43

Анонимен

преди 1 година

Когато цъфнат налъмите на наркоманскато джyдже в Киев, тогава и фашистка Украйна ще победи.

42

Анонимен

преди 1 година

Ми то има ли някой украински град създаден от украинци?? Май не..

41

Анонимен

преди 1 година

Лвив и Ивано Франкивск са основани от царя на царство Полша Латвия!

40

Анонимен

преди 1 година

Одеса, Харкиев и Николаев и Севастопол са основани от Екатерина Велика Императрица та Русия!

39

Анонимен

преди 1 година

Абрам Петрович Ханибал - прадядо на Пушкин. Heгъpчe отвлечено в Камерун, продадено в робство в Константинопол и дадено като подарък на Петър Първи в 1703г. В Русия е покръстен (Петър Първи бил кръснтик), издига се до поста главен инженер и генерал-аншеф от имперската армия в дива и нецивилизована царска Русия. Освен че е дядо на Пушкин, успява да убеди и родителите на Суворов да го дадат във военно училище. Какво щеше да стане със 7-годишното нerъpче, ако го бяха продали в цивилизованите САЩ при демокрацията?

38

2023

преди 1 година

Не само ще продължи огромното пране на пари в Украйна, ами и огромно пране на газ и нефт, за да може да ги купува Европа на 4 пъти по скъпа цена от посредниците!!

37

Анонимен

преди 1 година

Историята на Украйна - Степан Бандер и Петлюра. Преди това нямат история. Степан Бандера и Симон Петлюра - история на недавист, зверства, убийства, човеконенавист. История едва на 100 години. Друга Украйна няма, и никога не е имало. Даже и Иван Мазепа, за когото толкова говорят, сам се наричал руснак, никога украинец.

36

Анонимен

преди 1 година

Засега Русия печели войната на изтощение, но пълната победа над колективния Запад е далеч и през 2023 година ще има немалко неприятни неочакваности. Не се осъществи идеята да се смени правителството в Украйна, донякъде да се ореже (да се накара да признае загубата на суверенитета над Крим, Севастопол и двете области в Донбас) и да се превърне в Беларус - съюзник и младши партньор на Русия. Това значи, че през 2023 година украинската държава трябва да се унищожи, първо да се разгромят въоръжените и сили на бойното поле и щателно да се очисти обществото от русофобия и нацизъм.

35

Украйна беше

преди 1 година

2021 година на място по корунпираност 130 от 180 държави! Представете си сега с това пране на пари и несекващ поток от евро и долари, каква дива корупция се вихри!!

34

Анонимен

преди 1 година

Само по себе си разширяването на територията на Русия и увеличението на броя граждани е без съмнение положително. Но трябва да се има предвид, че въпросната операция ще бъде доста продължителна и скъпа откъм ресурси. Ситуацията в бившите украински региони още дълго ще се отличава към по-лошо във всички отношения с общоруската.

33

Анонимен

преди 1 година

Бившата Украйна най-накрая ще се превърне в Югозападна Русия. Но Русия трябва да е наясно, че няма да е лесно и ще има много проблеми. И къде е коренът на тези проблеми - той е осъзнаването на част от руския народ като някакви митични "украинци".

32

Ако ще САЩ и ЕС

преди 1 година

И 10 трилиона да напечатат и излеят в Украйна, изхода на войната ще е един и същ! САЩ и Украйна ще загубят!

31

Анонимен

преди 1 година

Най-страшно през 2023та са репченето на бедни държави, като Индия, Китай, КНДР и Русия. Бедняците винаги създават проблеми, защото не искат да са плебеи. Климатичните промени, породени отново от мръсното производство и бракмите на плебеите, не са изобщо за подценяване.

30

Анчо Шукри

преди 1 година

Време е и българите да си изберете индиец за премиер, както направиха англичаните, на които ходите да слугувате за жълти стотинки и купичка храна.

29

До 28

преди 1 година

Забрави, че енергийните санкции струват та Европа ЕДИН ТРИЛИОН евро!

28

Анонимен

преди 1 година

Ще се къпем в последиците от 2 години изкуствено създадена пандемия, докато живеем в енергийна криза, също създадена изкуствено от нашите европейски политици!

27

Лютиков

преди 1 година

Втарая армия в мире попиляна от 24 хаймарса, а те воюват ли воюват с НАТО. Не ми се мисли ако американците пратят две-три ескадрили авиация, всичко ще приключи за седмица. За 3 дена ще опухат русняното пво и после още за 4 ще обърнат в бяг крепостните мужици, които и така са готови на такъв подвиг.

26

Нато

преди 1 година

Заложи всичко на битата карта Украйна, когато Украйна загуби територията си тази година и подпише споразумение, това ще бъде голям позор за Нато и САЩ! Само показаха в Украйна, че за безсилни срещу ядрена сила Русия, пък какво остава за Китай! Даже оръжие не могат да произвеждат в достатъчно количество 30 Натовски държави..

25

Започнаха

преди 1 година

Глобални изменения в икономиката, все повече държави БРИКС например търгуват с националните си валути или алтернативи на долара! Ако и ОПЕК изключат долара, краят на долара като пезервна валута и господарството на САЩ чрез санкции и войни свършва..

24

йх

преди 1 година

2023 година ще има приятни изненади. Много балони ще се пукнат, най-вече Путтлер ще пукне