71

БС

преди 1 година

До 67:Пак виждам незнание или липса в образованието. В армиите на Наполеон, Хитлер и Монголите може бие имало военни части от повече от 27 държави.

70

БС

преди 1 година

До 123:Не знам дали знаеш, че по време на двете войни на НАТО в Ирак са загинали единмилион Иракчани. Питам се тези, които искат сега тази война да продължи (между Русия и Украйна), искат същото?

69

БС

преди 1 година

До 76:Май имаш нужда от повече образование, независимо дали в училище или нещо друго.И армиите на Наполеон и армиите на Хитлер са влязли в Русия с оръжия.Няма значение, не ми се занимава с толкова промити мозъци.

68

джо

преди 1 година

За девет месеца "проскубаната" руска армия разби, укрите по всички параметри. От укрите само плач,ако не е запада да им дава оръжие и технологии, досега всичко ще е приключило. Разберете укрите пак ще хвърлят кърпата, но жертвите ще са много повече.

67

Сата НАТО

преди 1 година

И Наполеон е опитвал и Хитлер е опитвал.Знаеш ли колко хора са умряли при тези опити? ----///------ И Наполеон, и Хитлер, са били нападнати от руснаците. А не обратното, както ви учат в училище.

66

Сата НАТО

преди 1 година

Тоест васалът Брюксел ще подкрепят войната , докато САЩ не кажат нещо друго ----///----- Защо да не я подкрепи? Да не би да имаме някаква алтернатива? Нали ние сме нападнатите!

65

123

преди 1 година

До Анонимен75. За 9 месеца не изтрезняхте ли бе хора. За 9 месеца проскубаната руска армия превзе 20-30 села и един завод. Това срещу Украйна, страна със слаба икономика и доскоро много слаба армия. За сравнение при втората иракска война САЩ пристиганаха в Ирак от 12 000 км разстояние и превзеха Багда на 14тия ден. На ден 30 вече се изнасяхя по голямата част от войските.Ирак е много по богат и въоръжен от Украйна А тука РУсия от границата си напредна с 60 км за 300 дена. Жалка история

64

Анонимен

преди 1 година

До Споко - Теоретически и практически - ти си прав: Нато е най-мощният военен съюз на планетата! Но в сравнение с Русия - губи по всички показатели )))

63

Анонимен

преди 1 година

Помпа украинците да ходят да ги трепят и да държат на студено! Велик миротворец! Да кажеш на врагът, че няма друг избор освен да ги изтрепе. Хвърляш малко пари и ги пращаш да мрът. Егати цирка

62

Анонимен

преди 1 година

Тоест казва на Русия, че единствения ход за тях е да изсъхнат Украйна. Велик миротворец!

61

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ НЕЩАСТНИЯ РУБЛЯК ГО ПОДКАРА САМО НА ЛОЗУНГИ - ТОЛКОВА СА ОТЧАЯНИ В МОСКВА! НЯМАТ АРГУМЕНТИ ВЕЧЕ!

60

Анонимен

преди 1 година

Тоест васалът Брюксел ще подкрепят войната , докато САЩ не кажат нещо друго

59

Анонимен

преди 1 година

Напьлно сьгласен с коментар-67Русия и сащ работят за потъването на - ес като мощен икономически конкурент

58

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното разпадана на ЕС. Русия няма интерес от съществуването на враждебни образувания в нейната западна окрайна. САЩ също нямат интерес от съществуването на конкурент в лицето на ЕС - тук интересите на Русия и САЩ съвпадат. Това ще отнеме време, ЕС е мощен икономически съюз, но вече е потъващ кораб. След това Русия ще приключи с Украйна за 2 дни.

57

Антинатовец

преди 1 година

На този *** страдащ от здрава деменция няма ли кой да го подсети че войната започна 2014 от Киев по територии определящи се за хора с руско население и Русия в случая защитава тях а не обратното . А колкото до това кой ще спечели войната Путин чака още малко да паднат температурите и ги почва основно.

56

OMG_Lucker

преди 1 година

Тоя па. Тоя, дето има тесни рамене дори когато е със сако. Не знае как се държи оръжие, а дрънка оръжия. ДАЙ ПРИМЕР, Столтенберг- отивай на война, хайде, ти можеш! Ние тука- селяните от покрайнините на евросъюза война не щем! Да се разбират там Русия със западните ментори на зеления бас тун и да се прекратява това.

55

БС

преди 1 година

До 60:И Наполеон е опитвал и Хитлер е опитвал.Знаеш ли колко хора са умряли при тези опити?

54

Анонимен

преди 1 година

НАТО не може да спечели в Украйна. Ако се намеси пряко САЩ и ЕС ще бъдат унищожени. А с територията която в момента е окупирана от "украинска държава" е свършено.

53

БС

преди 1 година

НАТО трябва да стои на минимум 500 км от границата на Русия, за да има някакъв мир.Моля този, който е написал тази статия да изпрати моя коментар на този господин.

52

Споко

преди 1 година

Споко, ако Русия удари Киев, НАТО ще унищожи Русия. НАТО е най-мощният военен съюз на планетата.