101

Ппкк-р

преди 1 година

ние от ПП КК киро кокоро настанихме и сме горди затова с Вашите парички украинците в 5 звездни хотели, а на вас българите 50% инфлация. ЖАЛКО ЧЕ НЕ НИ ОСТАВИ РАДЕВ С МАЛКО МАДУРО МАДЖИК ДА .ВИ. (упс. СИ сори) довършим

100

ГАЗОВ ШУТ ЗА ПУТИН

преди 1 година

И газта пада ценово....дано и цените в магазина паднат....

99

Юзър

преди 1 година

Потребителите - притеснени, избирателите - малко, само като дойде зимата, да няма пак обсада на парламента, като през 1997.

98

Анонимен

преди 1 година

Стига сте мрънкали!!! ПФУ! Кекаво население!

97

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, нали Боко ви обеща, че като го изберете пак и ще намали горивата с един лев, а и останалите цени също. Пак ли ви излъга ?!

96

Плащайте Р0бе

преди 1 година

Вчера дори по Новините на БНТ и то Централните в 20 часа Ви показаха - в Гърция, Храните 2 пъти по-евтини и то от Провинциялен Магазин в България, където повечето хора имат и храна от Село, а в София, още в пъти по-зле!!

95

КОМУНИСТ РУСОФИЛ

преди 1 година

Търпете българи....в името на Путин сме готови да студуваме и гладуваме....

94

Анонимен

преди 1 година

Е,ако се бунтуваме какво ще стане?Ще ни кажат как било "руска пропаганда" и си въобразяваме инфлацията.Опит с кризи си имаме.Не е като да нямаме.Гледаме сеира на Германия,Вликобритания и т.н.Цените са такива заради укрите...източват всички държави,накараха ги да спрат да купуват евтино,за да купуват сега по-скъпо...уж било зависимост.Все едно да си зависим от Кауфланд.Пълни глyпоcти.

93

БСП..ППО

преди 1 година

Бойко да съ връща.....

92

морски

преди 1 година

Как е цената на белия прах?? На брега виждам все повече изпeркали...

91

БСП УПРАВЛЕНИЕ

преди 1 година

НАСТАНИХМЕ УКРАИНЦИТЕ В ПЕТЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ....БЪЛГАРИТЕ УМОРИХМЕ ОТ ГЛАД И СТУД....С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ....

90

Проверка

преди 1 година

на изборните резултати на МадуроКойто е гласувал за Киро и Кокоро да сложи минус, който не да сложи +. Целта е да проверим барал ли е пак мадуро.

89

Анонимен

преди 1 година

Много си е добра в бантустана. Някой да се бунтува, някой да недоволства освен у интернето. То да се оплаква всеки може ама, ама като опре работата да се вдигне малко пушек всеки се скатава. Ами нещата са такива, защото се съгласяваме да са такива. Затова айде без оплаквания. Марш към Кауфланд за примоции.

88

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КОГАТО 12г. ВИ Е УПРАВЛЯВАЛ КРАДЕЦ ОБЕДНЯВАНЕТО ВИ Е ГАРАНТИРАНО

87

Бай Илийчо

преди 1 година

Ама язе мислам така нимой да продължава ! Нимой! Сопата жа играй! Аъъ ! Додека сопа не играй управия няаа има!

86

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КОГАТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЗАСТАНЕ ЛЕТЕЦ СВОБОДНОТО ПАДАНЕ ВИ Е ГАРАНТИРАНО.

85

opis

преди 1 година

Хайде направо дарете и оръжията ни на Украйна и вече да идват да си ни превземат както сме със свалени мръсни ***!!! Че както сме гладни и пръдня не можем да изкараме! майка ви продажна, гадни парламентаристчета! Както сте в парламента, направо да го заграждат целият ссъс стоманени решетки и да си излежавате там присъдите за крадене! В Румъния докато не вкараха 400 политици и 10 министри в затвора нещата им не потръгваха!!!

84

Христо Христов

преди 1 година

Долна комунистическа инсинуация! Гражданите са много доволти от евроинтеграцията и затова пак гласуваха за нея. Недоволни от икономическата ситуация няма НИТО един! Недоволните бяха единктвено срещу евтиния газ и неизпращането на оръжие за украйна, но сега и те са доволни!

83

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бря ! Той доде веке ! Сомалийски глад ! Кой си нема селу да влачи оттам и си е чист гражданя гза му пайджина жа фане!

82

ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ

преди 1 година

На народа продължава, до последна капка кръв....