъпници в разцвета на силите си?!

51

Анонимен

преди 1 година

До реалист Реалист, ти си фантазьор. Какво НАТО ще те спаси??? НАТО ще те спаси, ама друг път! Може би колкото спаси Кипър, когато Турция окупира половината остров? Я слез на земята, че такива наивни аматьори като тебе избират тези, които сега ни управляват и се кръстят в НАТО като тебе.

50

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме вълнува ще може ли Путин да държи под контрол еди кои си. Повече ме вълнува кой държи под контрол загубилия разсъдъка си Байден. Някой ден този, който го контролира ще натисне червеното копче от негово име и така и няма да разберем кой е той.

49

Км

преди 1 година

Вкиснало зеле

48

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Въпрос на време е , частните армии на Путин да започнат да воюват помежду си за пари и власт---НЕИЗБЕЖНО Е!

47

реалист

преди 1 година

До Анонимен 33 - само дето историята и войнските ни победи са... история... в момента който и да ни нападне, сме превзети за часове ако НАТО не ни спаси... армия - тюфлеци, генерали - паркетници и службогонци, техника - строшена, справка - ВВС, танкове, подарени на РСМ, накрая - народ, който 30 г. търпи една шайка 'айдуци да го *** и да не направи нищо няма шанс за сазащита на никое ниво!