37

Анонимен

преди 1 година

Още откакто Сийка се появи на екрана беше ясно, че това е гербераска акция. Да не говорим, че прокуратурата вече произнесе присъдата без дело и съд. В България всеки е виновен до доказване на противното, което е точно обратното на нормалните държави.

36

Анонимен

преди 1 година

Крипто платформата няма нищо общо с банка. Ама феновете на При стия крадлив похотливец откъде да ги знаят тези неща. Пи Ар Севи не им ги е разяснила. Само им е дала опорките за тролене

35

Смях !

преди 1 година

Герберите да четат морал е все едно Хамериканците да кажат ,че са мирна нация ..... Ясно е ,че всички дето сте "политици" сте *** , схемаджии пълни . Сега сте против един друг ама като има интерес се прегръщати и целувате , пара требе да се прави .

34

ГЕРБ са терористи

преди 1 година

Нефтогаз е Украинска фирма бе Биков кой ти каза че са Руснаци, не те ли е срам да лъжеш всички в полза на Престъпници източващи компании!

33

Анонимен

преди 1 година

Тома Биков и Гешев едно ли са, щото говорят едно и също, Прокуратурата частна армия на ГЕРБ ли е!?

32

Анонимен

преди 1 година

Говори истини в момента!

31

Мафията

преди 1 година

Тома Биков ГЕРБ получава доклади лично от Гешев за очерняне на политици!

30

Анонимен

преди 1 година

Биков с вашата злоба няма да е докарате до никъде хората още повече ви намразват

29

Анонимен

преди 1 година

НЕФТОГАЗ е украинска компания, а не руска. Стига лъжи, Биков.

28

Мухобойците

преди 1 година

И аз я видях мухата за дето говорят Слави Трифонов и Тома Биков......по голема от слон беше..........и брутално изнасили бистришкия тигър на Бойко........истината е

27

Анонимен

преди 1 година

е, намира работа на колегата си Гешев от герб - да имитира дейност , както винаги.

26

Анонимен

преди 1 година

Хвърлената по тебк кал цапа, дори когато не си я заслужил. ГЕРБ са специалисти по хвърлянето на кал. И пускането на димки.

25

Анонимен

преди 1 година

Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.Както винаги компенсациите, които България ще изплати след заведените и с

24

Анонимен

преди 1 година

Секи глас за ПП е пръчка в халката за наглия гербероид

23

Анонимен

преди 1 година

Значи затова изскочиха вчера тия немормалници от Жандармерия на Цариградско, каращи като обезумели... Почти причиниха ПТП при The Mall, светкаха с фарове като мутри по магистралата на колите да се отдръпнат, приближаваха се опасно близко до колите и със зиг-заг движения се опитваха да избутат шофьорите, насмалко щях да се блъсна... *** абсолютни!

22

Анонимен

преди 1 година

От 2 г че и повече,За ГЕРБ по омразна партия от ПП Няма! Тази партия измести ГЕРБ от Властта,и даже и днес когато е 2 Ра,пак не допусна ГЕРБ до властта! Та сега ГЕРБ се опитва да " разкатае" ПП чрез всякакви удари под кръста! ГЕРБ повече във властта на а да се върне! При предстоящите избори,Костадинов има пълен шанс,да се придвижи на по предна позиция!-:))Така че ГЕРБ никого Не плаши вече!!!-:))

21

Анонимен

преди 1 година

Поредната ПР акция на ГЕРБ и лакейпето им Гешев. А махленската слугиня на властта БТВ, както винаги е много информирана за гешево-милиционерските кьорфишеци.

20

Анонимен

преди 1 година

С тази прокуратура и тези мутренски похвати, ситуацията изглежда ала КТБ.

19

Анонимен

преди 1 година

Нищо му няма на NEXO тези които провалят имиджа на компанията трябва да отговарят после . Гербероидните винаги са първи да хвърлят обвинения

18

Анонимен

преди 1 година

Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.