13

Христо

преди 1 година

Не са разделили баницата

12

До лина

преди 1 година

Лина нашето семейство от вече 6 броя избори ходим да берем гъби.и после си живеем добре защото не ходим на избори да ни тежи на съвестта това което става.за кого да гласуваме,след което си вдигаме нервите.решили сме да ходим когато в моето семейство почувстваме ,че нашият избор е бил добър.ние бюлетини не ядем.

11

Lina

преди 1 година

Скъпи партийци, играйте си. Лично аз до този момент гласувах, надявах се. Но истината е, че няма никакъв смисъл . Защото винаги ще има едно " краче слави". Нищо няма да се промени. За едни 10 % необмислена надежда,да се насиля да си дам гласа , за да се мразя след това 100 % . Стига. На следващите избори съм на козметик. А тези " брачни консултации" не водят до никъде ( знаят го всички)

10

Кирчо Гела

преди 1 година

Нищо няма да подкрепим или да свършим. Бойкот да има. Нали пак вземаме заплата. Нови избори и после пак да върви за пенсийка....

9

Ха ха ха

преди 1 година

Каква излезе работата, и "носителите на новия морал", и мафията искат и смятат да правят едни и същи неща, само за бюджета се разминават. И там ще се разберат...

8

Анонимен

преди 1 година

Добре де,Лойко крадецо къде е на тая снимка......окрадна държавата

7

Анонимен

преди 1 година

Абе да питам герберасткия сайт, дали онези 2 милиарда за Ф-16 са подмазване на САЩ и кога ще ги получим :))) Мейби са видели кюфтето Каракачанката и са си рекли, че нема нужда да ни обръщат внимание :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Аз да попитам ,тези,които заключиха Баце,не бяха ли врагове?Или Херо за последно им е заповядала да се прегърнат

5

малиии

преди 1 година

Любимците на народа...

4

Анонимен

преди 1 година

Цветелин Ботевнощес ти ли ползва имеили честит празник на теб и Данчо полицая респект

3

Анонимен

преди 1 година

Ало съмна един месец правителство няма даържава няма и бюджет няма е докога

2

toti

преди 1 година

ХА ХА...ГЕРБ СЕДНАЛИ НА СЕДЯНКА с ЛЕКА ДРЯМКА ,НИ ГОТОВИ ЗА БЮДЖЕТ,НИ ЗА ПОЛИТИКА ,А ЩЕ НИ ПОДКРЕПИТЕ ЛИ???......ама ЗА КОЕ ***???!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Дръжте мутрите от герп-дпс извън властта и имате шанс да сте нещо повече от аборигенско племе в резерват.