60

Анонимен

преди 1 година

До зеленият чорап,к.62. Не зеленият чорап, а ИТН реанимира ГЕРБ и заедно с гербаджиите, ДПС, Възраждане свалиха кабинета Петков. Този избран с надежда от хората пък за 8 месеци показа пълна управленска немощ. Кирчо & Кокорчо демонстрираха, че са аматьори с почти никакъв управленски опит и маши на деди Байдън.

59

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Стъпвай лекинко, ще го счупиш, понеже си заприличал на двеста литров варел!

58

Анонимен

преди 1 година

Пак са го изтървали от 4км.

57

Анонимен

преди 1 година

Сикаджията власт сънува и отново е отворил чекмеджето за кражби, не дава и един лев за пенсии и заплати, но за крадците в пътното строителството дава всичко.

56

Радослав

преди 1 година

Пак бърза да избяга от отговорност и да се скрие под някоя друга партия която да обере негативите! Кой трети бе Боко? БСП с техните жалки 4-5%, Възраждане и те същата работа, Янев още по зле с реални 1,5% подкрепа! Те ли ще правят параван за да се скриеш пак? Партии с подкрепа по малка от кмет на голям град ще правят правителство, хаха!

55

Анонимен

преди 1 година

До Българин,к.56 Кирчо - на първо място и Кокорчо са виновни затова, че се отказаха (Кирчо) от тръбния газ на Газпром без да имат резервен вариант, сетне ни набутаха газ от САЩ,като за единия танкер платихме към 230 млн.$, продадохме го на Турция на занижена цена и купихме от нея газ на висока цена. Сетне двамата ни натресоха 7 танкери без осигурени лотове.Така че вината не е на Радев, а на двамата пишман харвардци. А деди Боце пак се забърка в неща,от които той като пожарникар няма понятие.

54

Анонимен

преди 1 година

Сложете му актуална снимка,да го видят хората какъв е сбръчкан от крадене. Сложили му снимка от времето когато е разтривал на Тодор ушаците,малко преди затвора в чужбина и цигарената фабрика.

53

Радослав

преди 1 година

Какво правителство бълнува тоя, като партията му зорлем събира 8%? Целият парламент събрани заедно в едно правителство с мъка ще съберат 20% подкрепа. Повече от половината народ отказа да легитимира Парламента и се изплю в лицето на политиците!

52

Анонимен

преди 1 година

Посткомунистическите времена траят дълго особенно в България и Русия.

51

зеленият чорап

преди 1 година

реанимира и върна Бандита в политиката!

50

Българин

преди 1 година

Дерзайте товарищи Троллоки, ден година храни! Пак Борисов ще ви върже нормата! Уж защо ви го показват, пък като видите негова снимка, и ви тресе луд работохолизъм! Като ку'четата на Павлов/Кутев/! Само с евтина помия власт не се взема! Иска се и малко акъл! Всеки българин може да влезе в Супера и да види разликата между управлението на Борисов, и подопечните на Фигуранта Радев!

49

Анонимен

преди 1 година

Дед Мароз и Снегурачка

48

Анонимен

преди 1 година

Никой не може като Борисов. В Харвард и зад Харвард да са учили нямат мозъка на Борисов. Не могат да се мерят с него. Учили-недоучили. Всички икономисти критикуваха полиъиката на Петков-Василев.

47

ффф

преди 1 година

Колко трябва да е оскотяло едно общество,за да покрепя банкянската разбойническа организация?12 г. кражба от държавния бюджет,12 г. ограбване на печелевшия частен бизнес,и робските души отново ги подкрепят.

46

Българин

преди 1 година

Най-добрият български политик ! Две години чегъртане, и накрая Кики Лъжата се предложи за свидетел, хванаха Рашков- Дамаджаната следобяд да разпише, и му скалъпиха кьорфишек! Толкова им е акъла! А и Кирчо и Кокорчо са си за затвора, че ни натресоха руски посредници с 30% по-скъпа газ! И това не го казват от ГЕРБ, а човекът, който ни ги натресе в политиката... фигурантътРадев! Тепърва ще се борят да запазят слотове! Тези са за затвор!

45

Анонимен

преди 1 година

Това си заслужавате овце

44

Кой е Боросов?

преди 1 година

Да не е Соросов?!?

43

Анонимен

преди 1 година

Какъв мандат,какво правителсво като почти никой от народа реално не е гласувал за всички вас?!

42

ДАНО НАПРАВИШ

преди 1 година

ПЪРВА СТЪПКА КЪМ СЦЗ. СЛЕД РАСЛЕДВАНЕ И СЪД. ТИ И ТВОИТЕ АВЕРИ ПО ЧЕКМЕДЖЕТА. АЛЕЛУЯ.

41

Бойко Боросов Тигъра

преди 1 година

Вижте ся, искат да ми земат Киренцето, тва сладкото Кире, канадското, да го изкарат престъпник кат мене и да не стане моето правителство. А аз вече съм я натаманил работата: ша фанем некой кат Янев му стъпим на вратлето за да имаме една всеобща безотговорност и ша да развихрим, след това ша го ползваме за изтривалка, кат лапнем кинтите и ша го зафърлим!;))) Ко друго щех ви каа?А, днес, па бих с Тигрите и спечелих купата!