177

ТЕЗИ

преди 1 година

ПАК ЛЪЖАТ КАТО ВЕХТИ ИНДИЙКИ

176

До къде се докараха

преди 1 година

Затворници и чеченци са единствената радост на Русия.Пълен резил.И пак нищо не са взели.Солидар и Бахмут са си украински.Както Киев,Харков и Херсон!

175

Анонимен

преди 1 година

Тези деби**ли от какво и от кого освобождават ? Болни мозъци.

174

Пророк

преди 1 година

Войната, ще спре, когато демаркационната линия м/у Русия и Украйна стане по поречието на Днепър от Беларус до Черно море и се лиши Украйна от излаза на Черно море - добрия сценарии. Тръгнат ли да губят руснаците - Трета световна ядрена война.

173

Анонимен

преди 1 година

До Набеден стратегНе го Киев, а до Букурещ минимум!

172

Кукла

преди 1 година

-5 е отвън, замръзна ми тиквата. Да не се предаваш ли, ще седиш в окопи, за няколко евроина, не мерси. Канадеца да ходи с родата.

171

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да разделим Украина - между ЕС и РФ.. като член на ЕС така и за нас ще има парче) подялба сега е изгодна сделка защото времето не работи в наша полза

170

Пловдив

преди 1 година

Ясно е, Украйна няма да съществува в този си вид.Зеленски е за разстрел,използва народа на Украйна,за да угоди на отрепкитe от САЩ.

169

Пирожкин

преди 1 година

Ще взема да сложа малко цианид в пирожките на Путин.

168

Анонимен

преди 1 година

До: Тези които ги превърнаха в анти - руснаци са в Русия.Дори руски блогъри като антиукраинеца Гиркин, признава, че Русия с бомбардирането на градовете е превърнала от повечето руски патриоти в Украина, бойци на украинската армия. Отговор: Да... Освобождението трябва да започне в Москва.. когато се отърват от всички колаборационисти и откровени предатели.. Конфликта в крайните територии не е само гражданска война но и освободителна

167

Анонимен

преди 1 година

Думите на тази надуваема кукла на уткин ,нямат никаква стойност и не може да им се вярва,Много скоро ще и изпуснат въздуха и на нея,заличавайки извратената усмивчица върху това уродливо лице!

166

Слаб 2

преди 1 година

по география..Явно си се самооценил..Донецка област част ли от Украйна, а Запорожие..Централата превзета ли е?Милинкия ми специалист...

165

Анонимен

преди 1 година

Преди десетина месеца всички се чудехме дали Украйна ще издържи седмица. Днес се чудим дали Русия е успяла да превземе градче с 10000 жители. - Чудихме се, защото се чудихме, дали Русия няма да ги задумка с ракетите и да подложи Киев на геноцид. Сега се чудим, защото путин го подкара много меко. Можее да удря всички електроцентрали в Украйна, да събори всички мостове, да унщожи възлова инфраструктура навътре в странта и да ограничи всякакво движение ... А сега Украйан си събаря мостовете

164

Анонимен

преди 1 година

"Превземането на Соледар, дори на Бахмут няма никакво стратегиеско значение за Русия" - Ако нямаше, просто щяха да го посипят с артилерия и дронове ... О, не збараивх - не могат. Поради някаква причина, Украйна държеше хиляди войници, бойна техника и позлваше мините в Соледар за бомбоубежище. Още щяха да са там, ако руснаците не бяха им секнали електроснабдяването. На -10 градуса не се оцелява в пущинака.

163

Анонимен

преди 1 година

До 190Ти на най-голямата АЕЦ в Европа и на лъвския пай от индустрията на Украйна едно село ли викаш?Явно географията, в частност икономическата не ти е приориттет..))))))))Слаб 2 по география!Соледар е в Донецка област а АЕЦът е в Запорожие.Между другото АЕЦЪТ е спрян,не работи.

162

Анонимен

преди 1 година

До Набеден стратег - Има две мнения по въпроса. Едното е, че Бахмут е "село", Соледар е неква дупка, и е все тая, дали ще ги вземат или не. Другото менние е, че Бахмут и Солидат са гръднака на цялата съпротива за Донецк и Логанск и затова се водят толова ожестотени боеве, а без тази им "крепост", Украйнците нямат никакъв контроли влияне там, кеото ще освободи много от руските войници.

161

Анонимен

преди 1 година

До 191Соледар и Бахмут са поредния силно укрепен район от ешелонираната отбрана на Украйна , който бива превзет.По пътя към Киев и Одеса.....))))))Опс,засечка! Украинците имат няколко изградени отбранителни линии, които започват на 4-5километра от Бахмут.Ще им се наложи на ORKITE, да се бият и за тях. Може и след други 10 месеца да превземат нещо маловажно.

160

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости всики паднали в тези боеве, независимо от коя страна са били, включително и битанчето.

159

Набеден стратег

преди 1 година

Соледар и Бахмут са поредния силно укрепен район от ешелонираната отбрана на Украйна , който бива превзет.По пътя към Киев и Одеса остана само още един Славянскк-Краматорск, след това руснаците ще стигнат по инерция до Киев..

158

Въх

преди 1 година

Ти на най-голямата АЕЦ в Европа и на лъвския пай от индустрията на Украйна едно село ли викаш?Явно географията, в частност икономическата не ти е приориттет..