16

Анонимен

преди 1 година

Веднъж, след като бях пазарувал и както обикновено напълних с нафта до горе, се прибрах и прочетох тук, че в Англия сме нямали храна в магазините и имало бой на опашките за гориво по бензиностанциите... Та.. толкова за тази жалка медия и лъжите, които разпространява...

15

Калкулатор Василева

преди 1 година

Забелязвате ли колко жалки са за пореден път дирниците. Огромна статия пълна с празни приказки, без да се спомене нито дума затова, че мерките са напълно безсмислени и не са показали какъвто и да било резултат, освен терор над населението. Премълчават го, разбира се, за да не стане ясно и на българите как ги мамят от 3 години и как благодарение на действията на агентурното правителство, инфлацията у нас е над 100%, а държавата е по-зле отвсякога. Има ли още спящи ***?

14

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Китай е страна на злото.

13

Анонимен

преди 1 година

Протестират срещу фалшивата пандемия! Нямат ли тирове тези хора, милиарди са, а фашисткото им управление е една шепа. От където тръгна измамата на века, там и ще свърши. Дано всички ковидари увиснат по площадите за удовлетворение на всички нас, които послужихме за експеримент на група обикновени богати престъпници!

12

Анонимен

преди 1 година

добре че не е булеварда, поредната глуапа статия

11

Анонимен

преди 1 година

абе рубльо, тия протестиращи що протестират ве? Заради хубавия живот в Китай... Какво ти е в иновен запада ве?

10

РУБЛЕВ

преди 1 година

КОВИД НЕМА!

9

Хакера - дай пак!

преди 1 година

Хареса ми ! Медията без коментарите е про-западна кръгла нула! Направи го пак!

8

Интересно...

преди 1 година

Дали е случайно Иран - медийни вълнения, Киргистан - медийни вълннения, Китай - медийни вълнения и всичките са свързани с Русия? Случайност?

7

Сметката моля!

преди 1 година

Това е западната сметка за един брой Тайван!

6

Анонимен

преди 1 година

Време беше, даже закъсняха.

5

Анонимен

преди 1 година

Дори китайците протестират , само пияните ват.ни.ци си обичат диктатуата и *** с хиляди заради амбиции на един умопомрачен човечец седящ на огромна маса в бункера си.

4

Анонимен

преди 1 година

Почнахме с демонизирането и на Китай, а? Щото ФАЩ така каза, нали? Нямам думи какъв тъжен слугинаж сте, българските медийки :)

3

хаха

преди 1 година

Пак двойни стандарти - "Ако има репресии срещу протестното движение, ЕС е готов да отнесе въпроса до международните институции и да обмисли нови санкции."А когато протестите са в ЕС, последния къде ги отнася? Що си не гледаме нашите кочини, а все надничаме и критикуваме другите? Когато хората се вдигнаха срещу фалшифицирането на изборите в САЩ, какво стана с тях? Съдиха ги. А жълтите жилетки във Франция?

2

БРАВО!

преди 1 година

Няколко дни да си изтриете индексацията на коментарите!

1

Анонимен

преди 1 година

А дали има шанс и Китай да стане нормална демократична държава? Ще е много интересно Китай най после да се отърве и от последните останки на комунизма. Тогава само Русия ще остане на ниско дикторско ниво. Китайците имат шанс да дръпнат напред. Друг е въпроса дали САЩ ще позволят такова нещо?