107

Боби

преди 1 година

До 107 Човеко просто не знаеш какво е да вървиш напред и да не считаш жертвите сред мирните жители. Давам този *** пример. Пред мен има "Хрушчевка" 8 етажа по 4 входа блок може и Панелка. 4 танка Т-72/80/90/64/62 стреляйки в основите на всеки вход точно след 80 сек(това са истреляни по 10 снаряда на танк) ще превърнат блока в Братска могила(ще го съборят на огромна купчина) трябват им още толкова време за следващия блок и отиват да се презареждат. За колко време ще падне град като София ??????

106

Полша

преди 1 година

Искам да кажа точно това което казвам.За др съм сигурен че се сещаш:)

105

Анонимен

преди 1 година

До 107 сещам се,че са без ток,а това,че си разполагат РЗК в градовете от страх си е техен проблем.

104

Яко кинти

преди 1 година

се харчат, а в Киев няма ток..По икономика: слаб 2

103

Кнопфлър

преди 1 година

money for nothing

102

Не 1 :)))

преди 1 година

Толкова точно ще стрелят колкото руснаците стреляха до сега унищожавайки половин Украйна и избивайки безброй невинни. Сещаш се.

101

Анонимен

преди 1 година

До Полша.Искаш да кажеш,че американците продават танкове на Полша,а не могат да пратят такива като военна помощ на Украйна,а само употребявани БМП.Май тия Ейбрамс са само за продажба и понеже да не стане лоша реклама в реални бойни действия натискаме германците.

100

Боби

преди 1 година

До 100 Става дума за Торнадо С единия вариант има дрон вместо боеприпас. В момента в който ХИМАРС стреля Торнадо С ще стреля към района ракета с дрон. Съответно също се пуска Ланцет. Последния със скорост от около 180км/ч ще се добере в зоната след около 30мин До тогава Дрона от Торнадо С ще следи какво става в зоната. А Квзимодото ГЛСДБ не е никакъв проблем да бъде прихванато и свалено от Тор и Панцир. Иделието е 3-4 пъти по-бавно от ХИМАРС ракета.

99

Анонимен

преди 1 година

И какво,ще стрелят по тоя Крим,военни цели ли?Щото,ако е така то има и Киев и руските ракети може и да не обстрелват само ТЕЦ

98

Не 1 :)))

преди 1 година

Ами има-Крим се казва нпр:)

97

Анонимен

преди 1 година

До Не 1:)))). Те и сега ракетите на Химарс се прихващат,а,какво променя дистанцията.Самите ракети могат да се изстрелват единично и да поразяват единични цели.Залповото изстрелване,за да има някакъв ефект трябва да е с касетачна глава или термобарични

96

Полша

преди 1 година

Ще даде леопарди понеже преминават на абрамс. Полша има абрамс и до дни получава още 450 от общо 800 а чисти леопардите. За това дава тях а не американски

95

Не 1 :)))

преди 1 година

Боби, от уважение към ентусиазма ти и към теб(виждам че се интерес от рус оръжие) ще се съглася с теб само с това че наистина предстои ескалация на наплежението. Не съм съгласен че ловът на HIMERS както казваш сега ще започне тъй като той не е спирал:) Проблема е този път в количеството и в това че укр Вече имат с какво да стрелят на повече от 150км-доказано.Като цяло обаче мисля че в Кремъл вс дружно на чело с поп Киро обос..... :)

94

Анонимен

преди 1 година

Полша има Ейбрамс,що не ги прати,с трябва Германия да дават разрешение за Леопардите.А и кой ще седне в тях,танка не е лека кола,сядаш и караш.Германците казват,че един екипаж за техните танкове трябва да премине обучение от минимум година.

93

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия.Тия снаряди,които не са над 50000 американците ги взеха от запаси някакви от Израел.Проблема е,че трябва да имаш с,какво да ги изтреляш.Гаубиците М777 се оказаха доста калпави и бързо цевта им от нарезна става гладкоцевна и стрелят,където си искат.Оказа се,че смяна на цевта е доста сложно нещо.Танковете "Леопард"са на нивото на Т-72 ,а над 400бр вече бяха пратени в Украйна.Тия БМП-ТА,които се пращат сега нищо не могат да променят.Освен това са вече ползвани,тоест амортизиран

92

Не 1 :)))

преди 1 година

Полша ще даде леопарди на Украйна. През главата на Германия. А Германците ще последват примера. Има ги в излишък а пристигат 450 абрамса от САЩ които да заместят германските леопарди. Има и сервиZZ :) и за едните, а др си идват с сервиZZа:)

91

Боби

преди 1 година

До Не едно животно Въпросното Произведение на изкуството е КВЗИМОДО между Ракетния двигател на ХИМАРС с ГБУ-39(малокалибрена планираща бомба) Реално това може да достави 90кг БЧ на разстояние до 150км макс. С други думи вместо да дадат АТМЦС ракета с обсег 150 до 300км с 150кг БЧ дават това. Лошо няма. Само ще ескалира конфликта и ще се наложи да се включат руските Торнадо-С - тогава ще настане лов за всякакви МАРС/ХИМАРС системи.

90

Не едно животно

преди 1 година

Германия Ще даде леопард 2.В момента тече само пазар лък:)Подождите толко немножка чут чут:) То и България не даваше... Нъл?:)) И ще се дава много ако Европа не желае да бъде налазена както Украйна от пРосията.

89

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - уважаеми Боби, колкото и руски гомна да дъвчеш целодневно, фактите са факти. Към Украйна тръгва доста въоръжение - в т.ч. над половин милион снаряда. Нали бяхя "свършили" на НАТО резервите бе, гомноед? Ко стана? Тея сега от Китай ли ги взеха? Единствено меката китка от Германия - Шолц - сега "подкрепя" Путин въртейки "заницата" за Леопард 2. Ако обаче му "пораснат" топки и даде на смелите украинци танковете, на блатниците ти направо им е спукана работата.

88

Русофилчета

преди 1 година

Казвате(по долу) че бизнеса с лайкове не върви. Кофти работа. Ъ