43

Реалист

преди 1 година

С думи прости да пази Господ от такива неща ! Ужасът е за нормалната майка ! А римлянката се надява да има някаква далавера от тая размяна ! Все едно и е кое бебе ще гледа важно е пара да пада от тая нейна известност !

42

димитър

преди 1 година

Като всичко е ясно за какво им този пропаднал съд.Разменяйте им децата и приключвайте глупостите.Или защото *** не го дава ппитайте в Европейския съд какво да правите- ***

41

nimportequi

преди 1 година

От акушерка съм чувал че свалят гривните докато къпят бебетата понеже им пречат и са много бебетата така може да стане размяна.

40

Щерю

преди 1 година

Голям резил, но виновни (както винаги в БГ) няма...

39

Анонимен

преди 1 година

Сега България щеше да е световен шампион по футбол, ако не бяха сменили Бойко и Меси в родилното!

38

Хюго Бос

преди 1 година

Айде, почна се с прехвърлянето на топката. Най- много ги устройва майките дами да са си виновни и да са разменили бебетата дами. Жалка работа!

37

Анонимен

преди 1 година

Сигурно и аз съм сменен в родилния дом. Цялото ни котило сме толкова гламаво,че от сто години освен полицаи други в родата няма. А аз и за това не ставам, толкова съм зле. Сто процента джинса ми е друг.

36

Мдааа

преди 1 година

Повечето малки бебета си приличат, почти всички са около 3 кг и с черни косички.

35

Анонимен

преди 1 година

Тази лекарка се изкарва невинна, заедно с всички с болницата?! Бой трябва за вас, бой до посиняване, като няма закони у нас. Сега ще карате жената да се влачи с години по съдилища, за да си вземе детето, ако изобщо успее да го направи. Ромката спокойно може да замине някъде в чужбина и да се покрие. Очевидно тя не иска да връща това бяло бебе, в техния етнос бяло ромче да имаш голям успех. Струва пари. Тъйче тия от болницата са публично бичуване, както правят талибаните

34

Г557дт

преди 1 година

Аз като раждах, пърното нещо като ми дадоха детето беше да видя номерчето му и да го сверя с моето.

33

Въпрос?

преди 1 година

Какви са гривните с номерца сега, лесно ли се свалят и подменят? С ластик ли са?

32

Мен

преди 1 година

До 30.Въвеждане на разноцветни ленти? Ако се родят повече от 50 деца в една болница ,откъде толкова цветове.В кой век живеем.Дай да гласуваме и със камъчета.

31

Сто процента

преди 1 година

Се е усъмнила, но защо си е траела три месеца ? Защото е неграмотна и проста , затова , не е ясно кой я е светнал за подобна възможност и какво да прави. Защо обаче толкова време не е вдигнала тапърдия, можела още преди изписването да говори с някой. Родила е със секцио - стояла е в болницата 5 дни

30

Анонимен

преди 1 година

-Докторе, мисля, че сте ми дали чуждо дете. Докторът: -Защо мислите така? - Ами, пусках му симфонична музика през бременноста, а то сега играе кючек.

29

Анонимен

преди 1 година

Не бе аз съм виновен и имам контрол, че вие не сте си вършили работата за която ви се плаща.

28

Анонимен

преди 1 година

Писах и в другата статия по темата. Много просто - въвеждане на разноцветни гривни. Така всяка майка би забелязала моментално евентуалното несъответствие и веднага би реагирала.

27

Анонимен

преди 1 година

Реакцията на престилките за разменените бебета: Голяма работа. представете си какво е за по-маловажни неща, като да ти сложат грешна диагноза за да източат едни пари по пътеката.

26

Анонимен

преди 1 година

Като знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор...

25

Анонимен

преди 1 година

Съдете до дупка болницта после всички бели престилки да плащат глобата, ако не им изнася да ходят в чужбина да видим колко ше им търпят свинщините.

24

Анонимен

преди 1 година

Расистката не иска чуждо дете. Това е чудовищно.