27

ПЕРНИК

преди 1 година

Всички Змии изпълзяха - знаете ли КОЙ е Шефа на Защита - Бай ХОИ - работи в КНСБ , ПОДКРЕПА по времето след 1989 - този Бай *** е на 65 години и няма Години за Пенсия - Ромски Телефонен Измамник - ако му се вържете - ще имате Годишна Такса 100 лева , за Членски Внос .И той Завалията Храни Деца и Жени .

26

До 43

преди 1 година

И кое точно ми е здравноосигуреното - постоянно за пари ревете. Аз съм ви платил много повече, от колкото вие сте направили за мен. За 20 години съм ходил един път на доктор и ми изписаха сироп за кашлица. Научете се да живеете като средно статистическия българин с 1000 лв. Повече не заслужавате.

25

Анонимен

преди 1 година

Кой ще иде там на това напрежение за без пари,па и да го бият в някои махали?!Свършиа се баалъците!

24

лк

преди 1 година

Те и МВР са така, ама там има доста далавери така че захлебват. В бърза помощ както и да го мислят, далавера няма и държава няма, така че съвсем нормално да загива като институция

23

Анонимен

преди 1 година

Нали пускаха документален/игрален филм с една лекарка от спешна помощ по време на пика - отиде да спасява болен от "ковид" и да го кара в болницата. Никой не и отвори. Тя каза : сигурно е отишъл сам. После ръкопляскахме. Смях!

22

Анонимен

преди 1 година

с едни банани ви прекараха 89 година като ***- и сега най-виновните за това са в парламанта и управлението- с пълни гушки - а вие си ревете колкото искате- и да не забравите пак да ги изберете

21

Анонимен

преди 1 година

за нивото на 89 година ще са нужни десетилетия- и то не само в медицината- нароеее сам си го направи- и сега ще живееш с евроатлантически ценности- ама те май са измислени не за живеене

20

ИВАН

преди 1 година

ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ, ПРИЛОЖЕНИ В ДЪРЖАВА - КОЛОНИЯ, БИЛА НАЙ БЛИЗКАТА СЪС СССР, ЗАГУБИЛ СТУДЕНАТА ВОЙНА, КАКВА ДА Е?! ЗА СМЕТКА НА ЛИНЕЙКИТЕ КИРО ДОМУС И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ СИ ИМАТ МИЛИАРДИТЕ!

19

Изпатил

преди 1 година

Накараха ме да платя на линейката като за такси! Отдавна няма медицина в България!

18

Анонимен

преди 1 година

Защо по време на пика на пЛандемията нямаше липса на хора? Всеки "медик" гледаше да хване някой кихащ и да му източи пътеките и бонусите. Елементарна спешна помощ, загубила вярата на хората в медицината.

17

До 24

преди 1 година

Ръката трябва да се намести, ако има нужда. После - трябва да се шинира, за да не се размести. Това се прави от ортопед. Може да се вдемат и витамини, кокто и калций с Дтри за по- бързо възстановяване!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Бърза помощ, линейки......хората са преценили че вече няма нужда от такива екстри за простолюдието. Нали затова ще купуват хеликоптери. Да могат политиците и богаташите ако им се наложи да ги карат бързо в София и в разни частни болници. А бедните да ***. Това е новата политика.

15

Хора помощ

преди 1 година

Майка ми си счупи ръката преди час и неще на лекар! Моля ви за идеи какво да правя! БОБОВ ДОЛ

14

Проста Кърджал путка

преди 1 година

Пък мен ме водят само с хеликоптер хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

13

в Русия

преди 1 година

В Русия правят пълни изследвания за няколко часа. Безплатно. В Русия здравеопазването е безплатно. В западна Европа може и месеци да чакаш, за някои лекари специалисти се чака над половин година.

12

Исторически парк

преди 1 година

Аз затова само такси викам

11

Анонимен

преди 1 година

В Англия зъболекар изкара здрав зъб на моя приятелка вместо болния. Нямам думи!

10

Анонимен

преди 1 година

Пожарникаря така оправи държавата, е скоро и повече пари да бутнат там, пак положението няма да се оправи.

9

Анонимен

преди 1 година

Грешна работа...

8

Никога повече

преди 1 година

ГРОБ! Никога, никога, никога!