74

До 81

преди 1 година

Затова е и тази *** бомба! Да кажат че и руска и дасе включи Нато!

73

Анонимен

преди 1 година

И на мене да ми гори апартамента, вместо да егася огъня, започвам да си купувам нови мибели веднага!?

72

Анонимен

преди 1 година

Какъв смисъл има да въстановиш нещо и после да го удари пак я бомба я ракета! Тези ка луди за връзвате!! Първо се приключва една война после се възстановява!

71

Говедо

преди 1 година

Смешна сума,тая с метлата урсулизира 72 млрд. само за ковид-ваксини,като са ползвани по-малко от половината!Отделно за Украина,всеки дава оръжие и после праща сметката на ЕК,няма цени,няма търгове,само SMS-и!

70

Анонимен

преди 1 година

Тази война ЕС и САЩ не могат да спечелят без да се включат с реални бойни войскови части. Това е ясно като бял ден. И май натам отиват работите, въпреки бодряшката пропаганда. Въпросът е от къде ще набират "континента" , от кои страни по точно. Дали ще ни пропуснат или ще искат от нас да пуснем кръв предстои да се разбере много скоро. Слушайте внимателно реториката на началството в Брюксел и Вашингтон..

69

Анонимен

преди 1 година

По добре да направят референдуми в страните членки за този план Маршал за да не се окаже после че хората не са съгласни да харчат данъците им заради украинците и да ги погнат с камъни по улиците.

68

Анонимен

преди 1 година

Още не сме спечелили войната. Чакайте да спрат да стрелят и тогава да започнем да възстановяваме.

67

Анонимен

преди 1 година

Кого питаха в ЕС когато взеха решение за участие в тази война. Аз нямам спомен парламентите на страните "членки" да са обсъждали въпроса за включване във войната на страната на Украйна. Просто се представи като " общо " решение и завъртяха пресата с парите с всичка сила. Какво става в ЕС? Нали по смисъла на договорите ЕС не финансира оръжие? Как така решиха за всички....

66

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лайен: "Щетите в Украйна са за 350 млрд. евро." - Брей , на заемите от САЩ така ли им викат вече ?! То верно , направо са си тотал щета ...

65

До Банко

преди 1 година

Ами да заминава да воюва в САЩ....

64

Пижо

преди 1 година

Това са щетите от териториите, които вече НЕ са украински! Украйна да възстанови нанесените от нея щети в Донецк, Луганск, Крим и Херсон!

63

До 70

преди 1 година

Твоите, изпрати ли в Русия?

62

Край

преди 1 година

ЕС има един голям нетен донор- Германия. Франция колкото внесе толкова вземе. Испания Италия Гърция и Портогалия и източноевропейците повече взимат отколокото дават. Кой ще прави нова Украйна. Като още не са съвсем изтърбушили старата.

61

Анонимен

преди 1 година

Не са само дронове . Русия и далекобойни ракети е договорила с Иран .

60

Анонимен

преди 1 година

ЕС е взел страна в този конфликт- финансира, въоръжава, обучава и участва тактически в бойни действия, чрез предоставяне на разузнавателни, логистични и други технически услуги. Практически държавите от ЕС да всички въвлечени в тази война. Само една стъпка ни дели до пряко участие с ботуши на земята. И ще ни въвлекат напълно. Пращайте децата си в трети държави, защото всичко може да очакваме от тези евро б...клуци...

59

БАНко

преди 1 година

РУСИЯ ВОЮВА В УКРАЙНА СРЕЩУ НАТО !!!

58

Русия

преди 1 година

и България, сме светлинни години пред запада....

57

Анонимен

преди 1 година

До До план за мир " Гениален план! Как никой до сега не се е сетил?" едва ли ? Има умни хора, вероятно знаят мого по-вече неща от тук пишещите. Могат и мислят и сещат се за много неща - но не искат.

56

До план за мир

преди 1 година

Гениален план! Как никой до сега не се е сетил?

55

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще ни види сметката до 2-3 години.... Дано да не ходим на война поне. Не е случайно, че постоянно се плямпа за "източния фланг на НАТО". Подготвят ни полекичка.... Бдете българи. Внимателно.