31

Анонимен

преди 1 година

Задължително! Трябва да се съберете! Верни на Партията!

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Благодарение на Славчу Бойков Доганов, ГЕРБ така и не можаха да бъдат изчгъртани и сега ще ни организират избори?" ---------- всъщност можеш да благодариш за това на кирчу и кокорчу, които се оказаха толкова некадърни и крадливи, че направиха на фона на тях тиквата да изглежда като по-малкото зло

29

Анонимен

преди 1 година

Горчивоооооо! Горчивоооо! Само да се разберат кой е булката. д(п)с е ясно, че са сватовете.

28

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ИЗПОЛЗВАХМЕ ВЕСТНИЦИТЕ ЗА ДАТАТА, МЕТЕОРОЛОГИЧНАТА ПРОГНОЗА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗАДНИ ЦЕЛИ ! ДНЕС И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ !

27

Анонимен

преди 1 година

Честито на печелившите !Коалицията Гроп - депесе и бесепе се връща с пълен блясък и нова сила !Да ви е честито българи мазохисти !

26

Анонимен

преди 1 година

Значи Нинова ще пристане на Боко.А Шиши ще е кумеца.

25

що пък не

преди 1 година

Борисов -богат ерген- пачки барселона ,Нинова богата мома- Техноимпекс и пр.Що да не се земат и да направят средностатистическо българско семейство .кум ще им стани гергов а кума митрофанова.Ще получат от путин подарък голямо легло защото и на килограми си пасват .

24

Анонимен

преди 1 година

На практика ГЕРБ-ДПС-БСП отменят гласуването с машини и ни подготвят за подправените протоколи! Бардака се превръща във вертеп!

23

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Славчу Бойков Доганов, ГЕРБ така и не можаха да бъдат изчгъртани и сега ще ни организират избори?

22

Анонимен

преди 1 година

Е сега вече се самоубихте.Това,което човек сам си направи,никой не може да му направи.

21

Анонимен

преди 1 година

До Буци Суджука "Идва БКП!, вадете старите партийни книжки. мойта е в долапа" ---- хахахах, че то бсп са по-големи евро-атлантици и от простопудките! Ще трябва нова партийна книжка да вадиш.. с QR код... и да я подновяваш на всеки 6 месеца, че иначе ще ти спрат базовия доход.

20

Анонимен

преди 1 година

След дъжд качулка, страната се срина от вашата майдано-Промена...

19

30 г.

преди 1 година

съсипахте енергетика, здравеопазване, образование, демографски срив, икономика, земеделие, животновъдство, пчеларство, СЕМЕЙСТВО. Време е да си ходите. Един национален интерес не защитихте, ЕДИН. освен да лапате субсидии и фондове от ЕС, за друго не ставате. Да не говорим за дълговите спирали. Толкова унижена и поругана България не е била, отколкото през последните 30 г. Вредни сте, всички до един сте вредни за България. Освен напомпате инфлацията и да ни вкарате в нови дългове, за друго не став

18

Петър Младенов

преди 1 година

Нека танковете да дойдат.. лето 1997...

17

Тенгри Кан

преди 1 година

Най-накрая задкулисието ГЕРБ-БСП-ДПС, което съвместно върлува в местната власт ще излезе на видело и ще се изцвъка като гноен цирей върху лицата на избирателите си;))) Умното ще е да засилите БСП под чертата, защото тези са готови за Патерица на Бойко! А те са си в местната власт, вервайте ми! Там ГЕРБ управлява зад паравана БСП!

16

коалиция нексо

преди 1 година

Що така ПППП и ДБ вече никой не ги бърсне и за слииива? Май и те ще правят компания на славуна в кабеларката.

15

Анонимен

преди 1 година

"Всички гласуват, но тези, които не отиват да гласуват, прехвърлят гласа си на тези, които гласуват" - да ама те! Защото и да гласувам то няма да е за твоята партия. Няма да гласувам, защото няма за кого да си дам гласа. Шарлатани и циркаджии са политиците днес. А по-малкото зло пак е зло. Не народа ви е виновен, че не гласува. Вие сте! Време е да си ходите. 30 години ви се нагледахме на големите думи, празни обещания, нищожни дела и циркаджийски номера.

14

Белия Рейс

преди 1 година

ви чака. А танковете подгряват моторите.

13

Разбирате

преди 1 година

Че ако минете барирерата, ще е благодарение на "хартиените бюлетини". Време масово да напуснете Парламента: БСП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС, БВ. 30 г. хората ви изтърпяха. Пенсионирахте се на държавна хранилка. По-евтино на българския данъкоплатец ще му излезе с генерал-губернатор от Конго, Нова Зенландия, или Канада. Няма никакъв смисъл от вас. Еднакво вредни сте за България. Безгръбначието ви е безкрайно. България може без ЕС, Евро, Шенген, НАТО, СЗО, СТО, МВФ. Вие не можете, ще загинете от глад.

12

Реалист

преди 1 година

Столетницата се оказа гьозбояджийка, която ще се хапе за дъртите си части след предстоящите избори.Да мразиш Борисов и после да се прегърнеш с него,е чиста проба политическа проституция.