34

Миш-маш

преди 1 година

Бащата крие нещо, защо не го разпитайте още в началото? Горещите следи са до 24, мах 48 часа, колко вече часове минаха? Хиляди пропилени възможности, заради небрежието на някои . Не може толкова време детето да не е забелязано, ако не е затворено някъде. Просто, та просто.

33

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да си следовател това да ти е ясно от първия ден на изчезването на детето.Търсете майката, оф забравих това е родното МВР което за всичко му е виновен някой друг, я някакв ограда я един прокурор.

32

До 20

преди 1 година

Бащата НЕ Е РАЗПИТВАН С ПОЛИГРАФ. ОФИЦИАЛНО ОТ ГОВОРИТЕЛ НА МВР.

31

Агент Купър

преди 1 година

Трябваше да се обърна към българското МВР преди 40ина години и да ги питам кой уби Лора Палмър... Щях да си спестя толкова много епизоди водене на записки на диктофона...

30

Анонимен

преди 1 година

Естествено ,че може да си го вземе.Защо опитвате тези хора да ги опишете като абсолютни престъпници.Какво става в главите ви бе ,хора.Това детенце най вероятно е обичайно и добре обгрижвано,но бащата е болен ,а бабата е възрастен човек.В чии ръце ще остане това детенце след време.Нормално е майката да се тревожи ,затова и го отвлича,защото бащата е свързан със съдебната система и ще и попречи да си го вземе.

29

Кер

преди 1 година

Що така леко започна да ми писва от тая история. От една седмица нон стоп е навсякъде. Явно аз нещо не съм наред...

28

Анонимен

преди 1 година

Да ни пази Господ от такива "експерти". Щяла майката да го вземе в Англия. И още на втората седмица и дойдат от социалните служби да проверят кой и как се грижи за дете с такива потребности. Все едно не съм ви виждал как живеете там наблъскани като в консерви от днеска за утре. Като се приберете в България го давате големи баровци, ама истината е съвсем друга. Виждал съм такъв български мигрант и след 12 години живот в Берлин можеше само да брои до 10 на немски. Разнасяше пица - това работеше.

27

Az

преди 1 година

Според мен това дете е отвлечено и изнесено за органи, за най- огромно съжаление милото детенце!

26

До 16

преди 1 година

Невежи, знаеш ли ,че Айнщайн също е бил аутист.

25

Анонимен

преди 1 година

Бащата връщал доброволците, които се насочвали да търсят в Брезник, така че това е едно от местата, които спешно трябва да се проверят.

24

подсказка

преди 1 година

за органите на реда - БРЕЗНИК проверихте ли? адреси кантори гаражи, коли ?

23

Анонимен

преди 1 година

Да де, може да е отвлечен от едни много спокойни хора около него, които се държат все едно нищо не е станало! Провериха ли мазетата на бащата и роднините?

22

Аз

преди 1 година

Това би било обяснило защо закъсня толкова с идването си

21

Анонимен

преди 1 година

До 16. Аутистите НЕ са луди! Виждат света по различен начин, но са много интелигентни. Преди да напишете друга такава глупост се ограмотете.

20

Ay

преди 1 година

Нищо чудно

19

Всъщност

преди 1 година

До Обективнокакво правят е тайна... няма да седнат да ти се обясняват... отделно ако е (дано не!) някой канал за... да не обяснявам... е направено "професионално" и с някакво ниво на протекция, понеже с тези неща са мафиотска работа...

18

Анонимен

преди 1 година

До 19. Кой ви каза че не е направено. Полицията не може да разгласява какво прави ако тече разследване . Не сте ли чували за т.нср. следствена тайна

17

Обективно

преди 1 година

Да проверят коя е " хубавата млада жена с дълга коса", която е вземала Сашко от училище, според сведения на съседка. Второ - да разпитат бащата с ПОЛИГРАФ. Трето - да установят джипиес данните ОТ ТЕЛЕФОНА НА БАЩАТА. НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е НАПРАВЕНО!!! И ТОВА МИ БИЛО РАЗКЛЕДВАНЕ?!?!!! УЖАС!

16

до 17

преди 1 година

Е, то ако всяко дете с умствени проблеми се пребива... А, по-сериозно. По-скоро някой психопат може да свърши това.

15

!!!

преди 1 година

Кой би отвлякъл дете с умствени проблеми - никой.По-скоро заради лудостта си е направило нещо нередно и някой го е пребил или убил. За съжаление не сме свикнали да сме толерантни към болните и вероятно скоро няма да се научим.