82

Как

преди 1 година

През 1915 г руски войски бомбардират Варна.Руснаците не обичат България.От 1916 г. до 1920 г. името на храм - Ал. Невски е сменено на - Св.Св. Кирил и Методий.През 2022 г. руските окупатори закриват и унищожават Български уилища.Време е Името да Храм-паметника да бъде възстановено на Св. Св. Кирил и Медодий.руснаците не обичат Българите и няма смисъл Българите да се кланят на Александър Невски.

81

Тая

преди 1 година

е Царицата на безочието и наглостта

80

тея

преди 1 година

мутрафонки , ***, лаври и др. антибългарски руснаци са оперирани от срам.В окупираните територии веднага закриха Българските училища и свалиха портретите на велики Българи.В България веднага да се сменят руските имена на всички улици в България.Да се върне старото име на църквата Александър Невски -Св.Св. Кирил и Методий.

79

Сюлейман паша

преди 1 година

А бе що не изгонят тая дьрта грозна *** и да изпратят някаква засукана,бойлия,палава-с една дума истинска рускиня,както си ги знаем от храсталаците по Черноморието...Тогава може пьк да се втренчим в крьглото й дупенце и да не обрьщаме внимание какво говори и нарежда по адрес на дьржавата.Хем и стария паша да си изплаква очите,че Айшето за нищо вече не става...Тая хем дьрта хем грозна па и постоянно ни нервира! Хайде кьш кьм прекрасния Сибир!!!!

78

Хем

преди 1 година

грозна хем нахална -МутратаНаПутин

77

Митрофанова

преди 1 година

Царицата на София и цяла България

76

Анонимен

преди 1 година

Новичока го чака.Не се знае кога ,къде и как.Това иска да ви каже Митрофанова.

75

Анонимен

преди 1 година

Защо нищо не се писа,..за ограничаване правата на българите там...конкретно езика и за българските паметници...Мълчат като рибоци...

74

Анонимен

преди 1 година

да не идва и в България. този не е българин, а агент на М6, както сам признаватакива, като него са псевдо журналисти, позор за България и платени драскачи.сега, можете да изтриете това мнение, като потвърждение на истинноста на написаното от мен.

73

цар Путин

преди 1 година

Царицата на София и цяла България

72

Анонимен

преди 1 година

Грозен не е никакъв журналист ,още по-малко разследващ ,защото няма образование за това Той е агент на тайните служби на Великобритания и с лъжливи новини за Русия си заработва парите !

71

Христо Грозев

преди 1 година

Значи те няма да ме търсят, обаче аз ще се крия. За да се изкарам жертва. Така ще си издействам нова самоличност от ЦРУ. Ще стана Мръсният Хари с колиба някъде в Кентъки...Така ще постигна своята американска мечта. А Мони Паси Ивко Инджев Илиянчо Василев и всички останали от Атлантическия клуб и тези от Америка срещу България трябва да работят (плюят) доживот за жалки хонорари от Козяк.

70

Анонимен

преди 1 година

Айде Митрофанова да не живее, още по-малко в България

69

Кути

преди 1 година

До До 60 Кого лъжеш бе? Ако това го вярваш значи не виждаш по-далеч от носа си.

68

да ама не

преди 1 година

До Поручик Ржевски веж какво каза твт намалник полковник митрофанова чакат го с коктейл новичок

67

Коста Мутрофанов

преди 1 година

"Нека живее" процеди през зъби със страшна злоба...

66

Поручик Ржевски

преди 1 година

Този никой не го търси, но някой сега ще го направят зорлем герой. Според мен украинци и МИ-6 ще го гръмнат и ще кажат, че Путин го е направил. Ще го направят курбан.

65

teo

преди 1 година

Не може да се вярва на мИтрофанова, както и на пУтин, койта обяви, че няма да напада Украйна, а вече 10 месеца води АГРЕСИВНА ВОЙНА с Украйна !!! Тази Митрофанова, ако беше посланик в друга европейска страна ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕНА !!! Но с такъв русофилски президент като рУмен рАдев, тази руска агресорка си живурка и командва в България !!! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА ЖИВУРКАНЕ НА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ КАТО МИТРОФАНОВА ????

64

Студент

преди 1 година

Митрофанова,бъди рахат - не желаем да идваме в твоята Русия! Поне докато в нея се разпореждат фашизирани елементи ! Вие сте тези,които постоянно ровите и подтиквате тук и там по света,за да има напрежение - не заслужавате никакво уважение,срам за вас и вашата експанзионистична политика!!!

63

Един от МИ6

преди 1 година

Тоя не го чака нищо добро, скоро господарите му ще инсценират инцидент извършен по умишлено аматьорски начин в стил екшън от 80-те където руските служби се представят като самоделен кръжок по шпионаж към местно читалище и ще припишат всичко това на Русия. Това се прави така понеже биомасата по друг начин няма да го разбере.