257

до 422

преди 1 година

Има да чака :)

256

Твърдо съм убеден

преди 1 година

До Распутин - като ти гледам правописа, мога да ти дам един съвет - повиши си интелекта и тогава се опитвай да прокарваш лилипутинистките си тезички! Дотогава те ще продължават да са нерелевантни.

255

Анонимен

преди 1 година

Очаква победа.

254

Идва краят

преди 1 година

Ако приемем, че военното ръководство е мозъкът на армията/ВС, скоро тя ще се разпадне. Лилипутин играе ва-банк, но "ръката" която държи е слаба, а Зеленски има каре аса! Ментално ограниченият танкист Геро и бурятинът ще се из Дъ нят яко, и ... руша ще подвие мократа си опашка!

253

Анонимен

преди 1 година

Путин може дойде и в България за добро или лошо,има и такава вероятност.

252

Распутин

преди 1 година

Путин е велик защото промени светът.Не може една държава наречена САЩ да господства над цял свят.Последните 30г.след разпада на СССР те се самозабравиха защото се имаха за господари на всички народи като те разпределяха пая.На Русия не може да и наложиш начина по който да живее.За това най накрая всеки си намира майстора,и те си го намериха или тепърва ще си го намерят.

251

Капитан Клос

преди 1 година

в Русия има над 10 000 генерала.Докато се изредят всичките бая време ще мине.Така че войната може да продължи над 100 години.

250

И

преди 1 година

До Анонимен 464 Какво е направил Путин, за да е велик?

249

Анонимен

преди 1 година

Путин е ВЕЛИК.

248

Добре

преди 1 година

До СТАЛИН ИДЕ Приготвяй знамената ,цветята, музиката и чакай Сталин да дойде!

247

СТАЛИН ИДЕ

преди 1 година

Москалите е крайно време да се върнат към делото на др.Сталин!Военна мобилизация на икономиката,национализация и връщане богатствата на народа!Хохалите сами ще си бият камшика и ще отидат на брега на Темза!Пълно скъсване връзките с печатарите на зелените хартийки!Първо спирате веднага доставкте на обогатен уран за ядрено гориво на фашингтонските сатрапи!Победата ще бъде за Русия!

246

ТВ

преди 1 година

Ужасни пиянски физиономии

245

В момента

преди 1 година

Страха на руснаците от Крим се увеличава още повече защото са наясно, че моста не е безопасен и всеки момент може да бъде ударен от украинските сили.

244

В момента

преди 1 година

Цените в Крим се увеличават постоянно и живота става все по-скъп и опасен! Това подхранва желанието за бягство от Крим. Някои руснаци твърдят, че Крим не е това, което са очаквали и съжаляват, че въобще някога са дошли на полуострова!

243

В момента

преди 1 година

Украинските удари по руски военни обекти в Крим се увеличават. Руснаци напускат Кримския полуостров и образуват километрични опашки пред Кримския мост.

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 453 Не зная дали е разпиляла НАТО, но ще разпилее Русия! Наред с Пригожин, като добавим и Кадиров, тези жадни за власт и пари хора ще объркат нещата в Русия! След, като им се позволява да поддържат паралелни частни армии с такива ресурси, те ще искат своето на някакъв етап.

241

Анонимен

преди 1 година

до 455 - посмали малко, катунарче. Не е възможно с една ракета М31А1 GMLRS да се поразят 1500 души. Обикновено тия ракети се изстрелват по 24 броя от Хаймарсите. Ако имаше нещо подобно, щеше да пише цялата световна преса. Нито сочиш къде, нито кога се е случило това. Следдователно си изсмукваш от пръстите бабини деветини. Руснаците имат подобни оръжия- ракети Искандер и рсзо Торнадо-Т и Торнадо-Ц.

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 451 В съвременната война броя на пушечното месо няма такова значение както преди 80 години. Нужна е и съвременна бойна техника и точно това липсва на Русия. Какво като Русия е струпала 600 хил. солдати като вчера един цял полк от 1500 мобилизирани е унищожен с една единствена ракета М31А1. 500 убити и 1000 тежко ранени с прострелни рани от волфрамови сачми.

239

Анонимен

преди 1 година

В Русия не останаха не провалени генерали. Сега наблюдаваме кадрил с провалени генерали които се въртят в омагьосан кръг от сваляне и качване на едни и същи длъжности. Към кръгът от провалени генерали трябва да прибавим и двамцата неграмотни самозвани генерали и три пъти герои на Русия (по точно на Путин) Пригожин и Кадиров. Каква е перспективата пред Русия? Много много мрачна, Русия няма да може да преживее шока който получи от очакваното Киев за 3 дни и реалното село Соледар за 6 месеца.

238

Анонимен

преди 1 година

В последните два месеца руската армия получи към 700 танка и след като руските сили в Донбас имат вече към 600 хиляди бойци, очевидно в момента руската арммия расзполага със силите необходими за обрат във войната - обрат, който в момента започва от Соледар и Артьомовск